פורסם 2003 באפריל 2822 שנים המחנכת שלנו שאלה מה עשינו בחופש, אז אני אומר שהייתי בעזריאלי.בקיצור, היא שואלת אותי מה עשיתי שם, אז אני אומר לה שהייתי במפגש של אתר מחשבים. אז היא שואלת מה עושים במפגש, אז זרקתי לה שמגיעים נציגים מחנויות מחשבים ומספרים לנו איזה מוצרים חדשים יגיעו לארץ.אז היא שואלת מה הדבר הכי חדש שיגיע לארץ, אז אני אומר לה שיגיע P4 חדש. היא אומרת שיש כזה, ואני מתחיל להסביר לה את ההבדלים בין החדש לישן מול כל הכיתה.O_oWTf? ;D ;D
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים לי נראה שהיא התעניינה במשהו אחר. ואני לא מתכוון לבאס. 8) if you know what I mean...
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים Whta F**K???i dont know what u mean...למה התכוונת?הוא התכוון שהיא התענייה באמממ... שלו. ;Dאם הבנת...
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים החברה שלי בכיתה דווקא אוהבים שאני משגע תמורה זה מבזבז זמן מהשיעור ^DarK-MinD- תגיד מה עם הקיפוד?
פורסם 2003 באפריל 2822 שנים טוב, אז הבנתי שחטפת מכות בבי"ס באותו יום :lol: :lol: איזו מורה קשוחה! סקלאח!!! סקלאח!!! סקלאח!!!
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים מחבר הסברתי לה שיש טכנולוגיה שמאפשרת למעבד לפעול כמו שני מעבדים, ושזה עובד רק בוינדוס XP, כי רק הוא תומך בזה, כי הוא היחיד שנבנה למטרה הזאת(נגיד).הסברתי גם על הבאס החדש שהוא עובד X4 ובעצם מאפשר לכל המערכת לעבוד מהר יותר, ועוד כל מיני דברים.דווקא לא חטפתי מכות, רוב הכיתה שלי גם מתעניינת במחשבים, הבעיה זה שהם חושבים שהם יודעים(במיוחד ילד מסויים אחד) ולא יודעים בגרוש.ועדיין לא הבנתי במה היא FUCKING התעניינה? ??? ???
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים הסברתי לה שיש טכנולוגיה שמאפשרת למעבד לפעול כמו שני מעבדים, ושזה עובד רק בוינדוס XP, כי רק הוא תומך בזה, כי הוא היחיד שנבנה למטרה הזאת(נגיד).הסברתי גם על הבאס החדש שהוא עובד X4 ובעצם מאפשר לכל המערכת לעבוד מהר יותר, ועוד כל מיני דברים.דווקא לא חטפתי מכות, רוב הכיתה שלי גם מתעניינת במחשבים, הבעיה זה שהם חושבים שהם יודעים(במיוחד ילד מסויים אחד) ולא יודעים בגרוש.ועדיין לא הבנתי במה היא FUCKING התעניינה? ??? ???כל הP4 עובדים כך:ה 400 מג"ה 100*4ה533 מג"ה 133*4ה800 מג"ה 200*4יאיר
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים מחבר לא ניסחתי את זה טוב:הסברתי לה שהבאס הוא 200MHZ ולאינטל יש טכנולוגיה שמאפשרת לה להכפיל את הבאס כפול ארבע.ובאמת באמת לא הבנתי במה היא התעניינה :-[
פורסם 2003 באפריל 2922 שנים היה פה מישהו שטען שהיא התעניינה באבר מינך, לא אני אמרתי את זה, אישית לא יודע מה הקשר אבל זה מה שטענו.... שהיא פשוט רוצה אותך SPIRIT!, איך היא? שווה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.