עבור לתוכן

פורים מסוכן-נער נפצע קשה ממשלוח מנות מתפו&#151

Featured Replies

פורסם

דוגרי.. ממש בושה לאנשים שעשו את זה.

אם זה נכון, תנחומים למשפחה.

פורסם

לא ערבים Vs יהודים ,אלא יהודים Vs נוצרים מסיונרים (את זה שהמשפחה שלו מסיונרים לא פירסמו)

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

אוי נו באמת. גועל נפש זה כול מה שיש לי להגיד!

עכשיו אנחנו הורגים נוצריך מסיונריים? אולי אני אצא למסע הרג של כול הדוסים שמציאים לי בשישי להניח תפילין סתם כי עכשיו בא לי להתחיל מלחמה בין דתיים ללא דתיים (שכחתי את המילה).

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

אוי נו באמת. גועל נפש זה כול מה שיש לי להגיד!

עכשיו אנחנו הורגים נוצריך מסיונריים? אולי אני אצא למסע הרג של כול הדוסים שמציאים לי בשישי להניח תפילין סתם כי עכשיו בא לי להתחיל מלחמה בין דתיים ללא דתיים (שכחתי את המילה).

המילה ששכחת היא חילונים.

ולא הבנתי מי עשה את זה... דוסים?

פורסם

בחדשות אמרו משהו כזה: "המשפחה שייכת לארגון נוצרי מסיונרי בשם היהודים המשיחיים". או שלא שמעתי נכון?

למישהו יש מושג במה מדובר?

פורסם

זה ארגון של מסיונרים שקןראים לעצמם היהודים החדשים ושהם כאילו העם הנבחר ושכל היהודים צריכים ליהיות כמוהם.

איזשהו פלג מוזר של הנוצרים שמאמינים שהם נוצרים יהודים ,כמו ישו שהיה יהודי אבל בן של ה'.

פורסם

יצא לי לשרת עם בחור יהודי משיחי. הם יהודים המאמינים שישו היה המשיח. הזרמים החרדים רואים בהם כת נוצרית לכל דבר ומתנכלים להם ללא הפסקה.

פורסם
  • מחבר

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3521852,00.html

עדכון: הנער איבד את אחת מגפיו, וכעת נאבקים על הראייה שלו. הוא כבר עבר שני ניתוחים ארוכים, וכנראה שיעבור עוד כמה ניתוחים בקרוב.

פורסם

הבהרה קטנה לגבי יהודים משיחיים-

הם לא חושבים שהם "היהודים האמיתיים" וטובים יותר מכולם, מדובר פשוט, כמו שנאמר פה, על יהודים שמאמינים שישו היה המשיח.

החרדים מתנכלים להם כ"כ הרבה שבחדשות כבר הייתה כתבה על זה לא מזמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים