עבור לתוכן

שיפצור מחסנית לנשק ?

Featured Replies

פורסם

FFS, תנסו להשאיר את הסטיות שלכם מחוץ לדפי הפורום... גם ככה מסתובבים פה יותר מידי סוטים... (אגב, מישהו שמע משהו מTOP GUN בזמן האחרון? ::))

• תגובות 75
  • צפיות 29k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

שבטה נוב 07 :puke:

נראה לי אני היחיד בפלוגה שלא עשה את השפצור הבדואי למחסנית עם הפקק ונשארתי עם מחסנית בכיס.

פשוט ניסו בכל דרך להבליט את הצעירות שלך שם. תשלם לי מיליון דולר אני לא חוזר למקום הזה.

פקק ? אצלנו זה היה אבן

בשביל מיליון יורו הייתי עושה טירונות 3 שנים בשבטה... אולי לא

פורסם

שבטה נוב 07 :puke:

נראה לי אני היחיד בפלוגה שלא עשה את השפצור הבדואי למחסנית עם הפקק ונשארתי עם מחסנית בכיס.

פשוט ניסו בכל דרך להבליט את הצעירות שלך שם. תשלם לי מיליון דולר אני לא חוזר למקום הזה.

חחח גם אני חשבתי ככה בחודשים הראשונים, ששום דבר לא יחזיר אותי לשם.

עכשיו, שנתיים ו8 אחרי אני עדיין לא מצאתי תירוץ כדי לבקר במקום. אולי ב3 שנים וחודשיים אני אזכה לראות את אחי מסיים שם טירונות.

אם ייצא לך להסתובב קצת בצבא תלמד שהפסקת צהרים של 5 דקות ומכונות שתיה בשעת הת"ש זה החינוך הכי טוב שאפשר לקבל בצבא

פורסם

FFS, תנסו להשאיר את הסטיות שלכם מחוץ לדפי הפורום... גם ככה מסתובבים פה יותר מידי סוטים... (אגב, מישהו שמע משהו מTOP GUN בזמן האחרון? ::))

יש מצב שהוא נכחד ? :smile1:

וועטוס , יצעיררר ;D

פורסם

you rang?

ולא נכחדתי, סתם טכניון... כוסומו שביתות, כוסומו מרצים, כוסומו טנזורים/התמרות זמן בדיד/צברים גרנד-קנוניים.

כוסומו TopGun-בן-18-שהחליט-ללכת-לעתודה. :pissed:

פורסם

ולא נכחדתי, סתם טכניון... כוסומו שביתות, כוסומו מרצים, כוסומו טנזורים/התמרות זמן בדיד/צברים גרנד-קנוניים.

האם אני רואה פה מישהו שגדל בקריות?

או שפשוט אתה ממש לא בקטע של ללכת לגרד רק בשביל לקנות חולצה (אותי הם גם מעצבנים).

פורסם

האם אני רואה פה מישהו שגדל בקריות?

או שפשוט אתה ממש לא בקטע של ללכת לגרד רק בשביל לקנות חולצה (אותי הם גם מעצבנים).

לא אמרתי גרנד-קניון, אמרתי הצֶבֶר הגרנד-קנוֹני, as in צורה למדל מערכת תרמודינמית בעלת 1023 דרגות חופש במרחב 6N מימדי. עוד אחת מנפלאות הפיסיקה הסטטיסטית.

פורסם

you rang?

כוסומו TopGun-בן-18-שהחליט-ללכת-לעתודה. :pissed:

:lol: :lol:

חכה... אתה עוד מעט מסיים... כשתחזור לשרות תגיד כוסומו TopGun-בן-18-שהחליט-ללכת-לעתודה :smile1:...(אתה כבר יודע לאן אתה מגיע?)

סתם... יש תפקידים ממש טובים בצבא (אומנם צריך מזל\ פרוטקציות כדי להגיע אליהם, אבל אם תחפש תמצא...)

ואיפה מצאת מערכת של 1023 דרגות חופש במרחב 6N מימדי? :o

החלטתם למפות התנהגות של מול חלקיקי חנקן או משהו כזה? (משום מה זה הזכיר לי משהו בסגנון הזה משעורי התרמו שלי :P)

ל]ותח הת'ראד: ספר מה נסגר... אחרי כל ההשקעה כאן אני סקרן...

פורסם

:lol: :lol:

חכה... אתה עוד מעט מסיים... כשתחזור לשרות תגיד כוסומו TopGun-בן-18-שהחליט-ללכת-לעתודה :smile1:...(אתה כבר יודע לאן אתה מגיע?)

סתם... יש תפקידים ממש טובים בצבא (אומנם צריך מזל\ פרוטקציות כדי להגיע אליהם, אבל אם תחפש תמצא...)

ואיפה מצאת מערכת של 1023 דרגות חופש במרחב 6N מימדי? :o

החלטתם למפות התנהגות של מול חלקיקי חנקן או משהו כזה? (משום מה זה הזכיר לי משהו בסגנון הזה משעורי התרמו שלי :P)

ל]ותח הת'ראד: ספר מה נסגר... אחרי כל ההשקעה כאן אני סקרן...

פיזיקה סטטיסטית ותרמית, כשיש גז, ולכל חלקיק יש 3 קואו' מיקום ו-3 קואו' תנע, ויש N חלקיקים, מקבלים מרחב 6N מימדי... היום סיימתי את גליון 5, צברים מיקרו קנוניים וקנוניים: קובץ של 5 עמודים של שאלות, ו-8 עמודים (מוקלדים! עם mathtype והכל) של תשובות. עוד שבועיים המבחן, אלוהים ישמור...

פורסם

אאא... .אתם מתחשבים גם בתנע... אנחנו בתרמודינמיקה סטטיסטית התחשבנו רק באפשרויות המיקום (וכן, ההודעה הקודמת שלי הייתה מנוסחת על הפנים....)- אבל לנו זה הייה בערך 3~4 הרצאות רק לשם הידע הכללי והבנה של מה זה תרמו' סטטיסטית...

8 עמודים זה לא כזה הרבה.... אבל אני רק יכול לתאר לעצמי את הרמה של השאלות :silly:

לפותח הת'ראד: ספר מה נסגר... אחרי כל ההשקעה כאן אני סקרן...

פורסם

עצרתי בדרך הביתה בריקושט וקניתי עם תלושים איזה 2 מטר של גומי הפעלה + קונדום אני צריך לתפור עכשיו פא'ץ של הסוללה שלי שיראה יפה וגם לשפצר לבית ההדק, גם נוח והכי יפה :xyxthumbs:

ולכל הטירונים שהיו בנוב 7 בשבטה עכשיו אתם בשבטה הקטנה?

אני כרגע בקורס מפקדים בשבטה שוב עושה מטבחים אבל עכשיו יותר טוב כי אפשר לסנג'ר את מרץ 8 במיוחד שיש לך קשרים עם הנגד מטבח ;D

פורסם

עצרתי בדרך הביתה בריקושט וקניתי עם תלושים איזה 2 מטר של גומי הפעלה + קונדום אני צריך לתפור עכשיו פא'ץ של הסוללה שלי שיראה יפה וגם לשפצר לבית ההדק, גם נוח והכי יפה :xyxthumbs:

אני כרגע בקורס מפקדים בשבטה שוב עושה מטבחים אבל עכשיו יותר טוב כי אפשר לסנג'ר את מרץ 8 במיוחד שיש לך קשרים עם הנגד מטבח ;D

טעות לקנות בריקושט גומי הפעלה... אפשר לקנות אצל תופרת זה עולה 3~ שקל למטר משהו כזה....

ונוב 7 ירדו רק דרקון ורשף לשבטה הקטנה, כל השאר התפזרו לצפון

פורסם
  • מחבר

אתה מודע לעצם העובדה שזה שפצור לא תקין ואסור שאפשר להישפט עליו ? (לפחות אצלנו)

בגלל שהגומי יכול לרדת מבית המחסנית וזה יפריע לך להכניס אותה וגם אם הגומי יהיה משוחרר הוא יכול להיתקע בין ההדק לפס התחתון ולא תוכל לירות

פורסם

^^^^^^^^^^^^^

אתה סתם צהוב...........

אפשר לשים שם איזה חתיכה מזערית של חוט בקו"ם שיחזיק את הגומי שלא ירד.

פורסם

מה זה חוט בקו"ם?

אתה מתכוון במקרה לחוט שיפצור? (זה שעושים איתו כיסוי לשרשרת ולרצועת הנשק, לדוגמא)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים