עבור לתוכן

תקוע באוברקלוק עקב מספר סיבות

Featured Replies

פורסם

שלום לכם..

אז ככה נתקעתי באוברקלוק על 3.500 MHZ מקווה שתוכלו לעזור

המתח 1.4125 V החום מגיע ל- 75 במאמץ עם קרור ZALMAN 9700 לא מוגזם בטמפרטורה??

יכול להיות שאני צריך להוריד את ה- FSB בזכרונות במקום -333 ל- 266( מ- 2.00B חזרה ל- 2.00A )

או שמה אני צריך לעלות מתח בגשרים ובעוד מוקדים בבקשה עזרה

זו הרשימה של הביוס של הרכיבים / הספקים אין לי מושג מה אומר מה ואת מה צריך לשנות ואת מה לא...

system voltage control-manual

ddr 2- overvoltage control-(+0.40) הוראות היצרן של הזכרונות אמרו להוסיף הספק לזכרונות.

pci e overvoltage - normal

fsb overvoltage control - normal -הוספתי 0.10V

(g) mch overvoltage control - +100 שיניתי

mch reference voltage control - +10% שיניתי

ddr reference voltage control - (+10%(

ddr termination voltage control - normal צריך לשנות?? ואם כן אז לכמה

loading calibration - auto חוץ ממצב אוטומטי יש מצב - ENABLED/ DISABLED צריך לשנות למשהו אחר??

cpu voltage control ( 1.42500)

normal cpu vcore - 1.26250

כשאני מריץ בדיקות ב- PRIME 95 הוא נתקע בדרך כלל בין שעתיים לשלוש , כל פעם ליבה אחרת נהפכת לאדום ומראה על ERROR

אבל התוכנה S&M עוברת את אותה בדיקה , אני עושה את הבדיקה הארוכה בתוכנה והכל עובר ...דבר שמאוד מוזר

חברה תעזרו מה עושים במצב כזה???

רציתי לעדכן מספר פרטים..

העלתי ל- 400X9 שיוצא 3.6MHZ , הורדתי קצת את המתח ל- 1.4 למעבד..עכשיו הרצתי בדיקות הפריים ומייד מופיע לי באחד הליבות צבע אדום..

לעומת זה בתוכנה - S&M כשאני רוצה להתחיל במבחן הוא ישר אומר לי את ההודעה הבאה-

the test monitoring the voltage has been interrupted at the voltage +6.61V

כשעלתי עוד מתח ל- 1.4125 התוכנה S&M אמרה את אותה הודעה אבל בסוף היה כתוב- 9.22V מה עושים??

אני חייב להגיד שגם כשהייתי על אוברקלוק ל 3.5 ומתח 1.42V הוא היה מראה לי את אותה הודעה ובסוף אומר מספר שונה.

מקווה שתוכלו לעזור

• תגובות 30
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מתמחה ב OC, אבל חוויתי אות ודבר, רק שעל 3.4 ..

אולי אתה יודע הגדרות של הלוח אם משו לא עשיתה טוב, זה המנהלים יעזרו.

מה שאני יכול להגיד לך, שאם PRIME נופל, ז"א תעלה מתח, חסר לו חשמל.

גם לי זה היה ככה, עד שאחרי כמה ימים הגעתי למצב האידיאלי ... חחח ..

הייתי מעלה ב 0.125 משו כזה במתח ... מחשש אתה יודע לפספס את המתח המושלם :D

אז אחרי הרבה זמן הגעתי לאן שצריך, הדבר היחידי שיגביל אותך זה הטמפ' .. אחרי כל פעם שאתה מעלה מתח, אז כשאתה עושב בדיקה בנוסף תריץ CORETEMP תראה מה קורה למעבד מבחינת טמפ'.

חשוב מאוד, שלא תגיע לרמות גבוהות, ותזיק למעבד.

פורסם
  • מחבר

הטמפרטורה זזה בהתאם למתח שנציב למעבד, עכשיו אני באמת עולה כל פעם ב- 0.125 והוא עדיין אומר לי את המתחים האלה ב S&M:

the test monitoring the voltage has been interrupted at the voltage +6.61V

עכשיו כשאני עולה לאט לאט בין המתחים- 1.3500-1.425 הוא כל הזמן יוצא למסך כחול / או שהוא מראה שורה אדומה בפריים /או את ההודעה בתוכנת S&M

אחים שלי תגידו אני צריך לעלות מתח בעוד רכיבים( בגשר הצפוני למשל??) אם כן תסתכלו בהודעה הראשית ותגידו לי במה אני צריך לגעת(מה שכתוב שם זה בדיוק מה שכתוב אצלי בביוס... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

מה קרה?? איפה נעלמו כל המומחים לאוברקלוק?? איפה מנהלי הפורום?

אין מי שיעזור??? :-\

פורסם

בFSB 400 שים לב שהזכרונות על 800 , תן +0.15 לFSB ו+0.1 לMCH , תתחיל מ1.45V למעבד ותפסיק להשתמש בS&M. תשתמש בPRIME95 ובCORE TEMP 0.97.1

פורסם
  • מחבר

בFSB 400 שים לב שהזכרונות על 800 , תן +0.15 לFSB ו+0.1 לMCH , תתחיל מ1.45V למעבד ותפסיק להשתמש בS&M. תשתמש בPRIME95 ובCORE TEMP 0.97.1

תודה על העזרה...אבל אתה יכול להיות יותר מדוייק?? צרפתי את הפירוט מהביוס שלי לגבי כל הפונקציות של המתחים אני שיניתי לבד אבל החזרתי למקורי חוץ מהמתח למעבד ולזכרונות לא שיניתי כלום... הינה הרשימה אני אשמח שתרשום לי ליד כל אחד מהם מה תפקידו ואם לשנות אותו , ואם כן לכמה..

system voltage control-manual

ddr 2- overvoltage control-(+0.40) הוראות היצרן של הזכרונות אמרו להוסיף הספק לזכרונות.

pci e overvoltage - normal

fsb overvoltage control - normal

(g) mch overvoltage control - normal

mch reference voltage control- normal

ddr reference voltage control- normal

ddr termination voltage control - normal

loading calibration - auto חוץ ממצב אוטומטי יש מצב - ENABLED/ DISABLED צריך לשנות למשהו אחר??

cpu voltage control ( 1.47250)

normal cpu vcore - 1.26250

רציתי רק להוסיף שהפריים רץ לי 8 שעות והבכל עבר תקין..המעבד עומד על 3.6MHZ מתח 1.47250 טמפרטורה ממש גבוה - 73-80 הרוב על 80

זכרונות - 2.00B (333 יחס 1:1

המכפלה 9X400 זכרונות עומדים על 400MHZ

בקיצור אני מקווה שתוכלו לעזור..

פורסם

רשמתי לך בדיוק רק את מה שאתה צריך לשנות. כבר הגעת ל3.6 רק הטמפרטורה בעיתית. איזה מארז? איזה קרור יש למעבד?

פורסם
  • מחבר

קודם כל המתח בסדר? או שאחרי שאני מעלה ברכיבים שאמרת אז להוריד מתח מהמעבד??

אוקי אני צריך לעלות

בFSB 400 שים לב שהזכרונות על 800 ,

תן +0.15 לFSB ?? התכוונת לזה-fsb overvoltage control - normal

ו+0.1 לMCH למה התכוונת פה?? לזה אולי- g) mch overvoltage control - normal או לזה- mch reference voltage control- normal

תתחיל מ1.45V למעבד ותפסיק להשתמש בS&M. תשתמש בPRIME95 ובCORE TEMP 0.97.1

הבנתי בפורום שלאחר שמגיעים לאוברקלוק הרצוי ניתן לעשות המהרה גם לזכרונות בזה שאני יעלה את היחס 5:6 למשל ואז הם יעמדו על מהירות יותר גבוה

אני יוריד קצת מתח...חוץ מזה אני מאוכזב מהקרור של ZALMAN 9700 חשבתי שהוא המילה האחרונה אבל מסתבר שלא...יש אולי איזה חומר שאפשר למרוח בין המעבד למאוורר שיעזור יותר / יקרר יותר

תודה רבה אחי על העזרה

פורסם

הזלמן 9700 ממש לא מומלץ, חבל שלא שאלת פה לפני שקנית. יש יותר זולים וטובים ממנו.

לגבי המתחים, אל תתעסק עם הREFERENCE VOLTAGE . אני מתייחס FSB ול MCH OVERVOLTAGE בלבד.

אם ייצבת את המעבד כבר ב3.6 אז הצלחת. רק הטמפרטורה לא ממש מומלצת והיא גבוהה מדי אפילו בשביל הזלמן.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אני יגיע מחר הביתה על הבוקר אני ינסה לסדר משהו...יש איזה אופציה להוסיף מאוורר שיעזור למאוור שעל הגוף קרור וככה אולי יקרר יותר טוב..או להחליף חומר מגע שמפריד בין המעבד למערכת קרור...

מה לגבי הזכרונות לשנות את היחס?? ואם כן לאיזה

לגבי המתחים, אל תתעסק עם הREFERENCE VOLTAGE . אני מתייחס FSB ול MCH OVERVOLTAGE בלבד.. סבבה את כל השאר לא לשנות בכלל לא משנה באיזה מצב אני באוברקלוק??

רציתי רק להגיד המון תודה על העזרה :yelclap:

פורסם

אתה יכול להחליף את המשחה ל AC MX-1 או MX-2 , זה יועיל.

לגבי שאר המתחים, אין ממש טעם אם הOC יציב ועובד. התעסקות איתם יותר נחוצה למהירויות של מעל 4GHZ.

את הזיכרונות שלך אתה יכול לנסות להריץ ב1GHZ , רק תשחרר את התזמונים ל5-5-5-15 .

רציתי רק להגיד המון תודה על העזרה :yelclap:

בכיף, בשביל זה אני פה.

פורסם
  • מחבר

אני צריך אז להוציא את המאוורר ואם מה אני מנקה את המשחה שעכשיו מרוחה לי??

לגבי התזמונים ..רק עם תזמונים 5-5-5-15 אני יוכל לעשות אוברקלוק לזכרונות..?? ולאיזה יחס אני משנה : 2.00 A/B/D או שאני צריך בכלל לשנות ל- 2.40 A/B/D או 2.66 A/B/D או 3.00 A/B/D וכו' עד 4.00

תודה על העזרה

פורסם

את המשחה הקודמת תנקה על אלכוהול נקי.

לגבי מהירות הזיכרון - האיכות שלו והתשמונים יקבעו את גובה הOC ואת התזמונים שאתה יכול לקבוע.

בשביל להגיע למהירות של 1000 לזיכרונות את צריך מכפלה של 2.5 D .

פורסם
  • מחבר

שלום רב...אז ככה ורטיגו.. תודה אחי העלתי את המתח ..לגבי הזכרונות אז ככה אין לי אופציה 2.50D יש לי 2.66D בחרתי אותה זה יוצא 1066 MHZ והשארתי את התזמונים על 4-4-3-8 והמחשב לא עלה ועשה אתחול לביוס.. בקיצור אני צריך עזרה רק עם הזכרונות..

בביוס יש לי באופצייה של- 2.00 את האפשרויות הבאות

2.00A

2.50A

2.00D

2.66D

2.00B

2.40B

2.66C

A = מייצג FSB של 266MHZ

B=מייצג FSB של 333MHZ

C=מייצג FSB של 200MHZ

D=מייצג FSB של 400MHZ

התזמונים כרגע עומדים על MENUAL 4-4-3-8

מתח 2.2

בקיצור אחי מה בוחרים תעזור לי...תודה רבה על העזרה..

צרפתי תמונה של כל התוכנות החשובות כשהמחשב במאמץ

[attachment deleted by admin]

פורסם

ציפית שהזיכרון יעבוד ב1066 עם תזמונים הדוקים?

רשמתי לך להעלות את התזמונים ל 5 5 5 15

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים