עבור לתוכן

מחשב נייד מתחמם

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים רכשתי את המחשב:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8645

היום בבוקר הטמפרטורה הייתה על 57 ועכשיו היא על 74! זה אמור להיות כל כך גבוה? יש מצב שיש פגם במחשב?

פורסם

תראה, אני לא יודע אם זה תקין, אבל לי יש DELL 1520, וגם אצלי, הוא יכול להיות בכיף ב50 ומשהו מעלות, ולאחר שימוש שמפעיל את המעבד, הוא מגיע ל72 מעלות.

אם הוא מונח על השולחן ישירות, ולא מקבל מספיק אויר, הוא יכול להגיע גם ל82 מעלות.

שוב פעם, אני לא יודע אם זה תקין, וניסיתי לשאול פעם פה בתר'ד, לא הגיבו, נקווה שהפעם זה יהיה שונה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

גם במחשב נייד של acer הטמפ' עוברת את ה- 60 מעלות, המחשב רותח ולא קורה לו כלום כבר למעלה משנה וחצי.

תקין? לא יודע, אבל זה ממש מוזר למרות שהמאוורר עובד.

פורסם

לפחות בDELL בנו אותו בצורה, שרק מתי שהוא מגיע ל80+ מעלות, רק אז מרגישים, פשוט החום לא מגיע לאיזור של הידיים, אז לא סובלים, רק אם שמים את הלפטופ על הרגליים חח

פורסם

תבדקו אם ה task manager אין משהו שלוקח את המעבד כל הזמן.

תבדקו ב CPU-Z הכי עדכני האם המעבד מוריד את המכפלה שלו כאשר הוא לא בשימוש.

פורסם

כפי שכתוב למעלה, במנוחה המחשב מגיע גם ל50 מעלות...

המעבד מוריד את המכפלות כשהוא לא בשימוש

נראה לי שאלו פשוט הטמפרטורות שלו, צריך לבדוק אם בכל הSANTA ROSA זה ככה.

פורסם

דנדן, WTF? אפילו בקרייסיס אני לא מגיע ל 60 מעלות, איך לעזאזל יש לך טמפרטורה כזו? פיזור החום ב 1520 אמור להיות יעיל מאוד, בדוק אם תקוע לך אבק בסינקים (אני דואג לנקות את השולחן שהמחשב יושב עליו תדיר, ככה שאין מצב שיתקע לי אבק בסינקים....)

תזרים אוויר בלחץ גבוה דרך תעלת האוורור, תבדוק אם זה יעזור.

בקשר לג'יגבייט- מדובר ב T7700

הטמפרטורות קצת גבוהות, אבל עדיין קבילות.

אתה מוזמן גם לנסות את הפתרון שהצעתי לדנדן.

פורסם

דנדן, WTF? אפילו בקרייסיס אני לא מגיע ל 60 מעלות, איך לעזאזל יש לך טמפרטורה כזו? פיזור החום ב 1520 אמור להיות יעיל מאוד, בדוק אם תקוע לך אבק בסינקים (אני דואג לנקות את השולחן שהמחשב יושב עליו תדיר, ככה שאין מצב שיתקע לי אבק בסינקים....)

תזרים אוויר בלחץ גבוה דרך תעלת האוורור, תבדוק אם זה יעזור.

ננסה את הפתרון שלך כשיהיה לי זמן

אבל למיטב ידיעתי זה היה ככה מההתחלה.

והפיזור חום של ה1520 טוב למשתמש, כי הוא לא מרגיש אותו בכלל, אבל די מפגר שהמאורר שואב אויר מלמטה, מהיכן שאין לו רווח מטורף לשאוב אויר.

פורסם

יש מכשיר דק שאתה מניח על השולחן את המחשב הנייד על המכשיר. המכשיר מחובר למחשב ע"H USB.

יש בו כמה מאווררים שקטים שמזרימים אוויר למחשב...

לא עולה הרבה....

פורסם

ננסה את הפתרון שלך כשיהיה לי זמן

אבל למיטב ידיעתי זה היה ככה מההתחלה.

והפיזור חום של ה1520 טוב למשתמש, כי הוא לא מרגיש אותו בכלל, אבל די מפגר שהמאורר שואב אויר מלמטה, מהיכן שאין לו רווח מטורף לשאוב אויר.

כל עוד אתה על משטח קשיח והפתח למטה לא סתום, לא צריכה להיות שום בעיה.

לגבי COOLPAD- בארץ עולה 200-300 שקל, באיביי 40-50. כולל משלוח.

פורסם

אחי דבר עם מור לוי נראה לי שיש לך קצת סיבה לדאגה לי יש את אותו מחשב רק 7500 וגם במאמץ אני אולי מגיע ל 53 ברגיל זה בין 48-50 אז כדאי שתראה מה גורם לחימום

פורסם

ה 468 שלי עם מעבד 7500 נמצא על 50 מעלות במנוחה, ובאזור ה 60 במאמץ.

משהו לא בסדר אצלך נראה לי.

פורסם

אני מפציר בכולם- נקו את השולחנות שהמחשב שלכם יושב עליהם פעם ב 4 ימים בערך, לפי כמות האבק שנכנסת.

אבק בסינק של הנייד משפיע ברמות כאלו דרסטיות שקשה לדמיין.

תעיפו מבט לתוך הסינק בצד, ותראו עד כמה הסנפירים צפופים

אם נתקע שם אפילו טיפה אבק, היעילות צונחת בעשרות אחוזים.

פורסם

מומלץ לנקות קודם את פתחי האוורור בספריי דחוס(כשהמחשב כבוי),לנסות לשאוב קצת אבק מהמשטח או מפתחי האוורור.

ד"א משטחי הקירור האלה לא כ"כ יעילים,במקרה הטוב מורידים כמה מעלות ספורות ולא מתאימים לכל המחשבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים