עבור לתוכן

מעלות גבוהות - Q6600.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :).

יש לי את המעבד Q6600 2.4 Ghz

יש לו קירור סטוק(BOX G0).

עכשיו במנוחה המעלות נאות בין 48-54..

וכשאני משחק לדוגמא בTF2(אם אתה מכירים).. ואז Command And Conquer 3(בערך שעה וחצי שיחקתי) ואז עוד שעה וחצי קרייסיס..(שיחקתי את המשחקים זה אחר זה.. יענו סיימתי משחק ראשון עברתי לשני ולשלישי..)

הטמפ' של המעבד התשגעו והגיעו ל78 מעלות..

האם זה סביר ותיקני? ואני לא מתכוון לעשות OC על איזה קירור טוב שיתן ביצועים טובים אתם ממליצים לי?

תודה מראש.

פורסם

הטמפרטורות לא סבירות אבל לא כתוצאה מהקרור אלא כתוצאה מאבק וזרימת אויר לקויה.

אתה יכול להחליף את הקרור לFREEZER 7 PRO - הוא יעשה את העבודה.

איזה מארז יש לך? כמה מאוררים ואיפה הם ממוקמים? האם המחשב תקוע לו במעין כוך מתחת לשולחן?

פורסם
  • מחבר

הטמפרטורות לא סבירות אבל לא כתוצאה מהקרור אלא כתוצאה מאבק וזרימת אויר לקויה.

אתה יכול להחליף את הקרור לFREEZER 7 PRO - הוא יעשה את העבודה.

איזה מארז יש לך? כמה מאוררים ואיפה הם ממוקמים? האם המחשב תקוע לו במעין כוך מתחת לשולחן?

המארז שיש לי הוא של INTEL מורשה..

מדובר על המארס הזה http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=232

(ללא הספק כוח, יש לי אחר).

3 מאוורים במארז, אחד 120 שהוא מאחורה..אחד מקדימה שהוא קטן(מתחת לכפתור הפעלה של המחשב יש איוורור כזה .. אז שם)

והשלישי ליד המאוור הגדול שם..

והמחשב לא תקוע בכוך.. הוא במקום פתוח.

פורסם

איזה שלישי? במארז הזה (630B זה השם, אגב) יש מקום ל2 מאוררים. בכל אופן, יהיה נחמד אם תחליף את המאורר הקדמי ל120ממ.

אם אתה יכול תפתח את המארז ותסתכל על צלעות הקרור של המעבד. אתה רואה הרבה אבק בין להבי המאורר לצלעות עצמן? אם כן תנקה (כשהמחשב לא עובד) עם מברשת או מכחול ולסיום אם יש פן ללא החום(!) .

פורסם
  • מחבר

איזה שלישי? במארז הזה (630B זה השם, אגב) יש מקום ל2 מאוררים. בכל אופן, יהיה נחמד אם תחליף את המאורר הקדמי ל120ממ.

אם אתה יכול תפתח את המארז ותסתכל על צלעות הקרור של המעבד. אתה רואה הרבה אבק בין להבי המאורר לצלעות עצמן? אם כן תנקה (כשהמחשב לא עובד) עם מברשת או מכחול ולסיום אם יש פן ללא החום(!) .

סבבה אני יעשה את זה עכשיו, תודה.

ואני יוסיף תמונות אחרי זה שתראה איפה המאווררים ממוקמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים