עבור לתוכן

חוות דעת למערכת מחשב חזקה במיוחד-לאחר שנתיים שלא הייתי בארץ....(לאלה שזוכרים)

Featured Replies

פורסם

אהלן

רציתי לקבל חוות דעת אישית על המערכת מחשב שאני מחזיר לחיים לאחר תקופה מאד גדולה שלא הייתי פה.... המערכת נבנת על מנת להגיע לתוצאות בין הגבוהות בארץ בכול תחום הבנצמרקים ...

מעבד: הוזמנו שני מעבדים האחד 8400 (מטורף לתוצאות של פאי וכדומה) והשני QX9775 שיגיע אלי מקווה תוך חודש..

לוח: ASUS MAXIMUS EXTREME אם הקירור מיים- פשוט כי זה הלוח הטוב ביותר בשוק היום אם ביצועים מטורפים באוברקלוק..... הבעיה שהייתי בטוח שיש שם תמיכה בSLI אבל מסתבר שלא....(תקנו אותי אם אני טועה)

זיכרון: OCZ DDR3 1600MHZ CL6 הזיכרונות אם הקירור מיים קיט של שני גיגה לבנתיים עד שיצאו הגירסאות של 4 גיגה אם אותם תיזמונים 6-6-6-18

כרטיס מסך: INNO3D 8800GT OC CHILL התיכנון היה לקנות 2 כאלה כי הם בהחלט יספקו אותי .. אבל עכשיו היתגלה שהלוח לא תומך בSLI אז כנראה אני יצטערך להישאר אם אחד... לבנתיים .

ספק: OCZ 1001W

דיסק קשיח: RAPTOR 74G 15000RPM למערכות ההפעלה השונות ו500G לשאר הדברים.

יחידות קירור:

הלוח והזיכרון: מקבלים מערכת קרור שלמה שהוזמנה מDANGER DEN והיא כבר כאן -הכוללת 2 רדיאטורים של 120X3 משאבה חיצונית חזקה במיוחד וכו וכו.. כמובן שיבנה מארז מפרספקט במיוחד למערכת זאת.

מעבד: המעבד מקבל מערכת קרור בגז (מי שזוכר אותי יודע שאני מתעסק אם המערכות האלה כבר לא מעט) המערכת אם הבלוק של CHILLY 1 למכירים. ומגיעה למינוס 68 מעלות.. כמובן שאני יכייל אותה ויקבל אותה בהתאם למעבד וכמות החום שהוא יפלות. וגם המערכת הזאת תיזכה לקבל מארז מפרספקט חדש.

זהו אם אני לא טועה... המחשב בסופו של דבר יראה בערך כמו התמונה למטה... זה מחשב שהורכב לפני הרבה מאד זמן והחזיק כמו גיבור עד עכשיו..

עכשיו אני ישמח לקבל כמה חוות דעת מה אתם חושבים?

תודה

יחיאל :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים