עבור לתוכן

קירור למעבד ,תקציב עד 400 ש"ח-בחירה מתוך רשימה!

Featured Replies

פורסם

אני כבר משתגע מכול הדעות והסקרים אז החלטתי לעשות דבר כזה אני שם פה לינק לאתר של FOXPC לקירורים למעבד.. תסתכלו ותמליצו לי מה אתם חושבים הכי טוב מהבחר שם.. כי למרות שאמרו לי להסתפק בפריזר זה לא נראה לי ואני רוצה משהוא שקט במיוחד ויותר רציני..

ואל תנסו לחסוך לי התקציב הוא 400 לעניין הזה אז אין בעיה.

תודה מראש ..

http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=148&ParentID=19&page=1

פורסם

אם אתה לא מאמין למישהו מנוסה אז לאיזו תשובה בדיוק אתה מצפה?

קח את הTR, שים לו מאורר שקט וזהו, לא צריך לפתוח שני ת'רדים בשביל זה... כסף שלך, לי לא ממש אכפת :cool2:

פורסם
  • מחבר

חס וחלילה אחי זה לא שאני לא מאמין לך.. פשוט לא נראה לי לקנות קירור למעבד במאה ש"ח מה אני יגיד לך זה פשוט לא נשמע לי..אז בסדר לא חייבם את הTR אבל משהו טוב באמצע יש הרבה אפשרויות אתה המלצת לי רק על הפריזר ואני רוצה משהו יותר טוב.. מותר לי לא?

פורסם

ברור שמותר אך זאת לא הנקודה.

תריץ חיפוש קל פה בפורום, אתה תמצא השוואות ודעות למכביר. יש לך את ה SCYTHE NINJA PLUS REV B , קל להתקנה, לא יקר מדי ושקט. הTUNIQ טוב ממנו אבל דורש פרוק לוח האם והתקנת פלטה אחורית והמאורר שלו לא חרישי במקסימום (אבל יש בורר מהירות).

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=683

פורסם

ל-TUNIQUE TOWER המפורסם יש פוטנציומטר? לא ידעתי :hat: וזה מוזר, שנים כבר מדברים עליו...

פורסם
  • מחבר

אז מה עדיף :

INFINITY SCYTHE

SCYTHE NINJA PLUS REV B

TT BT VX

או אולי אחרים מחברת THERMALTAKE?

ראיתי שיש בFOXPC המון סוגים..

פורסם

ה Thermalright Ultra -120 eXtreme + מאוורר הוא הקירור אוויר הכי טוב שיש.

אבל מבחינת מחיר לא שווה, כי ב 200 שקל פחות יש לך את הטוניק שנופל ממנו ב 1-2 מעלות, לי יש אותו ועם Q6600 אלה הן המעלות שלי

CPU - 24

CORE 1 - 34

CORE 2 - 26

CORE 3 - 34

CORE 4 - 26

(900RPM)

למהירות שיא שלו הוא אף פעם לא הגיע לי, גם בבדיקת מאמץ של 100% על 2 ליבות הוא היה ב 1300RPM (מתוך ה 2000 שיש). כנראה שהוא יגיע לשיא רק בניצול כל ארבעת הליבות. וגם ב 1300RPM ה"רעש" שלו לא עלה על רעש המארז (CM690 5X120)

ב 900RPM עם אני מצמיד את האוזן אליו בקושי שומעים, ואם תסים אותו על מינימום (300-400RPM) לא תשמע בכלל גם אם תדחוף אותו לאוזן, והמעלות לא עולות בהרבה - ה CPU ב 26.

פורסם

דולב, ההעדפה פה היא רק לשקט כי Q6600 בסטוק לא יזיז גם לפריזר, הסברתי לך את זה כבר. אם יש לך מארז טוב (עם מאורר 120 בדיוק מאחורי המעבד) אתה יכול אפילו ללכת על TR ULTRA EXTREME פאסיבי.

פורסם
  • מחבר

המארז שלי הוא NZXT LEXA ואולי אני כסיל אבל לא הבנתי כלום ממה שאמרתם במושגים של מחשבים.. ולא הבנתי מה זה TR פסיבי..

אני ממש לא מבין במחשבים לכן אני מבקש את העזרה שלכם אבל אני לא מבין כלום ממה שאתם רושמים חח

אני ישמח אים תןכלו בשפהה כי פשוטה שיש להגיד לי מה הכי שקט ומה הכי טוב..הייתי שמח לדעת את כול מה שאתם יודעים אבל מה אני יעשה במחשבים אני כסיל גמור לצערי..

פורסם

פאסיבי = לא אקטיבי ובמקרה זה הכוונה לשימוש בצלעות הקרור ללא מאורר כלל.

אגב, TR = THERMALRIGHT

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי, אז בקיצור ולעניין אם זה תלוי בך וזה המחשב שלך ויש לך תתקציב שאמרתי מה אתה לוקח?

פורסם

לי יש את הTUNIQ אבל אנחנו לא עושים אותם דברים (אתה לא עושה OC כלל). אני הרכבתי עשרות מערכות עם Q6600 ופריזר ובתוספת OC ל3GHZ, עובד מעולה במשך 25 שעות של PRIME95 (מאמץ של 100% לכל הליבות) בלי לעלות מעל 61 מעלות.

את הדעה שלי והלך הרוח כבר הבנת..... אם אתה בכוח רוצה לבזבז יותר קח את הSCYTHE , הוא קל יותר להתקנה.

אני מרגיש כמו תקליט שבור .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים