פורסם 2008 במרץ 2117 שנים שמעתי עכשו בחצי אוזן בחדשות שקירקעו את הF-16I (סופה), אבל לא הבנתי למה... מישהו שמע את הכתבה המלאה ויכול לרשום את הסיבה?
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים זה גז שלנפט כתוצאה משריפה של דלקכנראה שיש איזשהי בעיה במטוס במערכת פליטת הגזים
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים מחבר יכול להיות, אבל מתקלה במערכת הפליטה ועד להגיע לתא הטייס זה לא כזה פשוט... אני רק מקווה שזה בסוף לא יגיע לבדיקה אצלנו
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים זה דוקא לא כזה מסובך, מספיק אטם אחד לא תקין.רק לפני כמה חודש נהרג זוג משאיפת גז בתוך רכב כתוצאה מתקלה ברכב שלהם...
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים מחבר זה דוקא לא כזה מסובך, מספיק אטם אחד לא תקין.רק לפני כמה חודש נהרג זוג משאיפת גז בתוך רכב כתוצאה מתקלה ברכב שלהם...עם כל הכבוד, F16 זה לא מכונית, ואני לא חושב שמדובר רק באטם אחד... מדובר במערכות נפרדות עד כמה שידוע לי...
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים ומאיפה אתה חושב שנכנס כזה גז לתוך מערכת מחזור האויר?המקום היחיד שהגז הזה יכול להווצר בו זה במנוע
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים תרדו מהמחשבה שזה מקביל למכונית מטוסים זה סיפור אחר רק זה שמשתמשים בדלק מטוסים אופך את העניין למסובך בהרבה בנוסף צריך מערכת שתיתן חמצן בתוך המטוס צריך מערכת נוזל אדרולי ועוד כל מיני מערכות שחלקם משתמשות בחומרים רעילים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.