עבור לתוכן

הולכים עם אוזניות ברחוב? - תקנסו ב-100 שקל

Featured Replies

פורסם

אוף כמה שאני רוצה שחצי מהתושבים מהמדינה המחורבנת הזאת תרד ותעבור למקום אחר, ואז יתחילו כותרות בממשלה "הגירה שלילית במדינה!!"

רק בגלל חוקים שכאלה.

כל כך מטופש ומטומטם, שכחתי שכשאני שומע מוזיקה בנגן בדרך אל הכביש אני חוצה אותו בלי להסתכל שמאלה וימינה, כי אני רוצה להתאבד!!!

• תגובות 54
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חוק דומה קיים ברוב העולם, אני בספק אם זה באמת הניסוח המקורי, החוק המקביל בארצות הברית למשל אוסר על חציית כביש עם אוזניות, כנ"ל בצה"ל החוק לגבי אוזניות תקף רק למעבר בקרב כבישים ונהיגה ברכב צבאי. ד"א אסור לנהוג עם אוזנית(בשני האוזניים), ובקרבת פסי רכבת גם צריך להשתיק רדיו.

בכל מקרה זה לא יאכף, אתם גם יכולים לקבל כנס על חציית כביש באי מעבר חציה אבל מישהו כאן אשכרה קיבל את זה?

פורסם

חוק דומה קיים ברוב העולם, אני בספק אם זה באמת הניסוח המקורי, החוק המקביל בארצות הברית למשל אוסר על חציית כביש עם אוזניות, כנ"ל בצה"ל החוק לגבי אוזניות תקף רק למעבר בקרב כבישים ונהיגה ברכב צבאי. ד"א אסור לנהוג עם אוזנית(בשני האוזניים), ובקרבת פסי רכבת גם צריך להשתיק רדיו.

בכל מקרה זה לא יאכף, אתם גם יכולים לקבל כנס על חציית כביש באי מעבר חציה אבל מישהו כאן אשכרה קיבל את זה?

מה שבאתי להגיד :xyxthumbs:

פורסם

אני חייב לשתף אתכם

כלפני שנה עצר שוטר ,שעברתי מעבר חציה עם נגן ואוזניות.

השוטר חיפש חוק בספר החוקים על הדבר הזה

....לא מצא אז שיחרר אותי ...

פורסם
  • מחבר
אתם גם יכולים לקבל כנס על חציית כביש באי מעבר חציה אבל מישהו כאן אשכרה קיבל את זה?

אני מכירה לפחות 3 אנשים שקיבלו קנס כזה - אחת מהן זו אמא שלי וקנס נוסף ראיתי שניתן בזמן אמת לבן אדם מול הפרצוף שלי. זה לא נפוץ, אבל זה קורה בהחלט.

פורסם

אין שום בעיה לשמוע מוסיקה ברחוב עם אוזניה אחת.

בכל מקרה, לדעתי לדבר בטלפון בזמן שהולכים וחוצים כביש הרבה יותר מסוכן.

פורסם

זו לא "דעתך", זה עובדתי :\

שיחה דו כיוונית היא דבר שדורש ריכוז. שמיעת מוזיקה זה לא משהו שדורש ממך להפעיל את הראש או להסיח את דעתך מדברים אחרים.

פורסם

החל מה-24/03/08, המשטרה תחל לאכוף את תקנה 185 לתקנות התעבורה, על פיה אסור לאדם לדבר בטלפון כאשר הוא חוצה כביש או כאשר הוא נמצא בקרבת מעבר חצייה (אם אתה נמצא ליד מעבר חצייה, אז יכול להיות שאתה מתכוון לחצות את הכביש בזמן שאתה מדבר בטלפון).

מי שיתפס מדבר בטלפון יקנס ב-200 ש"ח. מי שינהג עם טלפון פתוח יקנס ב-500 ש"ח.

החל מה-02/04/08, המשטרה תחל לאכוף את תקנה 199 לתקנות התעבורה, על פיה אסור לאדם להסתובב ברחוב בלבוש חושפני.

במשטרה נטען כי לבוש חושפני ברחוב גורם לנהגים לאיבוד יכולת הריכוז ולתאונות.

ראש אגף התנועה הורה לאכוף את תקנה 199, לפיה מי שתיתפס מסתובבת ברחוב בלבוש חושפני תיקנס בסכום שלא נופל מ-100 ש"ח. הקנס יאמיר ב-50 ש"ח נוספים על כל ס"מ של מחשוף. מי שתנהג בלבוש חושפני תיקנס בסכום שלא נופל מ-300 ש"ח, רשיונה ישלל במקום ל-30 יום והיא תהיה מחוייבת לעבור קורס בצניעות וערכי משפחה.

החל מה-15/04/08, המשטרה תחל לאכוף את תקנה 202 לתקנות התעבורה, על פיה אסור לאדם להסתובב ברחוב אחרי החשיכה בלי אפוד זוהר. בחורף, החובה להסתובב ברחוב עם אפוד זוהר תורחב לכל שעות היממה.

במשטרה נטען כי נהגים לפעמים מתקשים להבחין בהולכי רגל בחושך, והדבר גורם לתאונות.

ראש אגף התנועה הורה לאכוף את תקנה 202, לפיה מי שיתפס מסתובב ברחוב בלי אפוד זוהר בשעות החשיכה יקנס בסכום של 250 ש"ח. מי שינהג כאשר הוא לא לובש אפוד זוהר יקנס בסכום של 600 ש"ח פלוס 150 ש"ח על כל נוסע שלא לובש אפוד זוהר. תינוק במושב של תינוק יחוייב לחבוש כובע זוהר ו/או להחזיק מוצץ זוהר.

פורסם

אני עובר כמעט כל יום לא במעבר חצייה

כמה פעמים ניידת עצרה לי כדי שאני אעבור...

:hat:

ובנוגע לניסוח המדוייק לתקנה

יותר קשה למצוא את הדבר הזה מלמצוא את הקוד לחשבון בנק של ביל גייטס...

אני רק מצליח למצוא תיקונים לחוק ולפי התיקונים אוזנייה זה בעצם כל אוזנייה צמודה לאוזן המחוברת למכשיר המפיק רעשים

פורסם

כן, המורה שלי לזה"ב (אגב, ממש אין לי מושג למה מלמדים את זה בתיכון... :-\) :smile1:
פורסם

בבואנוס איירס עברתי את הכביש באור אדום, ושוטר מקומי רצה לתת דו"ח.

אמרתי שאני לא מבין, כמה פעמים, שאני לא מדבר ספרדית והוא בסוף עזב אותי חחח

פורסם

בבואנוס איירס עברתי את הכביש באור אדום, ושוטר מקומי רצה לתת דו"ח.

אמרתי שאני לא מבין, כמה פעמים, שאני לא מדבר ספרדית והוא בסוף עזב אותי חחח

וואלה? בלונדון עוברים באור אדום חופשי. אם רואים שאין מכוניות, לא עוצרים בכלל... וכולם עושים את זה.

פורסם

מיום ליום המדינה הזאת הולכת לזבל...

פורסם

וואלה? בלונדון עוברים באור אדום חופשי. אם רואים שאין מכוניות, לא עוצרים בכלל... וכולם עושים את זה.

גם בבואנוס איירס...

אבל זה לא אומר ששוטר לא יכול לעצור אותך.

פורסם

חכו עכשיו לכל הערסים הקטנים האלה ששומעים מוזיקה מזרחית מהפלאפונים שלהם בפול ווליום.

חבל שאין חוק שאפשר לדחוף אותם לכביש.

ואם היה אתה ההיתה דוחף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים