פורסם 2003 במאי 2122 שנים ישנה עוד תוכנה שנקראת MemTest לפני שאתה משתמש בתוכנה כנס לפהיש שם שאלות נפוצות.חשוב להדגיש כמות הזיכרון שאתה הולך לבדוק אתה צריך להיות בטוח שיש לך מספיק מקוםלדוגמא אם תתן לו לבדוק 128MB תבדוק ש Windows יכול לספק את זה כדי שלא ייצור עומסעל המחשב תריץ את הבדיקה בערך שעתיים ותראה אם יהיו תוצאות.למה שלא תמזער את התקלה?אם יש לך מישהו שיש לו מחשב ורוצה לעזור לך תנסה לעשות את הדברים הבאים:תיקח כרטיס מסך אחר אפילו של Nvidia ותראה איך המחשב עובד. עדיין קורס?תנסה להחליף זיכרון אפילו אם מהירות יותר נמוכה מזיכרון ה DDR שיש לךתבדוק את שני הדברים האלו ותראה האם הבעייה נפתרת.
פורסם 2003 ביוני 422 שנים מחבר הרצתי את התוכנה לבדיקת זיכרון כל הלילה (memt86)היא רצה כל הלילה ולא מצאה לי בעיות.התוכנה אמורה להפסיק לבד?מפני שגם אחרי 4 שעות היא המשיכה לעבוד ???תיראו:התקיעות קוראות רק בחלון של 10 דקות מהפעלת המחשב.המחשב יכול לעבוד גם 4 ימים ללא שום בעיה.רק כשאני מאתחל אותו , אני יכול לעשות Reset גם 5 רצוף בגלל תקיעות של הדקות הראשונות.מדוע ב Device Manager ב Display adapters יש לי "כאילו" שני כרטיסי מסך?1. RADEON 9700pro2. RADEON 9700pro - secondaryאולי זה עושה את הבעיה?חוץ מזה ב SiSoftware Sandra הוא רושם לי משהוא כזה:1. ATI Technologies Radeon 9700 series - secondary : video card does not have a n interrupt assigned2. PCI latency too high, Device could hog the bus for too long
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.