עבור לתוכן

עשיתי בוחן והמורה פסלה, איך דבר כזה קורה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על הייעוץ וההכוונה, אני מתכוון להילחם על הציון הזה בכל דרך אפשרית, אם היא לא תיתן לי את הציון, אני פשוט אעשה בלאגן בביה"ס!

• תגובות 48
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זכור שזה רק ציון - ועוד במקצוע שאף אחד ממילא בד"כ לא שם עליו קצוץ... וזכור גם להשתמש בראש ולא בידיים, מה ?

פורסם

היא הורידה לך נקודות על זה שכתבת כמו משורר? :o

הדעה שלי היא שצריך לאסור על מכירת סמים קשים בארץ... גם למורים :smile1:

פורסם

אמרו את זה כבר ואני רק חוזר.....

היום נותנים לתלמידים את האופן שבו צריך לנתח את היצירה\מה כוונת המשורר\נקודות מבט וכו'.

אם בעבר היה אפשר להמציא הכל באותו רגע ולהיות יצירתי, עכשיו צריך לשנן את החומר וזה הופך את המקצוע ליותר גרוע מהיסטוריה כי אין הגיון לחומר.

פורסם

ספרות זה מקצוע שכל מה שצריך בו הוא לקבל ציון עובר בבגרות. אל תתרגש ממנו יותר מדי.

זה פשוט מקצוע כזה, לא תמצא מורה שפויה אחת לספרות... הן קמות בבוקר, ומגיעות לביה"ס, במטרה אחת : לפרוק את זעמן על תלמידיהן ! ;D

צודקים!!!

הבעיה בספרות, שאתה לא צריך לדעת את החומר/פרשנות, אתה צריך לדעת את הפרשנות/דעה עילגת של המורה. אז בעצם, הציון בספרות הוא עד כמה הקשבת וזכרת את הקשקושים של המורה...

ובאמת היא לא יכולה לפסול לך אם אין לה הוכחה!

דרך אגב, מה שם המורה ואיזה ביצפר?

בהצלחה.

תודה לכולם על הייעוץ וההכוונה' date=' אני מתכוון להילחם על הציון הזה בכל דרך אפשרית, אם היא לא תיתן לי את הציון, אני פשוט אעשה בלאגן בביה"ס!

[/quote']

במבחן בספרות גירדתי איכשהו 85, אבל רוב הכיתה קיבלה 60. הXXX שלנו לספרות אמרה שמי שרוצה לשפר ציון, שיביא לה מכתב מנומק ומוסבר.... :sleep:

מיותר לציין שהיא אמרה את זה כדי לנפנף תלמידים, ועוד יותר מיותר להגיד שאף אחד לא עשה את זה. כל עוד זה לא ציון נוראי שידפוק לך את הממוצע,תחפף....הכמה נק' האלה לא שוות את המאמץ/עצבים...(אבל אני מודה שלראות אותה מועדת את כל 3 הקומות בביצפר יהיה משעשע ביותר)

זה מקצוע מיותר!!!!! ניצול זמן הרבה יותר יעיל יהיה ללמוד למבחן במקצוע אחר/ארץ-עיר/קלפים/לשון/לזרוק כיסאות (אצלנו היא לא שמה לב)

בהצלחה :yelclap:ו

פורסם

למורה יש אוטו?

פורסם

למה אתה שואל ? ;D

פורסם

שמע לך למנהל, סגן המנהל, תתקשר למשרד החינוך, תפעיל את כל הגורמים שאתה יכול!

תברר גם אם באמת מותר או אסור, אם אסור לפסול אז לך תציב לה את העובדות בפנים!

אולי נבוא אליי כל חברי HWZONE ונעשה לה OC בלי קירור שתישרף :lol:

פורסם

למה אתה שואל ? ;D

כדי לפנצ'ר את כל הגלגלים+לשבור את השמשות+לתלוש את הסמלים (במידה ולא נתלשו לפני זה)+לצבוע את הפנסים+לרתך את הדלתות לשלדה+לעקור את הידיות+לתקוע מסטיקים במנעולים+לעמוד ליד מה שנשאר מהאוטו ולדרוש ציון הולם לבמחן!!! :yelclap:

פורסם
:lol:
פורסם
  • מחבר

עוד משהו, אחרי שהיא אמרה לי לפני הכיתה שהיא פוסלת לי את הבוחן אז היא אומרת לי "מה אתה מסתכל עליי? זהו תלך..." (בייחס של זילזול) כי הייתי המום ומבולבל מכל המצב.

והכיתה בכלל לא הבינה מה קורה, כי אני לא בנאדם שמעתיק ואף פעם לא תפסו אותי מעתיק.

פורסם

שאני אבין, לפני כל הכיתה, היא מודיעה לך שהבוחן שלך פסול ואז אומרת לך "מה אתה מסתכל עליי? זהו תלך"(או בעברית פשוטה: עוף לי מהעיניים)? אני הייתי מזמבר(מזיין אם אתה פחות קשיש) לה את הצורה, עושה שם בלאגן כאילו אין מחר, ואני לא אחד שעושה דברים כאלה.

הציון מקבל כאן תוקף משני, המורה הזאת זונה וצריך להתייחס אלייה בהתאם.

מערכת החינוך צריכה רפורמה מקיפה, וצריך להעיף לעזאזל את כל המורים הזבלים האלה לקיבינימט... הם רוצים העלאה במשכורת עלק... למורים מגיע העלאה במשכורת, לנוולות האלו לא מגיע פרוטה, הם עוד יתחננו למשכורת מינימום שלהם.

פורסם

עוד משהו, אחרי שהיא אמרה לי לפני הכיתה שהיא פוסלת לי את הבוחן אז היא אומרת לי "מה אתה מסתכל עליי? זהו תלך..." (בייחס של זילזול) כי הייתי המום ומבולבל מכל המצב.

והכיתה בכלל לא הבינה מה קורה, כי אני לא בנאדם שמעתיק ואף פעם לא תפסו אותי מעתיק.

כפיר למען השם תעשה משהו :pissed:

פורסם

תהפוך תבצפר, תרביץ לה, לך לעובדה :lol:

תעשה באלגן זה לא צחוק! זה אסור!

פורסם

תקשיב בכל מקרה עצבנות לא תפתור כלום...רק תזיק...

מה עם לערב הורים ....יכול להיות הכי מהיר ומועיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים