עבור לתוכן

הולכים עם אוזניות ברחוב? - תקנסו ב-100 שקל

Featured Replies

פורסם
[ U S A lR ][/\][ link=topic=325982.msg2825834#msg2825834 date=1206002109]

ואם היה אתה ההיתה דוחף?

רק אם יש משאית או אוטובוס בדרך :pissed:.

• תגובות 54
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בבואנוס איירס עברתי את הכביש באור אדום, ושוטר מקומי רצה לתת דו"ח.

אמרתי שאני לא מבין, כמה פעמים, שאני לא מדבר ספרדית והוא בסוף עזב אותי חחח

יש הרבה דברים מוזרים. בריו דה ז'נרו בשעות הלילה, המכוניות נוסעות באדום ועוצרות בירוק (ואני לא מגזים), וזה למה ?

עוברות באדום - כי אם אתה עוצר באדום שודדים מתנפלים על האוטו שלך, שודדים אותך ובדרך לפעמים גורמים לנזק למכונית שלך ולגוף המסכן שלך.

עוצרות בירוק - כי ידוע שהמכוניות מהכיוון המאוזן של הצומת נוסעות באדום.

קצת מצחיק אבל זה המצב.

בכל מקרה לגבי החוק הזה, זה מגוחך - מתרצים את עניין ההתפרצויות לכביש של ארסים (צעירים ומבוגרים) לא אכפתיים ואנשים מטומטמים בתירוץ של נגני מוזיקה. מי שמתפרץ לכביש זה בגללו ולא בגלל שהוא שומע מוזיקה. אדם כזה מתפרץ לכביש בכל מצב נתון בלי שום קשר לאם הוא שומע מוזיקה או לא.

אני מניח שבקרוב כולנו נהיה עוד יותר עבריינים בזכות החוקים הטיפשיים הללו.

פורסם

זו לשון התקנה: "לא ינהג אדם רכב ולא ילך עובר דרך בכביש כשלאוזניו צמודות אוזניות המחוברות למכשיר להשמעת צלילים או קולות, למעט אוזניות המחוברות למכשיר שמיעה רפואי".

נלקח מפורום דיני תעבורה בוואלה!:

http://community.walla.co.il/?w=/512/3127/12451930

לא יודע בקש אליכם אבל זה מזכיר לי את התקופה שהתחילו לאכוף את החוק שאוסר על הולכי רגל לעבור רמזור באדום, שוטר קרא לי לעצור פשוט המשכתי ללכת, השמן אפילו לא טרח ללכת אחרי פשוט עזב אותי, לא מתכנן לנהוג אחרת גם פה.

פורסם

היום ראיתי מישהו חוצה את הכביש במעבר חצייה באור ירוק עם אוזניות. ליד המעבר חצייה עמדה ניידת משטרה ולא עשו לו כלום.

צריך רק להיזהר מאלה שאורבים בפינה בשביל לעשות קופה.

בכל מקרה, תמיד אפשר להמשיך ללכת/לרוץ. אף אחד לא ירדוף אחריך.

פורסם

או לעשות את עצמך לא שומע כי אתה עם אוזניות. ;)

פורסם

שניה אחת, שאני אבין:

אתם חושבים שזה תקין לגמרי לעבור כביש עם נגן בפול ווליום עם אוזניות IN-EAR שמבודדות אתכם מצלילי העולם לגמרי?

כאילו, הרמזור ירוק, אתם עוברים, והרכב שהחליט ללחוץ ולעבור באדום פשוט בא ומגלח אתכם. כמה טיפשים אפשר להיות?

שמיעה זה אלמנט חשוב בבטיחות בדרכים, אי אפשר להתסתמך במאה אחוז על ראיה! כל נהג יודע את זה.

ריצה במקומות מוסדרים ונוחים עוד בסדר, אבל באמצע עיר סואנת, בצמתים?

פורסם

יש *קצת* הבדל בין נהג לבין הולך רגל, אתה יודע.

פורסם

^צודק, אני נוטה לשכוח את הגיל הממוצע פה בפורום.

בכל אופן, הולך רגל או נהג זה לא משנה, מי שמסתובב כיום ברחוב כשהוא אינו מסוגל לשמוע דבר מן המתרחש בחוץ - מטומטם. (וכמובן שאני לא מתכוון לאנשים עם מגבלות שמיעה..)

יש כל כך הרבה אנשים וכל כך הרבה כלי רכב בכל פינה, מי שלא פותח את העיניים ואת האוזניים, עלול למצוא עצמו מצחצח שיניים עם שפריצרים של אוטו.

פורסם

אני מסכים איתך מאוד שזה מסוכן לעבור בכביש עם 2 אוזניות, במיוחד שאין מעבר חצייה/רמזור.

אני אישית כמעט כל יום עובר במקום שיש שם הרבה מכוניות נוסעות משני כיוונים, המעבר חצייה הכי קרוב הוא במרחק של 300-400 מטר ואין לי כוח ללכת את כל זה + חזרה בשביל לעבור כביש במעבר חצייה, אז אני עובר שם, אבל אני תמיד מוריד אוזנייה אחת לפחות, כי אני באמת מרגיש שאני מאוד מסכן את עצמי אם אני עובר עם 2 אוזניות הרחוב הוא רחוב דו סיטרי, עם נתיב לכל צד, ובערב באמת קשה לעבור שם :nixweiss: אף אחד לא עוצר :pissed:.

אבל לעבור ברמזור + מעבר חצייה זה יותר קל, פשוט לחכות לירוק וגם אז להסתכל פשוט הרבה לכיוונים, אבל לדעתי אין בעייה עם לעבור עם אוזניות.

פורסם

:DJsmile: :DJsmile: :DJsmile: :bigglasses: :ylsuper:

פורסם

^צודק, אני נוטה לשכוח את הגיל הממוצע פה בפורום.

בכל אופן, הולך רגל או נהג זה לא משנה, מי שמסתובב כיום ברחוב כשהוא אינו מסוגל לשמוע דבר מן המתרחש בחוץ - מטומטם. (וכמובן שאני לא מתכוון לאנשים עם מגבלות שמיעה..)

יש כל כך הרבה אנשים וכל כך הרבה כלי רכב בכל פינה, מי שלא פותח את העיניים ואת האוזניים, עלול למצוא עצמו מצחצח שיניים עם שפריצרים של אוטו.

אז אחוז בכלל לא קטן מהאוכלוסיה בארץ ובעולם מטומטמים.

לא חסרים אנשים שהולכים עם אוזניות ברחוב ולא שומעים, וקשה לי להאמין שאחוז הולכי הרגל עם אוזניות הנפגעים ממכוניות גבוה מזה של אלו שלא הולכים עם אוזניות.

כשאתה חוצה את הכביש הדבר הראשון הוא הראיה, ואם אתה חוצה במקום שאתה לא רואה מה הולך בכביש אתה מטומטם גם אם אתה שומע וגם אם לא.

הסכנה שקיימת למי שהולך עם נגן הוא שבמקום להסתכל כשהוא חוצה הוא יתעסק במכשיר או שהוא יאבד ריכוז ולא יסתכל על הכביש, אבל אתה יכול לאבד ריכוז ולהתפרץ לכביש גם כשאתה לא שומע מוזיקה...

פורסם

אני בעד לשים את הת'רד הזה בתור סטיקי בפורום אודיו :silly:

אולי אם יש באתר הזה ערסים קטנים שחושבים שמבינים במחשבים, ושומעים מוזיקה, זה יקל על כולנו :yelclap: :yelclap:

פורסם

הרי ברור שישנן הסחות-דעת נוספות מעבר לנגן מוזיקה. מה גם שיש אנשים שבמצב רגיל לא יודעים לחצות כביש כראוי.

אבל הבעיה היא שהנגן מהווה גורם נוסף על כל שאר הדברים שיכולים להסיח את דעתך ולגרום לפגיעה.

אם השלושים שניות של השיר החביב עליך עושות לך את זה דווקא באמצע חציית כביש, תרגיש חופשי להאזין. אך לדעתי זה מסוכן שלא לצורך ואפשר להסתדר בלי.

פורסם

הדבר הכי חמור בנושא הזה הוא דווקא לא החוק עצמו. הבעיה היא שיש יותר מידי דברים הרבה יותר חמורים במדינה. קודם כול שיפתרו את בעיית האלימות, רצח, גניבות, אונס, פדופילייה, תאונות דרכים קטלניות, בנייה בלתי חוקית, אלימות נגד קשישים ועוד.

אחרי שיפתרו את כול אלו אני אשמח אם יקצו שוטרים גם לאכיפת החוק הזה. בנתיים מה שקורה הוא ששוטרים מבזבזים את הזמן שלהם על "פושעי האוזניות" בו בזמן שרוצחים ואנסים מסתובבים חופשי ברחובות. מבחינתי גם אם יש בכול הארץ כמה פקחים בודדים שמוקצים לזה, זה כבר מספיק גרוע במיוחד עם מוסיפים לכך את כול אותם השוטרים שמוקצים לאכיפת חוקים מטופשים אחרים .

פורסם

זה לא משנה אם זה מסכן או לא - הבן אדם צריך להחליט לבד ולא שיכריחו אותו.

מדינת משטרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים