עבור לתוכן

windows xp 32bit ו 4 גיגה זכרון

Featured Replies

פורסם

שלום חברים .

יש לי במחשב 4 גיגה זיכרון DDR2 800MHZ .

יש לי מערכת הפעלה VISTA 64BIT שהיא טובה אבל נמאס לי ממנה ואני לא סובל אותה ובכלל לא את ה64BIT כי אין תוכנות תואמות כמעט למערכת זו .

אז החלטתי לשים WINDOWS XP SP2 32BIT במחשב שלי ... אני יודע שהיא תתן לי 3.5 גיגה במקום 4 .

אבל שאלתי פה היא האם המחשב יעבוד בפועל עם 4 גיגה למרות שהוא כותב לי 3.5 ?

אני לא יודע איך להגיד את זה !!! כלומר האם יש הבדל אם הוא יכתוב לי 3.5 או 4 מבחינת ביצועים ? האם הוא ישתמש ב 4 כולן או ש 500 מיגה זכרון יהיו "שטח מת " ?

תודה לעוזרים .

פורסם

מה הקשר לפורום תוכנה ?

"יעבוד בפועל עם 4 גיגה למרות שהוא כותב לי 3.5 ? " מה נראה לך ?

ברור שיהיה לך 500 מגה לפחות של שטח מת. האם זה יפגע בביצועים ? כנראה שאם אתה לא עושה דברים שצריכים הרבה זיכרון אז לא (וגם אם כן, ה 500 מגה האלו כנראה לא יהיו מה שיעשה את ההבדל).

פורסם
  • מחבר

אחי חשבתי שפה הכי מתאים כי אני שואל על תוכנה ששמה WINDOWS אם אתה לא מכיר ;D :s07::bash: אני חושב שזו שייכת לפה ...

אני רוצה לקבל הכי טוב מהמחשב אני משתמש בו בדברים חזקים וכבדים כמו עריכה וכו' ....

אז מה אתם ממליצים לי ?

בבקשה זה דחוף כי הVISTA לא נסבלת בכלל וחבל על הכסף !!

פורסם

לא מכיר תוכנה בשם windows אבל מכיר מערכת הפעלה שכזו ואפילו יש לה פורום שלם פה באתר רק בשבילה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?board=4.0

תשתמש ב XP 64 ביט אם זה כזה חשוב לך.

פורסם

חבל רק שכתוב:

Windows XP (all versions)

4 GB of physical RAM*

פורסם
  • מחבר

אגב מערכת הפעלה בסוף היא תוכנה ;)

האם זה עובד רק על מערכות מבוססות INTEL ?

יש לי AMD האם יש פיתרון ל AMD ?

פורסם

כן, כמו באינטל, לעבור ל XP64.

פורסם
  • מחבר

אז אני לא אעבור לשום מקום כי כבר ניסיתי את XP 64BIT והיא חרא של מערכת ... בוא נגיד הSP1 שלה איטית מאוד ו "חרא " .

אז חלס אני אשאר עם מה שיש לי :-[

תודה בכל זאת .

פורסם
  • מחבר

האם הדברים שVISTA 64BIT לא תומכת בהם גם XP 64BIT לא תומך בהם כמו NOD32 ו דריבר ל WIRELESS ?

פורסם

כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים