פורסם 2008 במרץ 1617 שנים סתם לידע כללי, יש פה אנשים שאוהבים Melodic Uplifting Trance?שמות כמוABOVE & BEYONDSEAN TYASJohn O'CallaghanAIRBASEALY & FILADJ SHAH & PEDRO DEL MARSUPER8מוכרים פה למישהו?אם כן אז ספרו קצת מה אתם שומעים לאחרונה.אני בטוח ששם כמוARMIN VAN BUURENיהיה מוכר יותר, למרות שהיום הוא מנגן מגוון עצום של סגנונות מעבר לטראנס.
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים מחבר גם melodic וגם uplifting?ומה עם epic? ;Dחחחח... יפה, יש פה כבר אחד כמוני.
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים מכיר, מוכיר ושומע את כל מי שרשמת למעלה.באופן קבוע את התכניות של A&B, וכמובן את ASOT.מבין מי שרשמת השמות היותר עולים בזמן האחרון הם לא אחרת מSean Teas,Aly&Fila and John Ocallaghan.
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים מחבר יפה!! אנשים שומעים פה דברים טובים!!! האים היו פה אנשים בטראנס אנרג'י 2008 שהיה בפברואר? חבר שלי חזר עם חולצה בשבילי. :
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים אין לי שום דבר נגד התת-תת-תת סגנונות הנ"ל אבל הם באמת משעממים ועם שמות מגוככים כמו בברייקור רק בלי ההומור.הייתי ב nature-one בשנה שעברה דרך אגב. 8)
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים מחבר אין לי שום דבר נגד התת-תת-תת סגנונות הנ"ל אבל הם באמת משעממים ועם שמות מגוככים כמו בברייקור רק בלי ההומור.הייתי ב nature-one בשנה שעברה דרך אגב. 8)הכל שאלה של טעם, יש קטעים ויש קטעים...שחקת אותה עם NATURE ONE אחלה ארוע!!!
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים כמובן ששכחתם את markus schulz והתוכנית המעולה שלו בימי חמישי...בכל מקרה, יש תחילתו של ניסיון להחדיר את התחום למודעות הציבור הרחב כאן בארץ על חברה טובים שעומלים כעת בעניין...ישנה קבוצה בפייסבוק לריכוז האנשים המתעניינים במוזיקה זו / יוצרים / דיג'יים / שדרנים ועוד...http://www.facebook.com/group.php?gid=13360590900
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים באמת חבל שבארץ התחום לא ממש מפותח בעוד שבאירופה הוא ממש מיינסטרים, ואכן התכנית של שולץ מעולה, ימי חמישי מ7 עד 11 אני שומע לי טראנס כבר שנתיים קבוע וניהנה מכל רגע.
פורסם 2008 במרץ 1717 שנים מי שאמר שזה אותו דבר הוא לא מבין במוסיקה כל הסיגנון הזה מורכב מכמה סיגנונות שונים הכל מעורבב
פורסם 2008 במרץ 1817 שנים מחבר כמובן ששכחתם את markus schulz והתוכנית המעולה שלו בימי חמישי...בכל מקרה, יש תחילתו של ניסיון להחדיר את התחום למודעות הציבור הרחב כאן בארץ על חברה טובים שעומלים כעת בעניין...ישנה קבוצה בפייסבוק לריכוז האנשים המתעניינים במוזיקה זו / יוצרים / דיג'יים / שדרנים ועוד...http://www.facebook.com/group.php?gid=13360590900עם כל הכבוד למרקוס שולץ, ויש כבוד, הוא לא מנגן טראנס!פרוגרסיב, האוס, נגיעות טכנו, אלקטרו וכולי... טראנס בקושי, אם בכלל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.