פורסם 2008 במרץ 1817 שנים רואים שלא קראת את השאלהיודעים שהמכונה צודקת בצורה אבסולוטיתהשאלה זה למה אתה יותר מאמיןלאדם שיודע לשגותאו למכונה שאינה שוגתכל דתי עם שכל בראשו היה אומר מכונה
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים דקווא כן קראתי את השאלה, ואפילו קראתי אותה שוב בגללךובשום מקום בשאלה לא כתוב שהמכונה תמיד צודקתואם אתה רוצה להתעקש שהיא כן, אתה מגיע לבעיה, איך אתה יכול להיות בטוח שהיא תמיד צודקת?מכונות מתוכננות ע"י בני אדם וכמו שאמרת בני אדם יכול לשגות, אז השאלה היא על מי אתה סומך יותרעל האדם שתכנן את המכונה, שאין לך מושג מי הוא, או על האדם שעומד מולך.
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים אני לא דתי, אבל אני בוחר בכוס שהצדיק אמר שאין בה רעל, מהסיבה הפשוטה שהמכונה לא יודעת לזהות את אותו סוג רעל ספיציפי. עכשיו, הצדיק ראה באיזו כוס שמו רעל ובאיזו כוס לא שמו רעל. מאחר והוא צדיק, הוא לא ירצה שאני אמות, ולכן אני יכול לסמוך עליו שהוא יגיד את האמת.כנ"ל,"דברים שרואים מפה לא רואים משם"בהתבסס על פי הנתונים היבשים האלו.
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים מי אמר שהצדיק ראה איפה שמו תרעל?וSOKI אתה מודע לכך שאתה מתנגד לחוקי כימיה פה,כן?
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים לא, איפה בדיוק אני מתנגד לחוקי הכימה??כל מה שאני טוען זה שיכול להיות שהמכונה לא מתוכננת טוב ולכן היא טועה
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים אז מצד שני יכול להיות שהצדיק מטומטם ומתי שהוא אומר "רעל" הוא בעצם מתכוון ל "פרחים סגלגלים" או "מפלצת ספגטי מעופפת"
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים נראה לי ששכחת לציין שיש בטוח רעל באחת מהכוסות אחרת זה לא כזה משנה במה תבחר.
פורסם 2008 במרץ 1917 שנים מחבר רציתי בשאלה הזאת לראות האם הדתיים סומכים יותר על טכנולוגיה או על אמונהלשניהם יש סיכוי לטעות גם למכונה וגם לצדיקים באשר הםהשאלה איפה אתה שם את ה"כספ"
פורסם 2008 במרץ 2017 שנים אני דתי וזה בדיוק מה שחשבתי כשקראתי את השאלה הזאת בדברים כאלה לא צריכים להיות טיפשים. :lol: :lol: :lol:
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים רציתי בשאלה הזאת לראות האם הדתיים סומכים יותר על טכנולוגיה או על אמונהלשניהם יש סיכוי לטעות גם למכונה וגם לצדיקים באשר הםהשאלה איפה אתה שם את ה"כספ"לצורך ההבנה היותר ספציפית תלוי בצדיקאם תשים לי את הרב עובדיה יוסף ומכונה מהטכניון והרב יחלוק על המכונה אני כדתי מאמין הייתי הולך על הרב עובדיה יוסף אם היית מבין את האמונה היית יודע שיכול ליהיות שבאמת הרעל היה בכוס שהרב עובדיה יוסף אמר שאין בהאבל עקב זה שבחרת להאמין לכביכול שליחו של הקב"ה הכול ישתנה והמכונה תטעה והרב יצא צודקלכן זה תלוי אם הבנאדם מאמין באמת הוא יקח את הרבאו הוא (חר)דתי לא הכי מאמין אז הוא יקח את המכונהואל תבלבל תשכל ש"אני שם איתך כסף שאתה תיקח תמכונה"
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים עוד לא עניתם לי...שאלה לחילוניםמה עדיף? לשבת על עוגה ולאכול זין? או לשבת על זין ולאכול עוגה?
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים אבל עקב זה שבחרת להאמין לכביכול שליחו של הקב"ה הכול ישתנה והמכונה תטעה והרב יצא צודקחסר לך בורג? ואם הוא טועה ואתה מת?
פורסם 2008 במרץ 2117 שנים לצורך ההבנה היותר ספציפית תלוי בצדיקאם תשים לי את הרב עובדיה יוסף ומכונה מהטכניון והרב יחלוק על המכונה אני כדתי מאמין הייתי הולך על הרב עובדיה יוסף אם היית מבין את האמונה היית יודע שיכול ליהיות שבאמת הרעל היה בכוס שהרב עובדיה יוסף אמר שאין בהאבל עקב זה שבחרת להאמין לכביכול שליחו של הקב"ה הכול ישתנה והמכונה תטעה והרב יצא צודקלכן זה תלוי אם הבנאדם מאמין באמת הוא יקח את הרבאו הוא (חר)דתי לא הכי מאמין אז הוא יקח את המכונהואל תבלבל תשכל ש"אני שם איתך כסף שאתה תיקח תמכונה"על פי האמונה היהודית אלוהים לא אחרי על הגורל האדם אחרי על הגורל שלו אז לכן המכונה צודקת
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים לצורך העניין המכונה יכולה גם לטעות, זה ברור!אבל העניין הוא אתה כבנאדם, במי תשים מבטחך, בצדיק שאולי טועה או במכונה שאולי טועה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.