פורסם 2008 במרץ 2117 שנים אני מאוד רוצה לקנות מחשב שבוע הבא, אבל יש בערך מיליון חנויות מחשבים במרכז, קטנות כגדולות.איזה חנויות באזור ת"א, גבעתיים ובשרון אתם ממליצים לקניית מפרט?
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים אלו החנויות הכי מומלצות על פי הסדר הבא :תעשה את החושבים שלך הסדר הוא על פי נסיוני ודעתי1)tms.co.il2)skypc.co.il3)iqpc.co.il4)pandas.co.il5)noacomp.co.il6)Logicpc.co.ilזוהי דעתי ועל פי הנסיון האישי אין פה ניסיון להשמיץ שום חנות בהצלחהכדאי שתפרסם את המפרט על מנת שיתנו לך חוות דעת ותפרסם גם תקציבשלא ידפקו אותך סתם
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים את זיגזג אני לא כל כך אוהב ואיך שחכתי את foxpc גם חנות תותחית אבל לפי דעתי Tms הכי טוב גם בשירות וגם באמינות וגם במחירים
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים את LogicPC ואת Panda's הייתי מוריד מרשימת החנויות המומלצות - שירות הלקוחות שלהן לא משהו.ומאידך - הייתי מוסיף את Lamir, ואת ZigZag2000, לרשימה.
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים אחי עזוב כל אחד מה שהוא חושב אבל הם גנביםהסבר , נמק ופרט , במידת האפשר .תודה .
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים הסבר , נמק ופרט , במידת האפשר .תודה .הוא פשוט לא מבין שעל שירות מעל ומעבר משלמים טיפה יותר.
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים לא ... אין שום סיבה לשלם על שירות מעל ומעבר טיפה יותר .נכון להיום המחירים דיי תחרותיים גם לרשתות הגדולות ביותר , וכמו בכל דבר , יש דברים שעולים קצת יותר , יש דברים שעולים קצת פחות .שמעתי על זיג דברים כמו " הזויים , מוזרים , "חנות מחשבים לא אמיתית" ( מישהו שהיה לו קשה לקבל את העובדה שאנחנו היינו בתוך בית פרטי ;D ) " , אבל גנבים ? זה משו חדש .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.