פורסם 2008 במרץ 2117 שנים שלום לכולם מחר יש לי שבת חתן ואני קורא בתורה(גיל 13) ויש לי קטע די ארוך ,ובחלק של ההתחלה יש די קושי בקריאה(שילובים של ההגיות הכי קשות ביחד).. ויש את אותן מילים בחלקים אחרים,אבל עם ניקוד אחר וזה מקשה ולפעמים אני מתבלבל.. מה כדאי לעשות? תודה לכולם
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים לקרוא את הפרשה שוב, ושוב, ושוב, ושוב, עם מישהו שיודע לקרוא בתורה שיוכל לתקן אותך, לפחות בפעמים הראשונות.זה לא ניקוד, זה טעמים. עם התרגול יבוא לך ה"זכרון".
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים אז קודם כל מזל טוב תקרא כמה שיותר פעמים את הקטע הקשה וזה צריך לעזור לך איזה פרשה אתה קורא?
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים מחבר פרשת צו,זה מחר.אמממ..טוב עכשיו חזרתי מהחזן(יש לנו תמיד בשישי ולפעמים הוא מוסיף לי בשבוע..)והכל הלך טוב.הוא אמר לי לא להתכונן עכשיו כי בסוף יתפוצץ לי הראש,הוא אמר עוד שעה שעתיים בערב..
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים תקרא חזק וברור ואף אחד לא ישים לב. (אלא אם כן אתה בבית כנסת של דוסים רציניים)
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים תעשה מה שהחזן אמר לך, הוא בטח יודע מה הוא מדבר. אם הוא אמר לך לא להפציץ בלקרוא את זה שוב ושוב, תקשיב לו. ומזל טוב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.