עבור לתוכן

תקוע באוברקלוק עקב מספר סיבות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סבבה ואחרי זה מה אני בוחר??

שלום רב...אז ככה ורטיגו.. תודה אחי העלתי את המתח ..לגבי הזכרונות אז ככה אין לי אופציה 2.50D יש לי 2.66D בחרתי אותה זה יוצא 1066 MHZ והשארתי את התזמונים על 4-4-3-8 והמחשב לא עלה ועשה אתחול לביוס.. בקיצור אני צריך עזרה רק עם הזכרונות..

בביוס יש לי באופצייה של- 2.00 את האפשרויות הבאות

2.00A

2.50A

2.00D

2.66D

2.00B

2.40B

2.66C

A = מייצג FSB של 266MHZ

B=מייצג FSB של 333MHZ

C=מייצג FSB של 200MHZ

D=מייצג FSB של 400MHZ

התזמונים כרגע עומדים על MENUAL 4-4-3-8

מתח 2.2

בקיצור אחי מה בוחרים תעזור לי...תודה רבה על העזרה..

צרפתי תמונה של כל התוכנות החשובות כשהמחשב במאמץ

----

ראית את התמונה ?? מה אתה אומר

רציתי רק לעדכן שאחרי שהעלתי את המתחים במה שאמרת לי המחשב לא עבר פריים ..המעבד עכשיו עומד על 1.8125...העלתי עוד 0.125 מתח והפריים רץ בנתיים אבל זה נראה לי הספק נורא גבוה

• תגובות 30
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

על כמה?? תוריד, תוריד!

אל תעבור את ה1.6 אלא אם בא לך לשבור שיאים או לשרוף את המעבד. לעבודה רציפה גג 1.5V .. הטמפרטורות שלך גבוהות בהתאם למתח - יותר מדי...

פורסם
  • מחבר

חחח התבלבלתי ...1.470 רואים בתמונה...

מה לגבי הזכרונות?? מה לבחור חוץ מהתזמונים?

בביוס יש לי באופצייה של- 2.00 את האפשרויות הבאות

2.00A

2.50A

2.00D

2.66D

2.00B

2.40B

2.66C

A = מייצג FSB של 266MHZ

B=מייצג FSB של 333MHZ

C=מייצג FSB של 200MHZ

D=מייצג FSB של 400MHZ

ראה תמונה ..(SPD/MEMORE)

מקווה שתוכל לעזור

פורסם

2.5A ותשחרר את התזמונים של הזכרונות, כמו שרשמתי 3 פעמים...

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי ...אני יבחר ב- MENUAL 5-5-5-15 ,וב- 2.50A (266MHZ(

לגבי המתחים שאמרת לעלות המחשב לא עבר איתם פריים... ביטלתי אותם חזרה למצב שהיה שעבר פריים ועכשיו הפריים לא עובר...התייאשתי כבר

מה לגבי הטמפ" הגבוה- 80C במאמץ??

פורסם

הטמפרטורה גבוהה מדי בשביל OC יציב.

פורסם
  • מחבר

עשיתי כל מה שאמרת לגבי המתחיםהעלתי חזרה תזמונים שיניתי שיניתי 2.50A זה מראה לי שהזכרונות עומדים על 1000MHZ (תמונות מצורפות) יחס של 4:5 הדבר היחידי שמה שאני לא עושה אני לא מצליח ליצב את האוברקלוק... ויש לי קרור ממש טוב במארז ולמעבד ZALMAN 9700 ..הפריים נופל לאחר שעתיים, אחת הליבות נהפכת לאדום .

מקווה שתוכל להנחות אותי במה שאני אוכל לעשות על מנת לסדר את הבעיה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה אני אגיד לך...תחליף קרור, הוא לא מספק.

פורסם
  • מחבר

אין אופציה אחרת?? אולי להוסיף עוד מאוורר לZALMAN 9700 .

אם אין אופציה ..איזה מערכת קרור אתה מציע לשים, אני אשמח לקבל מספר דגמים מומלצים..(איזה באסה מחשב חדש וכבר צריך להחליף קרור)

אתה חושב שזה יעזור,כלומר שזאת הבעיה היחידה??

פורסם

לא בהכרח שזו הבעיה היחידה. יכול להיות שנפלת על מעבד חם, יכול להיות שההתקנה שלך לא טובה, אבל בכל אופן הזלמן 9700 לא כ"כ טוב. חבל שלא שאלת פה לפני הקניה. בכל אופן, מומלץ הTUNIQ, הV1 של TT, וה |TR ULTRA EXTREME כאשר האחרון יקר מאוד יחסית לשניים הראשונים.

תעשה חיפוש בפורום, יש מלא השוואות של הקרורים. הטוניק מומלץ אך דורש פרוק הלוח, הV1 ממש טיפה פחות טוב אבל לא מצריך את פרוק הלוח.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי..אני ינסה קודם כל להחליף את החומר שמורחים על המעבד אולי זה יעזור במעט..ואז אם לא אני יחליף מערכת קרור(איזה עצבים הלכה מערכת קרור ב- 300 שקל)

פורסם

הטוניק עולה 230-250 ;D

פורסם
  • מחבר

מניסיונך ...איך הטוניק?? על כמה מעלות הוא עומד אצלך באוברקלוק?? במאמץ כמובן??

פורסם

הטוניק אכן קירור לא רע ,אצלי הוא עובד במאמץ (PRIME4 )-ממוצע 54-59 כיום זה ב 3.0GHZ .

ב 3.5 GHZ היה אצלי ב 57-62 ממוצע (הליבה הכי קרה והכי חמה ).

ב 3.6 GHZ הטמפ יותר גבוהה כי אני צריך להוסיף עוד מתח ל 1.4 וקצת אז היא עולה ,למשל אצל חבר שלי גם יש לו אותה מערכת

והטוניק באותו מצב מגיע ל 72-76 במאמץ ,אז גם תלוי במעבד אחי .(יש מצב שההרכבה של הטוניק לקוי -הכל יכול להיות ) .

כל הטמפ הנל זה כאשר המאורר של הטוניק במצב חרישי לגמרי +2 של 120 ממ מקדימה אחורה ועוד 120 בספק (כאשר הוא במקס אז 49 זה המקסימום -ממש רועש

הציפסט מגיע סביב ה 52 אצלי שלדעתי זה חם .

סוף שבוע אני עושה LAPPING לטוניק נראה איך יצא וצה זה יתרום .

פורסם

עשיתי כל מה שאמרת לגבי המתחיםהעלתי חזרה תזמונים שיניתי שיניתי 2.50A זה מראה לי שהזכרונות עומדים על 1000MHZ (תמונות מצורפות) יחס של 4:5 הדבר היחידי שמה שאני לא עושה אני לא מצליח ליצב את האוברקלוק... ויש לי קרור ממש טוב במארז ולמעבד ZALMAN 9700 ..הפריים נופל לאחר שעתיים, אחת הליבות נהפכת לאדום .

מקווה שתוכל להנחות אותי במה שאני אוכל לעשות על מנת לסדר את הבעיה.

תשנה את יחס הבאס לזיכרונות ל2 (הזיכרונות יעבדו על 800 כשאתה על 400MHZ FSB). צריך קודם כל לבודד את מקור הבעיה.

תריץ פריים כשהמעבד על 3.6 כמו מקודם ותוודא שהזכרונות על 800MHZ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים