פורסם 2003 באפריל 2922 שנים בעעעע..יש לי מתכונת מחר.אבל עדיין אם יש שביתה/מלחמה/מה שבא לכםהמורה אמרה שיהיה... :-\
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים letz the spamm begin....tensoo lehavin et hasipor, azz kaha , lama 80 bb =100 cc?מי שעונהMEKABEL לאפה יוקרתית בעלת 3 USB 2.0, ו FIRE WIRE ו AUDIO0 IN OUT ועוד חיבור אחד לסלט!!!
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים נו באמת , אולי דיי עם הספאם ?אגב, הכל יכל להשתנות בדקה ה- 90 , כי ככה היה בפעמים הקודמות ...
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים אני מאוד מקווה שזה יבוטל על יום שישי!!!כי אני גם חורש של המתמטיקה ונשבר לי כבר!!! ועכשיו הבן זונה הזה בא ועושה שביתה והמגן מתבטל!!! לא!!!!!אני צריך את המגן הזה!!!
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים נו באמת , אולי דיי עם הספאם ?ויפתח הספאמר הגדול בעולם את פיו...הפאג עם השפם הזה מטומטמם משהו מפחיד, השביתה הזאת תעשה פי מיליון יותר נזק מתועלת! אני לא מבין למה אף אחד לא מפתר את המטומטמם הזה?!?!?
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים יבורך הפאג עם השפם שבזכותו קיבלתי עוד יומיים להשלים את העבודת מגן שלי בלשון ;D*משנה הבאה יש סדר חדש של בגרויות בלשון, אחת בכיתה י', ואחת בכיתה י"ב. בנוסף עבודה בכיתה ט' תהייה חלק מהציון מגן של הבגרות בכיתה י'.
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים יבורך הפאג עם השפם שבזכותו קיבלתי עוד יומיים להשלים את העבודת מגן שלי בלשון ;D *משנה הבאה יש סדר חדש של בגרויות בלשון, אחת בכיתה י', ואחת בכיתה י"ב. בנוסף עבודה בכיתה ט' תהייה חלק מהציון מגן של הבגרות בכיתה י'. וואלה? חחחח נדפקתם מה הסיכוים שארגון המורים ישבות מחר? (לפי מה שידוע עד עכשיו)
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים וואלה? חחחח נדפקתם מה הסיכוים שארגון המורים ישבות מחר? (לפי מה שידוע עד עכשיו) 10x 4 the support אני מניח שאם תהייה שביתה כללית, כולל שביתה של ההסתדרות, האירדון לא יישאר בצד וימצא סיבה לשבות.. :-X
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים אתה כבר נשממע כמו תקליט שבור בYNET כתוב שכל אירגוני המורים שובתים... ובבקשה, רק מי שיודע(אם יש אחד כזה) שיענה: זה אומר שגם לא יהיו מגנים?
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=21;action=display;threadid=35752
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.