עבור לתוכן

האם כדאי להחזיר את ה2007FP שקניתי?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב, אני ממש לא חושב שהבעיה שלי רצינית כמו שלך אבל הצלחתם לשכנע אותי (זליגת אור בינונית לעומת פיקסל מת בקצה המסך ועוד פיקסל שכנראה רק תקוע). אני אדבר איתם מחר.

צפו להתפתחויות מפתיעות :ם

עריכה: כמובן שאין לי שום כוונה לנסוע לירושליים בשביל דבר כזה, כי זה פשוט יהיה טירוף (אני גר ליד הבורסה). ומה זה לא שם לב? אני כן שם לב לנקודה קטנה כשאני מסתכל באיזור של הStart. השאלה היא אם הבעיה הזו שווה כל כך הרבה התעסקות (וגם קצת כסף כנראה)... יש פה אנשים שחושבים שכן :ם

פורסם

1. אני משתמש בDVI בדל שלי ואין שום בעיה, ושמעתי על מקרים בודדים של ריצוד... אז זאת לא "בעיה מוכרת"

2. אם שני הפיקסלים במקום זניח אל תטרח. באמת שלא, כל מסך (כמעט..) מגיע סטטיסטית עם פיקסל אחד או שניים שרופים.

הססטיסטיקות שלי אומרות אחרת ::)

סתם לדוגמה, בביתי הקט 2 טלויזיות LCD, מחשב נייד, ו 2 מסכי מחשב (כמובן LCD)....

אף אחד מהמסכים לא הגיע עם פיקסל שרוף, רק הטלויזיה שלי פיתחה אחד (למזלי במקום שולי, וממרחק של מעל חצי מטר לא ניתן לראות אותו גם אם מתרכזים על המקום בו הוא נמצא....)

בנוסף, בזמן עבודתי בחנות, 90% מהלקוחות שקנו מסך בקשו לבדוק אותו על המקום.

בכל המסכים, עם מגוון הפאנלים שאיתם הגיעו (TN, PVA, IPS), הממוצע היה משהו כמו אחד מ 18-20 מסכים שסובל מבעיה זו או אחרת (זליגת אור מוגזמת, פיקסל שרוף וכו')

אותו מסך נשלח מיידית להחלפה, אין מצב שאתה לא מקבל הביתה מסך תקין לגמרי, וזה צריך להיות בכל מקום בכל מצב.

פורסם
  • מחבר

רק ל1 מ20 מסכים הייתה בעיה כלשהי? 0o

כנראה שלי ולדורי יש חרא של מזל, או שהסחורה של נקסטופ פגומה S:

פורסם

:-\

למה אני כזה עצלן למה? אוף אני בכלל ביקשתי לבוא לשם לקחת, לא שיביאו לי את זה הביתה במשלוח, בדיוק מהסיבה הזאת :s07:

פורסם
  • מחבר

זה כל כך מפריע לראות סרטים? :/

יכול להיות שהאחריות של דל מכסה זליגת אור, תבדוק את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים