פורסם 2008 במרץ 1917 שנים לפני כמה ימים צפיתי בסרט הזה ואני לא יכתוב ספוילרים אבל הסרט די מאכזב כן יש הרבה אלימות ופעולה אבל לא מהסוג הכיף הפכו את האויבים לדמוי נאצים הוסיפו לרמבו עזרה הקרבות נראים כמו שילוב של קריסיס לCOD ובכלל לא מעניינים ואף דמות לא באמת חשובה -גם לא רמבו עצמו שהחזיק את כל הסרטים האחרים אפילו לא הכניסו את החלק שהוא מתלבש לקרב -וזה בכלל אכזבה -זה כמו להוריד את היפיקיאיי מברוס וויליס :'(אבל סך הכל למי שרוצה להעביר את הזמן אז סרט בסדר 65 בסולם קרירין
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים "הקרבות נראים כמו שילוב של קריסיס לCOD ובכלל לא מעניינים" מעניין מה סולם קרירין שווה..
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים באמת אכזבה.. ממש קצר ואפילו לא מזכיר במקצת את ההנאה של הצפייה בקודמיו.. השחקן עצמו גם נראה זקן ועייף מאוד..
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים מחבר תראה גם 3 לא היה משהו אבל ב1-3 זה היה רמבו נגד העולם -וזה מה שהיה טוב בסדרה פה זה רמבו +הרבה רוצחים שכירים נגד העולם וזה כבר לא זה רוקי האחרון יצא טוב הרבה בגלל שהכניסו בו דרמה אבל סילווסטר כבר לא יכול לעשות סרטי פעולה-זה פשוט לא אמין בצורה מטומטמת ומסריחה (טוב לא ססילווסטר עשה סרטי פעולה אמינים -אבל לפחות הם היו טובים)
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים תגיד,אתה רואה כל בנאדם אחר פה רץ לספר לכולם פה על כל משחק שהוא שיחק וכל סרט שהוא ראה?אתה מספים בצורה חולנית.
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים למה מספים זה דווקא נחמד!לדעתי הסרט הזה הוא נחמד אבל הוא יותר מידי קצרויש בו גם מן סגירת מעגל שבסוף גון חוזר לבית של הוריו
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים מחבר תגיד,אתה רואה כל בנאדם אחר פה רץ לספר לכולם פה על כל משחק שהוא שיחק וכל סרט שהוא ראה?אתה מספים בצורה חולנית.אני פותח דיונים לגיטימיים אם אתה לא רוצה אל תכנס
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים ג'ון רמבו בקושי רואים אותו בסרט נלחם פה שם איזה חץ וקשת. הסרט יכל להיות יותר טוב חבל.חחח כן הוא נראה זקן ועוד זה אם איפור וכדומהה בלי זה הוא בכלל זקן. ואיזה ריצה הוא נתן שם נראה לי היה על כדורים.
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים מחבר יכל להיות הרבה יותר טוב כל החלק שהכניסו עזרה לרמבו +שאין את החלק שהוא מתלבש לקרב הרס את הכל ספוילר למטה ולא רק שהרסו את זה ככה -בסוף גם הרבה מורדים הגיעו להלחם מה יעשו בפרק הבא ? רמבו על כורסה משחק COD5 ? ;D
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים O_O מה קרה לכם? סרט מעולה זה בדיוק רמבו רק יותראנשים מתים ע"י רובה גדול שמחזיק אותו רמבו זה תמיד היה אז הסרט הזה זה אותו דבר רק יותר חדש (מה שאומר מוות יותר גורי)
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים מחבר זה לא אותו הדבר קודם כל אין לך את זה - אני מתכוון לחלק הראשון שהוא מתלבש לקרב חוץ מזה בקודמים הוא היה לבד פה יש לו הרבה עזרה בקצב הזה בסרט הבא הוא יהיה בכסה גלגלים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.