עבור לתוכן

THERMALRIGHT Ultra-120 Extreme ועוד שאלה!

Featured Replies

פורסם

אני כבר תיכננתי לקנות אותו בגלל המלצותיכם פה בפורום ועכשיו אני פתאום קורא פה שישש בעיה עם החברה הזאת בארץ בנושאי אחריות וכו' ויש בלאגן..אז כן כדאי לקנות או לא?

השאלה השניייה שלי היא האם האם המפרט שאני הולך לקנות יהיה שקט והאם הספק יחזיק אותו?

מעבד- Core 2 Quad Q6600 Box Intel

לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L-

?

ספק כוח- Enermax Liberty 400W 30A @ 12V

כרטיסי זיכרון 2-לא ידוע ,בהתלבטות קשה

דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS

כרטיס מסך- Gigabyte nVidia Geforce 8800GT 512Mb GV-NX88T512HP

מארז- NZXT LEXA ALIMINIUM

קירור למעבד- THERMALRIGHT Dissipateur Ultra-120 Extreme +מאוורר Scythe -SFLEX"

S-FDB 120mm Quie

פורסם

אני לא שמעתי על בעיות באחרויות,

אבל בכל מקרה, אם החנות מוכרת ומשו קורה, אחריות שלה .. זה בעיות שלה לטפל בזה, לא שלך.

אחלה מפלצת .. הייתי מת לכזה ..

אבל אתה באמת צריך דבר כזה? אם כן סבבה, אבל המעבד רגיל בלי OC, עושה עבודה מצוינת.

בכל מקרה, אני לא שמעתי על בעיות, תתקשר תשאל את החנות.

פורסם
  • מחבר

צריך כי הבנתי שהמעבד מתחמם מאוד אז שהיה לו קרור טוב עדיף..ותודה אחי אני יבקש מהחנות מקוה שיהיה בסדר

פורסם

אני עם TT BT VX ... עולה 100 שח' פחות,

הגעתי איתו על 3.4 בסביבות ה 65 מעלות אם אני לא טועה שנה שעברה.

אחלה קירור, אני לא צריך יותר מזה, וגם המשחקים המעבד עצמו בלי OC, מספיק להם מאוד מאוד.

אני ממליץ לך ללכת על קירור זול יותר. 250 שח' .. יש ל ךאת ה:Sunbeam tuniq 120

שהוא בין ההכי טובים למחיר, ויש לך את הTT BT VX שהוא חלש יותר, אבל גם שקט יותר.

אני חושב שלא הבנתה את עניין ה OC נכון, כל דבר כשאתה ממאיץ אותו יתחמם, אבל לא ברמות שאתה צריך לקנות משו בעוד 100 שח', כמובן שתלוי ברמת ה OC שאתהעושה.

פורסם
  • מחבר

לא עושה OC אחי כי אין לי מושג איך עושים אני לא מבין בזה כלום אבל תסכים איתי שבשביל עוד מאה שח הקירור הזה שווה כי שמע יכול להיות שאני יחליף מעבד בעתיד והוא ידרוש קירור יותר חזק לא? דרך אגב לפי המפרט שהבאתי נראה לך שהמחשב יהיה שקט או רועש? כי מאוד חשוב לי השקט.. ואני גם מקווה שהספק כוח מספיק

פורסם

ספק בסדר גמור.

אתה לא צריך קירור בנפרד אם אתה לא עושה OC,

עם המעבד מגיע קירור שהוא מתאים לו בכל מצב, אם היו שמים זבל .. הרי המעבדים היו ניזקים.

הקירור שמגיע עם המעבדים, הוא מספיק לך אפילו תוכל לעשות איתו OC קטן D:

אתה לא צריך קירור נוסף, אם אתה לא עושה OC.

תוריד את הקירור למעבד, אם אתה לא עושה OC, מיותר לחלוטין.

לגבי המארז, אני לא מקיר אותו, אתה מוזמן להיכנס לגוגל החבר שתצטרך בשביל זה, לחפש שם את שם המוצר ובסוף review - שזה סיקור\ביקורת ..

תיכנס לכמה אתרים, תסתכל רשום לך הכל, אפילו בחלקם זה וידאו :D

אתרים שאני ממליץ : tomshardware.com

xbitlabs.com

יש עוד המון .. =]

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה אחי בכול מקרה אני ישאיר את הקרור הזה כי זה הפרש מזערי במחיר זה לא משנה לי..מה שכן אני חייב המלצה לזכרונות טובים עד 400 ש"ח פלוס מינוס כי אני כבר רוצה ללכת ל-FOXPC להזמין את המחשב וזה הדבר היחידי שעוד אני לא בטוח לגביו..

אני לא יודע אפילו אם כדאי לקחת 2 גיג'ה או יותר אני חייב עזרה בזה

פורסם

חבל מאוד על ה400 שקל של הקירור אם אתה לא עושה OC

תקנה עוד זיכרון במחיר הזה

פורסם
  • מחבר

אז המ שאתם אומרים זה בעצם לוותר על הקירור הזה ולקחת זכרונות יותר טובים? לא יודע אני בהתלבטות כי במחשב הקודם לא הוספתי קירור ונישרף לי המעבד....

בכול מקרה לקחת תזמון 4 או 5 שאני ידע מה לבקש?

פורסם

נסחפת קצת... TR ULTRA EXTREME בשביל Q שלא מומהר? בזבוז כסף. AC FREEZER 7 PRO , יותר ממנו אתה לא צריך (אם אתה חושש לקרור הסטוק של אינטל ואין לך ממה לחשוש אם אין OC). את הכסף תשקיע במשהו אחר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אבל הוא שקט הקירור הזה? זה הכי חשוב לי השקט הבנתי שהאקסטרים שקט..

פורסם

בטח שקט, הוא בא ללא מאוררים :silly:

הפריזר שקט מאוד, רק במקסימום של 2700RPM יש המיה חרישית. בד"כ הוא על 400-1500RPM

פורסם
  • מחבר

אוקיי אחי אז מה עדיף:

TT BT VX

AC FREEZER 7 PRO

ומה ההבדל בין הTT ל EXTREME הייתי שמח אם היית מסביר לי..וגם כמובן מי יותר שקט מבינהם..כי אים הTT נחשב טוב מכול הבחינות והוא מאוד שקט אז אני יקח אותו

פורסם

הTR ULTRA EXTREME הוא הקרור הכי טוב נכון להיום אבל כמות הרעש ואיכות הקרור תלויים במאווררים שאתה שם עליו.

מבחינת ביצועים הBT VX יותר טוב מהפריזר אבל זה בא לידי ביטוי רק בOC. הפריזר עולה מ100 עד 120 שקלים סה"כ ונותן תמורה מעולה למחיר. לדעתי אינך צריך משהו יותר חזק מהפריזר.

לגבי ההבדל בין הBT לTR , תעשה חיפוש, אני העלתי גרפים והשוואות מספר פעמים.

פורסם
  • מחבר

אה אוקיי תודה רבה אחי אבל בכול זאת הפריזר נשמע לי פשוט.. ה-BT נראה לי ברמה גבוהה יותר.. אבל אחי ראיתי שיש עוד הרבה אופציות אולי אפילו יותר טובות בתקציב הזה למשל ה-Scythe infinity ..אני לא יודע מה עדיף כבר כי קראתי פה סיקורים ולכול אחד יש חסרונות ויתרונות למשל חיסרונות גדולים בVX :

גדול, כבד ומותקן ללא תמיכה אחורית - דבר המסכן במידת מה את לוח האם.

כבל הפוטנציומטר קצר מדי.

גבול המהירות התחתון של הפונטציומטר גבוה מדי. היה רצוי לאפשר סל"ד נמוך יותר מ-1350, לאוהבי הדממה

ליהדברים האלו חשובים מאוד במיוחד השקט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים