עבור לתוכן

עזרה באוברקלוק עם p4 2.8 ולוח אם של אסוס

Featured Replies

פורסם

ראיתי כל מיני מדריכים והכל ונכנסתי לביוס בלוח שלי ( p4p800 )

אבל אין לי שם שינוי מתחים העלאת תדרים שום דבר :|

זה הפעם הראשונה שאני רוצה לעשות כי המחשב שלי כבר עגלה :| :'(

מישהו מכיר את הביוס בלוח שלי ומוכן לעזור?

[br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 15:46:19

הצלחתי להגיע למסך כמו בתמונה המצורפת עכשיו מה אני צריך לעשות..אני מעוניין להגיע ל- 3.4 לא ממש הרבה כי בכל זאת יש לי קירור פשוא אבל מעליו יש לי מאוורר 120 מ"מ שמצאתי ברחוב רז אבא שלי איך שהוא הצליח לשים אותו מעליו משהו מוזר כזה חח הוא קדח בתוך הפלסטיק טוב לא חשוב נחזור לנושא תסתכלו בתמונה המצורפת:

אני רק יזכיר שאין לי שום ניסיון באוברקלוק ככה שבבקשה תסבירו לי :) אבל תגידו לי תעלה X וכאלה דברים שאני לא יבין מה אתם רוצים מהחיים שלי. אם אני צריך לעשות משהו בבקשה תגידו איך ואיפה :)

מצטער שיש לי הרבה בקשות אני פשוט חדש בנושא :)

[br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 16:01:40

מצאתי פונקציה ממש נחמדה בלוח אם אפשר לעשות אוברקלוק 5% 10% וכו' בינתיים שמתי על 10% אבל השאלה אם אני יעלה עוד אם אני אצטרך להעלות מתחים או שזה יעלה אוטומטית מה שצריך ואני לא צריך לגעת בכלום? :jump:

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה?

+

שמתי את זה אתמול על 20% oc וה- orthos פעל במשך יותר מ-10 שעות בלי שגיאה אז זה יציב :)

האם אני צריך להמהיר את הזיכרון? יש לי 400MHZ זיכרון ...

או אפילו אם לא צריך ואני אמהיר אותו זה ישפר את ביצועי המחשב? אם כן איך אפשר להמהיר אותו?

:smile1:

פורסם

תשנה את הFSB ל245, את הזכרון מAUTO ל333, את הVCORE ל1.45 .

פורסם
  • מחבר

יש משהו על 200 שזה נראה לי ה- FSB אבל אני לא יכול להעלות אותו אני לוחץ אנטר הוא לא מגיב אבל את ה- VCORE אני יכול לשנות אני לוחץ אנטר ויש לי לשנות

פורסם

לא משנים עם ENTER, תשנה עם + ו -

פורסם
  • מחבר

טוב אני אשנה ואעדכן :)

עריכה:

שיניתי את ה-VCORE ואת ה- FSB עכשיו המעבד על 3430 הרצתי אורתוס או איך שלא קוראים לזה...

הזיכרון זה מה שבתמונה כתוב DRAM frequency ? כי אם כן יש לי 320 לא 333

עריכה: ה- ORTHOS עשה שגיאה אחרי 2 דקות אני הולך להוריד את האוברקלוק חזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים