עבור לתוכן

יש לי רעיון יפה לקעקוע, יש פה מישהו שיודע לצייר? :)

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום... לא מצאתי פורום שעוסק בנושא ולכן פרסמתי בפורום OT.

כבר זמן רב שאני רוצה לקעקע על גופי איזשהו סמל או רעיון שאני אוכל להזדהות איתו ושארצה שיהיה קבוע על גופי לכמה שנים טובות ולאחרונה נתקלתי בציטוט מאוד יפה שיכול להיות מתאים ואני חושב אולי לתרגם אותו ללטינית או שפה אסייתית כלשהי על מנת שיתאים. ניתן לציין שטרם החלטתי היכן למקם את הקעקוע על גופי אך זה לא יהיה מקום בולט, לפחות משהו שאני אצטרך להוריד או את החולצה או המכנס כדי שיראו אותו ורצוי שגודלו לא יהיה מעל גודלו של אגרוף.

תאלצו לסלוח לי על כך שהרעיון הוא מאוד מופשט (למעשה "בחיתולים") ואני מקווה שהיצירתיות שלכם תוכל איכשהו לפצות על כך.

בתוך הקעקוע עצמו אני רוצה לשלב את הכיתוב "לעולם לא תקבל רצון ללא היכולת לממש אותו" וזאת בשפה העברית/לטינית/יפני (ברגע שאני אתרגם את זה אני אעלה לפה את התוצאה) ואם תהיה אפשרות לשלב בקעקוע יינג-יאנג/מגן דוד או כל סמל שמקורו או ביהדות או בערכים של שוויון/שלום/סדר העולם וכיו"ב.

במידה ויש לכם רעיונות תאורטיים או מעשיים אני אשמח מאוד לשמוע מה הם.

נ.ב. אני גבר ובבקשה תתעלמו מהתמונה של הפאוור פאף.

נ.ב2. בבקשה תחסכו ממני הודעות שמייעצות לא לעשות קעקוע כי עשיתי את החשבון נפש שלי וזה מה שאני רוצה.

פורסם

מקעקעים הם אומנים ויודעים לצייר ברמה טובה. תשב עם אחד ותתכנן את הקעקוע איתו/איתה, והוא/היא יוכל לצייר לך טיוטה.

וגם זה יותר טוב כי המקעקע יודע מה היכולות שלו ויוכל להגיד לך מה הוא כן יכול לעשות.

כמו כן תסתכל באלבומים שלהם ובתצלומים של קעקועים וחפש שם רעיונות.

פורסם

רק תיזהר מ "יודעי שפות" מזויפים.

מכר שלי עשה באיזה מכון בגרוש בת"א קעקוע שהיה אמור להיות כתוב עליו "חופש" ביפנית, המקעקע הגאון כתב "אשכולית". יש לאותו אדם מזל שאחוז האנשים בישראל שיודעים יפנית גובל באפס.

פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם

"אשכולית" זה עוד טוב ,שמעתי על מקרים שכתבו "אידיוט" , "בולבול קטן" וכו'

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

טיפש?

פורסם

היה לי ככה שרציתי קעקוע, והיה לי 2 תמונות שהייתי צריך לחבר, לקחת משו מפה ומשו מפה, אני יודע לצייר אפילו טוב...

אבל רציתי שיעשה את זה מישו מקצועי וככה שאני אוכל לכוון אותו לבבבדדייווווקקק מה שאני רוצה!

אז הלכתי לסטודיו שבו רציתי לעשות את הקעקוע, הסברתי את עצמי, הוא לקח מקדמה של 100 שח, כי זה אותו סטודיו שבו עשיתי את הקעקוע...

.וצייר לי, וקיעקע, יצא פצצה. =)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים