עבור לתוכן

עשיתי בוחן והמורה פסלה, איך דבר כזה קורה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תקשיב בכל מקרה עצבנות לא תפתור כלום...רק תזיק...

מה עם לערב הורים ....יכול להיות הכי מהיר ומועיל

אמרתי לאבא שלי והוא ממש כעס על זה שהיא סתם פוסלת אותי ולא מאמינה בפוטנציאל שלי לקבל ציון יותר גבוה.

אבא שלי ייבוא לשם ויינסה לדבר עם המנהלת, אם זה לא ייעזור הוא ייפנה למשרד החינוך על המעשים שלה...

• תגובות 48
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אולי נבוא אליי כל חברי HWZONE ונעשה לה OC בלי קירור שתישרף :lol:

חחחחחחחחחחחח קרע אותי!!!!

באמת כל מה שאמרתם נכון לגמרי, מערכת החינוך בארץ בשפל ולא רק בגלל תקציב, אלא בעיקר מורות שלא יודעות ללמד ובאיזה צורה,

וגם לרוב המורות לא אכפת מהתלמידים וככה מורידות ציונים ולא מוכנות להקשיב...

בבוחן אחד במדעים אני וחבר שלי כתבנו בשאלה הראשונה את אותו הדבר, שזה כולה לכתוב 3 מילים אז יצא באותו סדר, ולא העקתנו אחד מהשני והיא אמרה לי שהעתקתי ולא הייתה מוכנה בכלל להקשיב כי אני לא תלמיד כ"כ טוב, ועכשיו שאני משתפר משמעותית (84 במבחן האחרון [עם העתקה :lol:] שבמבחן הקודם קיבלתי 60) והיא לא יודעת שאני מעתיק אבל היא גם לא מקשיבה עכשיו וככה זה עם כמעט כל המורים בבית ספר שלי חוץ מהמורה להיסטוריה שהיא היחידה שמוכנה להקשיב לתלמידים וכולם מצליחים אצלה במבחנים בלי להעתיק! כי היא היחידה שאכפת לה ויש רק את החומר שלמדו ולא עוד שאלות למחשבה שלא ידענו שיהיו...

פורסם

תמונות !! ;)

פורסם

למבחן בתרבות ישראל פשוט זכרתי את כל החומר כתוב מילה במילה מהמחברת.

קיבלתי 90 (צדקתי בהכול לא שחכתי ושום דבר) והיא אמרה לי שזה לא הנוסח שלי, והנוסח הזה גרוע

ובגלל זה קיבלתי 90, אז הראיתי לה שזה מה שכתוב במחברת, אז היא החליטה שהעתקתי

אז כדאי להוכיח לה ננתי לה מחברת ביסטוריה אמרתי לה להקריא לי 3 עמודים ואחרי זה רנדמולית

היא מארה לי שני מילים של פסקה ואני השלמתי אותה עד סופה.

פורסם

הבעיה בספרות, שאתה לא צריך לדעת את החומר/פרשנות, אתה צריך לדעת את הפרשנות/דעה עילגת של המורה. אז בעצם, הציון בספרות הוא עד כמה הקשבת וזכרת את הקשקושים של המורה...

אחרי זה בבגרות הפרשנות של המורה יכולה להיות לא בדיוק כמו הפרשנות של האדם שבודק את הבחינת בגרות, ואז נדפקת בבחינה עצמה בגלל שהלכת על פי פרשנות המורה... :kopfpatsch:

פורסם

לסיכום: ספרות = מקצוע דבילי

פורסם

אני לא מגיב הרבה אבל הפעם לא יכולתי שלא להגיב.

ספרות זה המקצוע המיותר ביותר. כל דבר יהיה עדיף על פני ספרות. לדעתי צריכים להחליף את הספרות במחשבים. במקום ששתי יחידות בספרות יהיו חובה עדיף ששתי יחידות במחשבים יהיו חובה, הרי מחשבים זה העתיד, לא?

פורסם

אני לא מגיב הרבה אבל הפעם לא יכולתי שלא להגיב.

ספרות זה המקצוע המיותר ביותר. כל דבר יהיה עדיף על פני ספרות. לדעתי צריכים להחליף את הספרות במחשבים. במקום ששתי יחידות בספרות יהיו חובה עדיף ששתי יחידות במחשבים יהיו חובה, הרי מחשבים זה העתיד, לא?

על אחת כמה וכמה שלא נותנים לתלמידים לבטא את הרעיונות שלהם , ופוסלים אותם בבוז ושחצנות .

פורסם

:yelclap: הלוואי. ומשהו קצת יותר מתקדם מצורות אוטומטיות בWORD, הנפשה ב POWER POINT

פורסם

אני קיבלתי 84 בבגרות,המגן שלי היה 63.

למדתי בדיוק אותו דבר למתכונות ולבחינת הבגרות,לבגרות אפילו פחות

מה שמוכיח את כל מה שאמרו פה.

וכפיר? מה זה החוסר אונים הזה? על זלזול כזה הייתי כנראה מתחצף אליה[או שיש סיכוי שהייתי פחות עצבני ומחושב מספיק כדי לא לעשות את זה] ודואג לזה שהיא תבוא איתי לדבר לפחות עם המחנכת וישירות למנהלת השכבה ואח"כ למנהלת בית הספר אפילו אם היה מדובר בנקודה אחת.

בקיצור,כנס בה,זה ממש לא צודק.

פורסם

כמה משפטים שהמורה שלי לספרות אומרת באופן קבוע (אולי זה יעלה חיוך על הפנים של מישהו):

*תפסיקו למרר לי את החיים (מופנה לתלמידים)

*אני מאחלת לשונאים שלי תלמיד כמוך (מופנה לאחד התלמידים)

*כשאני נותנת ציוני מגן אפילו אלוהים לא מתערב לי בזה, זה רק אני והעט שלי. גם אלוהים לא יכול לעזור לכם.

*כולם לשבת מהר!!!! אין לי זמן!!!! (אחרי שהיא נכנסת לכיתה באיחור של 15-20 דקות).

פורסם

יש לי הצעה גאונית תקנה מחשב נייד בשיעור בקרה תכין רובוט כזה שיכוון אקדח שיהיה תלוי מה התקרה ודפוק לה כדור בין העיניים

אבל מה אתה לא לחצת על ההדק זה הרובוט.

פורסם

כמה משפטים שהמורה שלי לספרות אומרת באופן קבוע (אולי זה יעלה חיוך על הפנים של מישהו):

*תפסיקו למרר לי את החיים (מופנה לתלמידים)

*אני מאחלת לשונאים שלי תלמיד כמוך (מופנה לאחד התלמידים)

*כשאני נותנת ציוני מגן אפילו אלוהים לא מתערב לי בזה, זה רק אני והעט שלי. גם אלוהים לא יכול לעזור לכם.

*כולם לשבת מהר!!!! אין לי זמן!!!! (אחרי שהיא נכנסת לכיתה באיחור של 15-20 דקות).

אצלנו יש גם:

אני מסבירה את זה לתלמידים שאין להם מושג... כמוך!!

פורסם

תתחצף איליה בשיעור ואז תחרוט לה מכתב התנצלות על המכסה מנוע

תרוקן לה את נוזל הקירור מהאוטו

תעשה עליה חרם .. אל תבוא לשיעורים שלה ..

או שתשב מולה ותצייר על השולחן כל השיעור

תתלונן למחנכת למנהלת לרכז שכבה לכל העולם לרכז ספרות ...תעשה לה חיים קשים

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, ניצחון מוחץ לי!

בסוף במקום שקיבלתי 40 במבחן קיבלתי בסוף 71! 8)

גם היום קיבלתי עוד בוחן שעשיתי וקיבלתי בו 73! 8)

תמיד הייתי תלמיד שלא עובר את ה60 ובחן פרצתי את גבולות היכולת! איזה הרגשה נפלאה! :cool2:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים