עבור לתוכן

צריך לקנות רכב...

Featured Replies

פורסם

כמו שרשום בטופיק, אני צריך רכב...

בלי להכנס לפרטים, אני עובד במקום שבו הגישה בעזרת תחבורה ציבורית נוחה מאוד בשעות היום, אבל יהיו ימים שבהם אני אאלץ לחזור הביתה בסביבות 10 בערב.

ולכן, ההיגיון אומר, שאני צריך רכב:

הרכב צריך להיות יד ראשונה בלבד (אל תדאגו בקשר להוצאות הראשוניות, אבל אל תגזימו גם).

הרכב צריך להיות בעל גיר אוטומטי. לא צריך משאית, רק מכונית קטנה שנוסעת מ A ל B...

הרכב צריך להיות חסכן. כלומר, שיוכל לנסוע כמה שיותר זמן בין תידלוק לתידלוק, ככה שמחיר הדלק יהיה זול כמה שיותר.

אנא מכם, לא כל הגברים מבינים ברכבים. עזרו לי, ובמידת האפשר פרטו כמה שיותר על המכונית שאתם מציעים, והביאו לינקים אם אפשר...

פורסם

עם כל הכבוד לפורום ולאנשים שכותבים בו (ויש כבוד Lol) ההתמחות של האתר פה היא בתחום המחשבים, לך לפורום הרלוונטי לרכבים אני בטוח ששם תקבל הרבה יותר תגובות מאנשים שמתעסקים וחיים את זה ממש כמו פה בפורום (במחשבים כמובן).

ואגב, אם אתה רוצה שבאמת יעזרו לך תיתן תקציב כדי שתקבל תשובות מדוייקות ככל הניתן.

פורסם

אם אתה רוצה באמת באמת לחסוך ולקבל מקסימום יעילות אתה קודם כל צריך גיר ידני,

ולגבי רכב ספציפי, יש מבחר סוגים של יפניות שיקיימו את התנאים בשיא האפקטיביות, אבל אז אתה יכול לשכוח לגמרי מאיזושהי הנאה, וקצת להקריב בנוחות הנסיעה.

פורסם

אני ימליץ לך על המכונית שאני הייתי קונה אם היה לי את הכסף

סוזוקי סויפט החדשה...אוטו נהדר, חסכוני בדלק, טיפולים לא בשמיים, רכב אמין זכה גם כרכב השנה של שנה שעברה אם אני לא טועה...

והמחיר מתחיל ב99 אלף ומגיע ל104 אלף לא יותר

יש את הגירסאת נפח מנוע 1.6 גיר ידני אבל זה הדגם הספורטיבי...(3 דלתות) אך יש גם גירסאות של 5 דלתות אבל אני לא חושב שיש ידניות

צריכת דלק-

עירוני 10.70 ק"מ לליטר

כביש מהיר 17.90 ק"מ לליטר

משולב 14.50 ק"מ לליטר

מבחן ריסוק קיבלה 4 ככובים (מתוך 5 למקרה שאתה לא מבין בזה) 6 כריות אוויר

בקיצור בובה של אוטו

http://cars.walla.co.il/ts.cgi?w=/@version&vid=522

פורסם

שמע כל אחד יבא לך פה המלצות מה שהוא היה לוקח לך תקנה עיתון אוטו או משהו בסגנון ותראה יש שם פרטים על המכוניות כמו

תוך כמה שניות מאיץ ל100

נפח מנוע

גיר

כמה האוטו יכול לנסוע על ליטר של דלק

קריות אוויר

קיצר יש את כל הפרטים שאתה צריך בשביל לבחור מכוניות

פורסם

אם אתה רוצה שבאמת יעזרו לך תיתן תקציב כדי שתקבל תשובות מדוייקות ככל הניתן.

אחרת אני יכול להציע לך מרצדס SLK 280 שתעלה לך טיפה פחות מחצי מליון שקל , תהנה.

פורסם

כמו שרשום בטופיק, אני צריך רכב...

בלי להכנס לפרטים, אני עובד במקום שבו הגישה בעזרת תחבורה ציבורית נוחה מאוד בשעות היום, אבל יהיו ימים שבהם אני אאלץ לחזור הביתה בסביבות 10 בערב.

ולכן, ההיגיון אומר, שאני צריך רכב:

הרכב צריך להיות יד ראשונה בלבד (אל תדאגו בקשר להוצאות הראשוניות, אבל אל תגזימו גם).

הרכב צריך להיות בעל גיר אוטומטי. לא צריך משאית, רק מכונית קטנה שנוסעת מ A ל B...

הרכב צריך להיות חסכן. כלומר, שיוכל לנסוע כמה שיותר זמן בין תידלוק לתידלוק, ככה שמחיר הדלק יהיה זול כמה שיותר.

אנא מכם, לא כל הגברים מבינים ברכבים. עזרו לי, ובמידת האפשר פרטו כמה שיותר על המכונית שאתם מציעים, והביאו לינקים אם אפשר...

בשביל בקשות כאלו יש את http://www.carsforum.co.il/vb/ ממיטב המומחים (פורום "ייעוץ ברכישת רכב").

עם כל הכבוד לפורום ולאנשים שכותבים בו (ויש כבוד Lol) ההתמחות של האתר פה היא בתחום המחשבים, לך לפורום הרלוונטי לרכבים אני בטוח ששם תקבל הרבה יותר תגובות מאנשים שמתעסקים וחיים את זה ממש כמו פה בפורום (במחשבים כמובן).

ואגב, אם אתה רוצה שבאמת יעזרו לך תיתן תקציב כדי שתקבל תשובות מדוייקות ככל הניתן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים