פורסם 2008 במרץ 1817 שנים אני אבסס את זה לפי זיכרון ואיך שזה בXPיש לך את ההוסרה הוספה (בזה אני בטוח)עכשיו אמור להיות לך איזה V אם להראות עידכונים או לאסמן תמצא את הRC1 ומחקעוד משהו שאפשר לנסות זה דרך הWINDOWS UPDATEללכת לרשימת העידכונים שהותקנו ומשם להסיר
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים תגידו זה יצא גם ל 32?חבר שלי כבר הוריד את זה (יש לו ויסטה64)ולי יש 32 וזה לא מצא לי את זה בעדכנים
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים לי יש ויסטה 32 והSP1 מופיע לי ברשימת העדכונים (ואני לא התקנתי אותו בעצמי).המערכת הפעלה שלך באנגלית או בעברית?מישהו יודע אם זה יצא רק באנגלית, או גם בעברית , לי יש 64 ולא מופיע לי ברשימת העידכונים משום מה... (הגירסה המקורית באנגלית אבל שינתי אחר כך לעברית עם MUI)
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים כרגע יצא רק באנגלית בעברית יצא חודש הבאיש בעיה להתקין על מערכת שעברה שינוי שפה צריך להחזיר את המערכת לצורתה הבסיסית או לחכות עוד חודש לגרסה בעברית
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים כרגע יצא רק באנגלית בעברית יצא חודש הבאיש בעיה להתקין על מערכת שעברה שינוי שפה צריך להחזיר את המערכת לצורתה הבסיסית או לחכות עוד חודש לגרסה בעבריתלא נכון! (כבר פעם שניה היום שאתה כותב דברים מטעים למשתמשים פה, תבדוק את מה שאתה כותב לפני שאתה מדבר בכזו נחרצות)מערכת ההפעלה שלי בעברית, אבל התקנתי MUI באנגלית והוא כן התקין לי SP1.
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים בסדר אבל אחרי הכל עכשיו הויסטה שלך באנגלית!אולי בגלל זה יכלת להתקין את הSP1וכדי לבדוק את העניין!אני יכול לשנות את השפה לאנגלית ואחרי זה להחזיר לעברית?אין לי MUI לעברית אם השפה תימחק ליככה אחרי שאני ישנה לאנגלית אני יוכל לראות אם אני מקבל את ה SP1עריכה:שיניתי את השפה לאנגלית ועדיין אני לא רואה את הSP1
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים בסדר אבל אחרי הכל עכשיו הויסטה שלך באנגלית!אולי בגלל זה יכלת להתקין את הSP1וכדי לבדוק את העניין!אני יכול לשנות את השפה לאנגלית ואחרי זה להחזיר לעברית?אין לי MUI לעברית אם השפה תימחק ליככה אחרי שאני ישנה לאנגלית אני יוכל לראות אם אני מקבל את ה SP1עריכה:שיניתי את השפה לאנגלית ועדיין אני לא רואה את הSP1אותו הדבר אצלי.
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים מחבר תודה רבה הצלחתי!.אגב חברים, יש לי VISTA באנגלית עם תמיכה בעברית כמובן, גרסה 32 BITואת העדכון הורדתי דרך הכתבה ב- YNET ולא דרך ה- WINDOWS UPDATEשיהיה בהצלחה לכולם!נ.בוכרגע העדכון זמין ב-5 שפות שמתוכן אין עברית :\אלא רק יהיה בחודש הבאבהצלחה לכם!וה- SP1 עושה את השינוי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.