עבור לתוכן

פורים מסוכן-נער נפצע קשה ממשלוח מנות מתפו&#151

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3521618,00.html

הנער טוען שפתח חבילה שנראתה כמו משלוח מנות ואז אירע הפיצוץ. אם יסתבר שאלה היו ילדים שהכינו משלוח מנות ממולכד והעבירו לנער, הייתי ממליץ לבית המשפט לתת להם זריקת רעל - או לפחות להכניס אותם לכלא ללא פחות מ-20 שנה.

מה אתם חושבים?

פורסם

הנער טוען שפתח חבילה שנראתה כמו משלוח מנות ואז אירע הפיצוץ. אם יסתבר שאלה היו ילדים ערבים שהכינו משלוח מנות ממולכד והעבירו לנער, הייתי ממליץ לבית המשפט להזריק להם זריקת רעל ולפתוח בפעולת חיסול.

FIXED

פורסם
  • מחבר

FIXED

אם אלה היו ערבים שארגנו את המשלוח המתפוצץ, אני מעריך שהם היו בוחרים בירושליים או בתל-אביב - ולא באריאל. בכל מקרה, המשטרה חושדת שמדובר בכת כלשהי. עוד לא הבנתי למה שמישהו יעשה דבר כזה? לזרוק נפצים בשטח פתוח, הרחק מאנשים זה עוד סביר (לא חוקי ולא כדאי, אבל סביר). אבל לפגוע במישהו במכוון עם נפצים? זה לא שהייתה קטטה שנגררה לזריקת נפצים אחד על השני בצורה שלא תוכננה מראש (שגם זה לא חוקי ולא כדאי - וממש לא סביר). זה היה מתוכנן מראש(כנראה), ונועד לפגוע בנער.

נראה לי שבקרוב מאוד האויב מספר 1 של המדינה יהיה הנוער... :S

פורסם

לדעתי זאת מתיחה מוגזמת.

פורסם

גם אני חושב ככה.

ומה קשורה כת? כל פעם שהמשטרה מסתבכת בחקירות שלה היא זורקת את האחריות "לכת כלשהי" ::)

פורסם

לדעתי זאת מתיחה מוגזמת.

מצטער , כדי לחשוב שזאת בדיחה/מתיכה צריך להיות לא שפוי בעליל , כי אין שום דרך שזה מצחיק. עם כול הצחוקים וההומור השחור שאני מריץ עם חברים שלי בחיים לא עלה בדעתי לפגוע במישהו , במיוחד לא בצורה כזאת!

אם אלה היו ערבים שארגנו את המשלוח המתפוצץ, אני מעריך שהם היו בוחרים בירושליים או בתל-אביב - ולא באריאל.S

למה נראה לך? לי אישית זה נראה נורא מתאים לתקוף באיזה ישוב לא קשור כזה , פחות שמירה ,פחות בידוק , פחות אנשים = יותר סיכוי להצלחה. הם בטח חוגגים עכשיו בעזה וביהודה ושומרון.

פורסם

למה נראה לך? לי אישית זה נראה נורא מתאים לתקוף באיזה ישוב לא קשור כזה , פחות שמירה ,פחות בידוק , פחות אנשים = יותר סיכוי להצלחה. הם בטח חוגגים עכשיו בעזה וביהודה ושומרון.

:lol:

אתה יודע בכלל איפה זה אריאל? אני מציע שתפתח מפה.

אני במקרה למדתי שם במכללה ואני יכול להבטיח לך שיותר אבטחה ממה שיש בעיר הזאת לא תמצא בשום מקום אחר.

מה גם שלהרכיב ולהבריח מטען נפץ זה סיפור לא פשוט, ממש לא נראה לי שארגוני טרור "יבזבזו" מטען נפץ על ילד בודד בן 15.

פורסם

מצטער , כדי לחשוב שזאת בדיחה/מתיכה צריך להיות לא שפוי בעליל , כי אין שום דרך שזה מצחיק. עם כול הצחוקים וההומור השחור שאני מריץ עם חברים שלי בחיים לא עלה בדעתי לפגוע במישהו , במיוחד לא בצורה כזאת!

הם ילדים טיפשים, aka ערסים, למה נראה לך שמעניין אותם שזה מסוכן? מבחינתם זה מצחיק וזהו.

פורסם

:lol:

אתה יודע בכלל איפה זה אריאל? אני מציע שתפתח מפה.

אני במקרה למדתי שם במכללה ואני יכול להבטיח לך שיותר אבטחה ממה שיש בעיר הזאת לא תמצא בשום מקום אחר.

צודק בורות שלי.

הם ילדים טיפשים, aka ערסים, למה נראה לך שמעניין אותם שזה מסוכן? מבחינתם זה מצחיק וזהו.

אין תירוץ לזה.

פורסם

אין תירוץ לזה.

תבין שהוא אמר את זה רק כדי שאתה תבין ולא כדי לתת לזה לגיטימציה.

פורסם

מה רע להכנס לאיזה שדה להדליק נפץ ולשמוע תבום?? ודרך אגב זה לא חוקי אה... היום מכרתי בלוק ''ערבים'' ב 50 שקל

קניתי ואז הבנתי שזה סתם שטיות אז מכרתי למישהו..

זה סתם כמה ילדים שרצו לאיים עליו ולעשות לו בום בבית אני לא חושב שהם התכוונו להרוג אותו או משהו

פורסם

תבין שהוא אמר את זה רק כדי שאתה תבין ולא כדי לתת לזה לגיטימציה.

אני יודע אבל אני אומר שאפילו לערסים טיפשים תחת (אני בכלל נגד ההכללה הזאת אבל בסדר נשתמש בדוגמה הזאת) זה לא עולה לראש ולא יעלה כי זה ממש דפוק (זה יותר גרוע מלהרוג מישהו בדקירה)

זה סתם כמה ילדים שרצו לאיים עליו ולעשות לו בום בבית אני לא חושב שהם התכוונו להרוג אותו או משהו

חחח רצו לאיים עליו ופיצצו לו בפנים , זה לא היה נפץ וחצי , זה לדעתי היה מתען חבלה (התפוצץ כשהוא פתח אותו ופגע לו בכול פלג הגוף העליון? מטען חבלה!)

פורסם

נשמע לי כמו מתיחה gone bad

פורסם

אני גר באריאל ליד איפה שזה קרה זה לא נפצים ולא ערבים

זה היה מטען חבלה והרקע הוא לאומני .

לא ערבים Vs יהודים ,אלא יהודים Vs נוצרים מסיונרים (את זה שהמשפחה שלו מסיונרים לא פירסמו)

פורסם

^^כן, היה עכשיו בחדשות...

די,לאן הגענו, מתנהגים בדיוק כמו ערבים קיצונים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים