עבור לתוכן

הולכים עם אוזניות ברחוב? - תקנסו ב-100 שקל

Featured Replies

• תגובות 54
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה לעזאזל?!

לא יודע מה עם אנשים אחרים אבל אני יכול להסתכל מסביב גם שאני שומע מוסיקה.

קנס מטומטם ומגוכח, מחר אסור יהיה לשמוע מוסיקה באוטו.

עריכה: עכשיו גם ראיתי שיש סעיף לאוזניות ברכב :lol:... מה הם מטומטמים?! דבר ראשון מי שם אוזניות ברכב, דבר שני למה שזה יהיה שונה מלשמוע מוסיקה במערכת של הרכב?!

לדעתי זה פשוט החומר האנושי במשטרה ולא עברייני ההליכה שהם הבעיה.

פורסם

למיטב הבנתי התקנה אוסרת הליכה עם אוזניות על הכביש, אין בעיה ללכת על המדרכה.

פורסם
  • מחבר

"אין גבול לאבסורד: המשטרה תחל לאכוף את תקנה 169 לתקנות התעבורה על פיה אסור לאדם ללכת ברחוב עם אוזנייה כפולה - כך מדווח הבוקר "מעריב"."

פורסם

"אין גבול לאבסורד: המשטרה תחל לאכוף את תקנה 169 לתקנות התעבורה על פיה אסור לאדם ללכת ברחוב עם אוזנייה כפולה - כך מדווח הבוקר "מעריב"."

למען האמת, יש סיכוי גדול שזאת טעות בניסוח של מעריב.

הראשון שמביא לינק שמראה מה נכון מקבל סוכריה!

ניסיתי קצת לחפש אבל התקנה הזאת כוללת גם שיכרות וזה כל מה שהצלחתי למצוא.

פורסם

גם אם מותר ללכת רק על המדרכה עם אוזניות... מה אתה לא חוצה את הכביש אף פעם?

עוד תקנה נוספת למגוון התקנות שנועדו לשפר את הסטטיסטיקה של ישראל על מחיר זכויות....

פורסם

חלאס כבר המדינה סוחטת כסף קודם דיסקים עכשיו גם אוזניות חרא לגור פה אין למשטרה מה לעשות חוץ מלהביא חוקים מטומטמים

נראה לי עוד מעט יביאו עוד חוקים מפגרים כמו אסור לדבר בטלפון וכאלה

פורסם

אלוהים ישמור :kopfpatsch:

אז מה עכשיו? גם אסור לי לשמוע מוזיקה שאני יוצא לריצה? זה מפיל את המוטיבציה בחצי.

מה לעזאזל אמורים לעשות עם המדינה הזו תגידו לי?

עוד מעט- אישור על נשימה בפומבי, ואחרי זה ש"ס יוציאו חוק שהנשים חייבות לעטוף כי ס"מ מהגוף שלהן כי זה "מסיח ריכוז" של נהגים והולכי רגל שעלולים להיפגע כתוצאה מכך, אסור לגדל שיער לאורך של מעבר ל 6 ס"מ כי הוא עלול להיכנס לעיניים, אסור לחבוש כובע מצחיה כי אם עומד ליפול עליך מטוס לא תוכל לראות אותו, וכן הלאה וכן הלאה.

צריך לארגן איזשהו מצעד במרכז ת"א, כולם עם נגנים+ספיקר, בשביל להדגים עד כמה זה לא מציאותי לאסור אוזניות.

תסלחו לי, אבל הרצון שלי לרדת מהארץ רק עולה ועולה. אפשר להגיד "פטריוטיות בלה בלה בלה", אבל זו לא סיבה מספיק טובה לחיות במדינה שחונקת אותך מכל הכיוונים.

אני מקווה שמיני צודק ומדובר רק על הכביש.

פורסם

אלוהים ישמור :kopfpatsch:

אז מה עכשיו? גם אסור לי לשמוע מוזיקה שאני יוצא לריצה? זה מפיל את המוטיבציה בחצי.

מה לעזאזל אמורים לעשות עם המדינה הזו תגידו לי?

עוד מעט- אישור על נשימה בפומבי, ואחרי זה ש"ס יוציאו חוק שהנשים חייבות לעטוף כי ס"מ מהגוף שלהן כי זה "מסיח ריכוז" של נהגים והולכי רגל שעלולים להיפגע כתוצאה מכך, אסור לגדל שיער לאורך של מעבר ל 6 ס"מ כי הוא עלול להיכנס לעיניים, אסור לחבוש כובע מצחיה כי אם עומד ליפול עליך מטוס לא תוכל לראות אותו, וכן הלאה וכן הלאה.

צריך לארגן איזשהו מצעד במרכז ת"א, כולם עם נגנים+ספיקר, בשביל להדגים עד כמה זה לא מציאותי לאסור אוזניות.

יאללה תכין עצומה, תעלה אתר אינטרנט ואני איתך ;).

(זה חוץ מהעובדה שאני גר במרכז תל-אביב וייקח לי שניה להגיע בכל מקרה ::))

פורסם

WTF?!

הדבר הכי מטומטם ששמעתי בחיים שלי.

פורסם

ציטוט של Pika007:אסור לחבוש כובע מצחיה כי אם עומד ליפול עליך מטוס לא תוכל לראות אותו

:lol: :lol: :lol: :lol: הרגת אותי

אם אני לא טועה יש כבר את החוק הזה ממזמן באנגליה

פורסם

חכו עכשיו לכל הערסים הקטנים האלה ששומעים מוזיקה מזרחית מהפלאפונים שלהם בפול ווליום.

חבל שאין חוק שאפשר לדחוף אותם לכביש.

פורסם
:s07:
פורסם

חכו עכשיו לכל הערסים הקטנים האלה ששומעים מוזיקה מזרחית מהפלאפונים שלהם בפול ווליום.

חבל שאין חוק שאפשר לדחוף אותם לכביש.

עזוב ברחוב, אז לפחות אתה יכול לעבור צד או ללכת מהר\לאט יותר, צריך עונש מוות לאלו שעושים את זה באוטובוסים!

שירתתי בבהל"ץ שנמצא 5 שעות נסיעה מת"א, אני רוצה למצוא מישהו אחד שלא היה הורג מישהו ששם מזרחית בפול ווליום בנסיעה של שעתיים וחצי עם עצירה אחת!

עריכה: סליחה על האוף-טופיק זה פשוט נושא כואב :-X.

פורסם

מי בא איתי לפתוח עמותה למימון 120 כרטיסי טיסה חד-כיוונים לאיראן?

שם מקובלים חוקים כאלה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים