פורסם 2008 במרץ 2117 שנים אני רוצה לעבוד בארה"ב בתחום של חומרה/תוכנה בארה"ב אצל איזה חברה של יהודי.מישהו מכיר?
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים שיהיה לי יותר קל עם העיבריתויש גם עד יתרונותזה הכל? וככה אתה רוצה להצליח בחול? להסתמך על שפה שבקושי 6 מיליון איש מדברים? [וגם אז בדרכם שלהם מקללים את אליעזר בן יהודה]כמו שנאמר, נסה להשלים לתואר ראשון ולרכוש ניסיון של התואר, כי בתור טכנאי מחשבים ורשתות אין הרבה מה לעשות חוץ מלעבוד בחנות המחשבים השכונתית.
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים מחבר לא התכוונתי חברה כמו אינטל וכאלהלמרות שגם שם דורשים טכנאיםהתכוונתי משהו פשוט (לא שכונתי ) אבל משהו ברמה כמו אייבורי בישראלהתכנון שלי לעבור בחודש הקרובלא בתוכניות שלי להמשיך ללמוד פה
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים לארה"ב יש מספיק טכנאי מחשבים, תודה.לפני שאתה טס לארה"ב נסה את מזלך באייבורי, יש להם כמה סניפים, אחד מהם וודאי קרוב אלייך.
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מחבר לארה"ב יש מספיק טכנאי מחשבים, תודה.לפני שאתה טס לארה"ב נסה את מזלך באייבורי, יש להם כמה סניפים, אחד מהם וודאי קרוב אלייך.תודה על העזרה אתה איש טוב
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים התכוונתי משהו פשוט (לא שכונתי ) אבל משהו ברמה כמו אייבורי אייבורי זה לא רמה, זה תת-רמה
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים לא בתוכניות שלי להמשיך ללמוד פהדווקא להיפך. כדאי לך ללמוד בשפת האם כי הרבה יותר קשה ללמוד בשפה שהיא לא שפת האם. שם לא יעשו לך הנחות של "עולה חדש" כמו שיש פה. התארים שיוצאים מישראל מוכרים בעולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.