עבור לתוכן

היתחממות מעבד לאחר הרכבת גוף קרור

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם לאחר הרכבת גוף קרור ARCTIC COOLING FREEZER PRO 64 טמפרטורת המעבד במצב מנוחה מראה על 27-30 מעלות אבל לאחר שאני עושה בדיקת מאמץ הטמפרטורה עולה ל-60 מעלות ממש מהר מרחתי מישחה תרמית MX-2 ניקיתי את מישטח המעבד עים אלכוהול 70% ושמתי את המישחה כמו שמפורט במדריך שנילווה למישחה המארז שלי חדש יש שני מאווררים 120 קידמי 120 אחורי של- COOLER-MASTER אין חסימה של כבלים הכל מסודר ןקשור ומלופף כך שאני לא רואה משהו שמפריע לזרימת האוויר

אני מופתע מגוף קרור זה מישום שכל מי שלא שאלתי המליץ לי עליו כולל באתר בקרור סטוק הוא היה מיתחמם פחות

יכול להיות שמשהו בגוף הקרור תקול?

המעבד הוא מידגם: AMD ATHLON 4800+X2 65W BRISBAN-512

האים כדאי לי להחליף גוף קרור למרות שהוא חדש 7 ימים בשימוש בסך-הכל :nixweiss:

פורסם

בדקתה שהמאורר שמותקן אליו מסתובב ?הרכבתה גוף קרור בעבר -למה עם לא אז כדי לבדוק את ההתקנה שלו .

יכול להיות שאין האתמה מושלמת בין המעבד לקירור.

פורסם
  • מחבר

המאוורר מיסתובב גוף הקרור יושב על המעבד גוף הקרור הורכב כאשר לוח-האם מיחוץ למארז כלומר מפורק ורק אח"כ הורכב מה עוד צריך כי ההרכבה שלו פשוטה מאוד יש חריצים מישתי צידי גוף הקרור שמיתלבשים על ה-SOCKET וסוגרים אח"כ את ידית הנעילה וזהו

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לענות בבקשה המכבד חם מאוד :nixweiss::s07:

פורסם

תבדוק שהמאוורר עובד על 100%

תשאיר את המארז פתוח ותראה אם יש שינוי

אם לא תמרח משחה מחדש אל תשים יותר מידי ולא פחות מידי ותוודא ששמתה שכבה אחידה על כל פני השטח של המעבד

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת 100% איך אני יודע שהוא עובד כל 100%

שמתי מישחה כבר 3 פעמים ולא עוזר כלום משהו מוזר אני רק מתחיל בדיקת מאמץ והחום עולה ל-64 מעלות והביוס מתריע כמו מערכת צבע-אדום

פורסם

יש מקרים בהם הלחץ מהקליפס של הקרור מושך את התושבת עצמה (השחורה מסביב שאליה מתחבר הקרור) מהמקום וזה גורם למגע לא טוב בין הצלעות למעבד.

פורסם

חפש בביוס או שתחבר אותו איך שהוא לספק ל12V 0ישירות לספק כוח)

יכול להיות שהקירור לא תקין תלך לחנות ותבקש מהם לבדוק אותו

המעבד לא ב OC נכון?

תנסה לחזק את התושבת

פורסם
  • מחבר

אז מה עושים?

[br]פורסם בתאריך: 22.03.2008 בשעה 18:30:36

המעבד לא ב-oc ניראה לי שאני יחזיר את הקרור המקורי

גוף הקרור ניקנה באייבורי היה במיבצע 90 ש"ח עכשיו סרט איתם אים הם יבדקו אותו יהיו לי יותר בעיות איתם ביגלל זה לא נתתי להם להתקין אלא העדפתי בעצמי

פורסם

מה עושים?עכשיו תהנה מהמבצע שהביאו לך

עכשיו תבדוק את המהירות של סיבוב המאוורר ותראה אם זה מסתובב במהירות הנורמלית או שזה לא מסתובב טוב

תבדוק אם גוף הקירור יושב טוב ולא תנסה להזיז אותו אם היד ותבדוק אם הוא רופף

פורסם
  • מחבר

גוף הקרו

ר יושב טוב הוא לא רופף ביכלל ומהירות המאוורר לפי EASTTUNE של GIGABYT ו EVEREST 875 RPM

מה שמפליא הוא שבבדיקת המאמץ הטמפרטורות על 60 מעלות אבל שאני נוגע בצלעות הקרור הצלעות קרות !!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

כן אבל מהירות המאוורר עולה כאשר הטמפרטורה עולה COOL&QUIET מופעל או שבלי שום קשר לטמפרטורה הוא מיסתובב לאט ואמור לעבוד מ900 סל"ד?

מה עוד ניתן ליבדוק כי אני כבק מיתחרפן :pissed::s07:

פורסם

תוריד את התוכנה HWMONITOR תבדוק איתה

יש פה אחד שEVERST הראתה לו שהטמפרטורה של המעבד היא 3 מעלות אז יכול להיות שזה לא מראה נכון אצלך

פורסם
  • מחבר

זה מראה בתוכנה כך:core#01:19c

core#1:9c

מה הטמפרטורה הנכונה ןלמה הביוס מתריע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים