עבור לתוכן

דרושה המלצה לגיטרה חשמלית ב2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לא כי חשבתי לרגע שבגלל שכתוב על הגיטרה גקסון,אם אתה מנגן משהו שהוא לא מטאל אז זה צורב לך את הידיים..

מה אתה מקשקש גיטרה מצוינת,יש לה קלין מעולה והפיקאפ בנק הוא בכלל סינגל ככה שיש גמישות מטורפת בין סאונד כבד מההאמבקר בברידג לצליל יחסית קליל מהסינגל בנק..זה עובר את הפנדר המקסיקנית המסריחה בשנות אור..וגם יותר טוב מהאפיפון.

• תגובות 89
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא כי חשבתי לרגע שבגלל שכתוב על הגיטרה גקסון,אם אתה מנגן משהו שהוא לא מטאל אז זה צורב לך את הידיים..

מה אתה מקשקש גיטרה מצוינת,יש לה קלין מעולה והפיקאפ בנק הוא בכלל סינגל ככה שיש גמישות מטורפת בין סאונד כבד מההאמבקר בברידג לצליל יחסית קליל מהסינגל בנק..זה עובר את הפנדר המקסיקנית המסריחה בשנות אור..וגם יותר טוב מהאפיפון.

מישו אמר שזה צורב לך את הידיים?

ואם אתה באמת חושב שג'קסון מתאימה לג'אז או בלוז או יותר טובה מהאפיפון אתה טועה בגדולל מאוד. פנדר מקסיקנית זה חרא גיטרה אבל כרגע הוא לא יכול להשיג את הגקסון שהוא רצה וגקסון זולה זה גם חרא גיטרה , אז אפיפון זה בחירה הרבה יותר טובה ומה אתה מזיין תשכל עם הקלין "יחסית קליל" תנסה לנגן על זה ג'אז או בלוז וכו' ונראה אם זה קליל ועזוב שעדיף לנגן אותם עם דיסטורשן של גיטרה נורמלית אבל לא משנה.

פורסם
  • מחבר

בואו רק נשמור על ניקיון פה סבבה? :)

תראה פופקורן אני לא מתכוון אפילו להתקרב לג'אז אני לא סובל אתזה בדם. ונראה לי שאני הולך לחכות שיתחיל להגמר להם גם המלאי הנוכחי ואז אני יבקש מהם לעשות לי את המבצע שוב. אם לא אני כבר אולי יביא גיטרה מארצות הברית.

פורסם

חרא גיטרה הווייפר הזאת..

בתקציב הזה לדעתי הכי טוב Ibanez RG320

אתה גיי. ניסית אותה בכלל?

פורסם

אתה הצלחת להרוס אותה בפחות מחצי שנה...

פורסם

אתה הצלחת להרוס אותה בפחות מחצי שנה...

קשר? גם קיבלתי אחת בלי קוייל טאפ (והחלטתי לא להתווכח איתם על זה).. זה שלקילומבו יש בעיות עם לטפל במלאי לא אומר כלום על הגיטרה, נכון? :nixweiss:

חחח? מה? תנסה לצורך הניסוי להגיע איתה לאוברדרייב קליל וג'אזי ולשמור על בהירות. ברור שזה תלוי גם במגבר שלך, אבל רק תנסה לצורך העניין להגיע איתה לצליל הנכון.

בגשר תנסה לשמור על בהירות בלי להיגרר לדרייב גבוה מדי ובלי שזה יהיה צליל "צרוב", ובפיקאפים של הצוואר תנסה שזה לא יישמע מלוכלך אבל לא בהיר.

נראה אותך מגיע לצליל ג'אזי איתה.. (לא שזה רלוונטי, אבל רק לצורך הניסוי).

פורסם
  • מחבר

זה לא ממש משנה

שוב, אני לא מנגן ולא מתקרב לג'אז

פורסם

הדיון הוא על הגיטרה, לא עליך.

לא אכפת לי מה אתה מנגן, אם אתה מתעקש להיות צר בעולם המוזיקלי שלך- בבקשה..

פורסם

אל תקשיב לפידמיח

קיצר, קנה איבנז RG320

פורסם

אם אתה טמבל מספיק להקשיב לשרייבר מגיעה לך גיטרה בינונית כמו הRG.. שלא ראוייה להיקרא איבנז בכלל..

חרא גיטרה..

פורסם

שתוק ילד

פורסם
:lol:
פורסם

אם אתה טמבל מספיק להקשיב לשרייבר מגיעה לך גיטרה בינונית כמו הRG.. שלא ראוייה להיקרא איבנז בכלל..

חרא גיטרה..

חח למה מה זה איבנז...אפשר לחשוב מה עשיתם ממנה...

שתוק ילד

:lol: ;D

פורסם

שתוק ילד

GAYWAD

ניגנת עליה בכלל? גם ההוא שמעלי..

היא לא ראויה אפילו להיקרא איבנז.. איכות בניה לגמרי בקרשים, לא נוחה בכלל, ונשמעת כל כך חלולה וזולה. אין לה סאונד ואין לה פיל בכלל.

היא אמורה לעלות חצי ממה שהיא עולה פה בארץ. כנ"ל לגבי הדינקי.. לא שהיא גיטרה גרועה, היתה לי אחת כזאת. היא פשוט לא מצדיקה 2800 שקל או כמה שהיא לא עולה עכשיו.

פורסם
  • מחבר

שדיברתי על הדינקי התכוונתי לגירסא השנייה עם המוד של הססטיין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים