עבור לתוכן

בן/בת כמה את/ה?

בן/בת כמה את/ה? 2,406 הצבעות

1. 1. בן/בת כמה את/ה?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

חוגג 17 היום.

• תגובות 61
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

19

פורסם

חוגג 17 היום.

מזל טוב!

פורסם

עוד 5 חודשים בן 20

פורסם

כמעט 22.

פורסם

גם שרוב האנשים מבוגרים יותר (אני מחשיב את 18 כהמחסום) זה יוצר דברים דומים למקרה ההופכי (הרוב קטן מהמחסום)

בכל מקרה

16 כמעט וחצי

פורסם

עוד יומיים 16.58333

פורסם

חוגג 17 היום.

מזל-טוב.

וכמו שאמרו לפני,הפורום הזה על רמה בזכות האנשים הבוגרים פה (חלק גדול מהרמה והאיכות של הפורום נעשה ע''י המבוגרים).

זאת אומרת שיכולים להיות פה 5K ילדים בין הגילאים 11-16 שהם בוגרים בפני עצמם,והגיל לא הופך אותם לבוגרים פחות.

14 וחצי בכל אופן.

פורסם

19

פורסם

מזל-טוב.

וכמו שאמרו לפני,הפורום הזה על רמה בזכות האנשים הבוגרים פה (חלק גדול מהרמה והאיכות של הפורום נעשה ע''י המבוגרים).

זאת אומרת שיכולים להיות פה 5K ילדים בין הגילאים 11-16 שהם בוגרים בפני עצמם,והגיל לא הופך אותם לבוגרים פחות.

14 וחצי בכל אופן.

Daglas מזל טוב!!!

ולנושא:

אתה צודק בהחלט, אך מעטים הם הילדים בני 11-16 עם אופי בוגר.

והרמה בפורום גבוה בזכות הרבה אנשים פה בפורום, לדוגמא המנהלים, המשתמשים המבוגרים וכו'.

אם לא היו פה משתמשים מבוגרים אני בטוח שהרמה של הפורום הייתה פחות גבוה.

שים לב לפורמים כמו FXP וכו' [בלי שום כוונה רעה] ששם הרמה נורא נמוכה, כל היום הפורום מלא באשכולות כמו "הלכתי מכות עם איזה אחד ופוצצתי אותו ואז באו חברים שלו ואז באו חברים שלי פוצצו אותם ועכשיו רוצים להרביץ לי" כל הפורום פשוט מלא בילדים כאלה שכותבים אשכולות כאלה!!! אני אישית לא הייתי רוצה שגם בפורום הזה המצב יהיה ככה.

וזה טוב מאוד שכל אחד מתחבר לקהילה אחרת כמו לכאן, קהילה בוגרת ותרבותית יותר ובלי ילדים בני 12-13 שחושבים שהם עבריינים.

אבל אין מה לעשות, זה לא אשמתם. ככה זה בגילאים האלה.

פורסם

בסוף מאי בן 17 :)

פורסם

15.

פורסם

Daglas מזל טוב!!!

ולנושא:

אתה צודק בהחלט, אך מעטים הם הילדים בני 11-16 עם אופי בוגר.

והרמה בפורום גבוה בזכות הרבה אנשים פה בפורום, לדוגמא המנהלים, המשתמשים המבוגרים וכו'.

אם לא היו פה משתמשים מבוגרים אני בטוח שהרמה של הפורום הייתה פחות גבוה.

שים לב לפורמים כמו FXP וכו' [בלי שום כוונה רעה] ששם הרמה נורא נמוכה, כל היום הפורום מלא באשכולות כמו "הלכתי מכות עם איזה אחד ופוצצתי אותו ואז באו חברים שלו ואז באו חברים שלי פוצצו אותם ועכשיו רוצים להרביץ לי" כל הפורום פשוט מלא בילדים כאלה שכותבים אשכולות כאלה!!! אני אישית לא הייתי רוצה שגם בפורום הזה המצב יהיה ככה.

וזה טוב מאוד שכל אחד מתחבר לקהילה אחרת כמו לכאן, קהילה בוגרת ותרבותית יותר ובלי ילדים בני 12-13 שחושבים שהם עבריינים.

אבל אין מה לעשות, זה לא אשמתם. ככה זה בגילאים האלה.

לא, ככה לא בגילים האלה, זה רק חתך מסוים של אנשים מתנגים כך,

וזה לא בהכרח בגלל שמישהו פה בן 25 אז הקהילה יותר איכותית, ממש לא.

ולענייננו - אני 17 וחצי.

פורסם

24 וחודש מאתמול . [upload.html]819619666.gif[/url

פורסם

לא, ככה לא בגילים האלה, זה רק חתך מסוים של אנשים מתנגים כך,

וזה לא בהכרח בגלל שמישהו פה בן 25 אז הקהילה יותר איכותית, ממש לא.

ולענייננו - אני 17 וחצי.

כן הבעיה שבשנים האחרונות האלה החתך הזה רק מתרחב.

ונכון, זה לא אומר שבגלל שיש פה מישהו בן 25 אז הקהילה יותר איכותית, הקהילה יותר איכותית מכיוון שיש פה אנשים מתורבתים ולא כאלה שחושבים את עצמם עבריינים וכו'...

וגם הנקודה היא שב99% מהמקרים אנשים מבוגרים יותר לא מתנהגים בצורה כזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים