עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי מסך חדש, תקציב לא מוגדר...

Featured Replies

פורסם

סוף סוף, נשרף המסך המעפן שלי, וכרגע אני עובד על הטלוויזיה ההרוסה שלי...

המסך שלי נשרף וברצוני לקנות אחד חדש...

התקציב לא מוגדר, כי אני קונה כדילר ויש מסכים שעולים לי 100 ש"ח פחות ויש 600 ש"ח פחות...

בוא נגיד שהכי יקר שאני יכול לעלות זה: SAMSUNG 2493HM כנראה מסך חדש

דבר ראשון:מישהו מכיר את המסך הזה???

אין בו לוטו פאנלים כמו הסמסונג האחרים?

וכתוב שיש לו DCR של 1:10000

האם יכול להיות שזה פאנל IPS או VA?

ואם כן, הוא שווה?

כעיקרון, אני רוצה גודל 24" אך גם 22 יספיק לי...

תציעו לי הצעות טובות יותר בתקציב פחות מהסמסונג אם יש, או תנו לי אישור להזמין אותו חח...

פורסם

ב-3150 ש"ח SAMSUNG 2493HM יקר בצורה מופרכת. נתוני זוויות צפיה 160/160 מספרים עליו שהוא מבוסס על פאנל TN. איכות התצוגה לא נקבעת על פי יחס ניגודיות דינמי גבוה ככל שיהיה, אלא על יחס ניגודיות סטטי בנוסף לסוג הפאנל. בכל מקרה יחס הניגודיות הסטטי של פאנל TN לא יכול להשתוות ליחס ניגודיות סטטי של מסך עם פאנל VA. כך שהמסך לא משתלם להשקעה לעומת מסכי TN 24" הזולים ביותר שבנמצא בשוק, והם נועדו בעיקר למשחקים ברזולוציה הטבעית למי שאין לו באמת יכולת כלכלית להרשות לעצמו 24" איכותי. לשימושי טקסט וסרטים הם גרועים יותר מ-24" עם פאנלים איכותיים.

אני מניח שלא מצאת את ה-Dell 2407WFP-HC בשל חוסר זמינות במחירים הנמוכים ולכן הסמסונג לכד את תשומת ליבך.

אם לא מצאת את ה-Dell הנ"ל במחירים גבוהים מהמינימום, ותרצה במסכים איכותיים זמינים ב-24" תצטרך להעלות תקציב, אבל אתה אמרת שאין תקציב מוגדר בכל מקרה, ואולי ההנחה שניתנת לך כדילר גדולה וישתלם לך לרכוש אחד מהבאים:

NEC 2470WNX

BenQ FP241W

22" איכותי יש רק אחד EIZO S2231W.

אם ידך לא משגת אף אחד מהנ"ל אני ממליץ לרכוש 20" איכותיים מבית Dell/ASUS - דפדף בפורום יש מספיק דיונים ללמוד מי הם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים