עבור לתוכן

לחובבי הנונצ'אקו ואומנויות הלחימה

Featured Replies

פורסם

הינה וידאו:

פורסם

מדהים.

גדול.

תודה :xyxthumbs:

עריכה: הנה עוד מישהו מוטרף...(במיוחד דקה 1:26)

HF

פורסם

מדהים מדהים.. :o

אבל אף אחד לא יותר טוב ממיכאלנגלו

mikey.jpg

פורסם

ואי אין לכם מושג כמה פעמים הוא כבר קיבל את הנונצ'אקו בביצים עד שהוא הגיע לרמה הזאת :o

פורסם
  • מחבר

ואי אין לכם מושג כמה פעמים הוא כבר קיבל את הנונצ'אקו בביצים עד שהוא הגיע לרמה הזאת :o

ברור שאין לנו מושג, לא ראינו לו את הבייצים. ;D

אולי הוא משתמש במגן, אי אפשר לדעת.

הוא באמת מדהים, אבל שיהיה לכם ברור שכל המעברים היפים האלו לא שימושיים בקרב - זה הכל הצגה.

פורסם

מיכאלנג'לו לא רואה את הנוב השמנמן הזה ממטר.

פורסם
  • מחבר

מיכאלנג'לו לא רואה את הנוב השמנמן הזה ממטר.

האים אתה רומז שצב נינג'ה ענק עם שריון הוא לא שמנמן? :smile1:

פורסם

חחחח דרך אגב הנונצאקות האלה לא כל כך כואבות כי הם קלות אם למישהו יש ביצים שיעשה את זה אם הנונצאקו האמיתיות

ומיכאלנגלו באמת לא רואה אף אחד ממטר

פורסם
  • מחבר

חחחח דרך אגב הנונצאקות האלה לא כל כך כואבות כי הם קלות אם למישהו יש ביצים שיעשה את זה אם הנונצאקו האמיתיות

ומיכאלנגלו באמת לא רואה אף אחד ממטר

פעם פגעתי למשהו באצבע והוא צרח איזה שעה! :lol:

פורסם

האים אתה רומז שצב נינג'ה ענק עם שריון הוא לא שמנמן? :smile1:

לול? בני אדם מתאמנים בשביל שיהיו להם קוביות בבטן. לצבי הנינג'ה הבטן כולה הייתה מקוביות.

פורסם

תלוי אם איזה ברוסיה לחבר של בן דוד שלי יש לו והוא מתאמן הוא מתאמן אם מקלות והכול אז אני ובן דוד שלי לקחנו לכל אחד סיבבתי את זה לא טוב ואחרי זה הלכתי שבועיים אם פנס בעין וזה היה דבר כואב

היה לי פעם סרטון של חבר של בן דוד שלי אם הסרטון עדיין אצלי ואני ימצא אותו אני יעלה

בסרטון הוא עומד ליד עץ ומתחיל לעשות טריקים ורואים שהוא פוגע בעץ שובר ממנו חתיכות אבל לא רואים שהוא מביא מכות כי הכול מהר

אם מישהו רוצה להתאמן תבנו לכם לבד תחתכו ממקל של רגיל מעץ של מגב שתי חתיכות ואז שימו בכול צד מסמר ותעקמו אותו ושימו חוט ותהנו מהמכות שתחטפו מעצמכם

פורסם

תלוי אם איזה ברוסיה לחבר של בן דוד שלי יש לו והוא מתאמן הוא מתאמן אם מקלות והכול אז אני ובן דוד שלי לקחנו לכל אחד סיבבתי את זה לא טוב ואחרי זה הלכתי שבועיים אם פנס בעין וזה היה דבר כואב

היה לי פעם סרטון של חבר של בן דוד שלי אם הסרטון עדיין אצלי ואני ימצא אותו אני יעלה

בסרטון הוא עומד ליד עץ ומתחיל לעשות טריקים ורואים שהוא פוגע בעץ שובר ממנו חתיכות אבל לא רואים שהוא מביא מכות כי הכול מהר

אם מישהו רוצה להתאמן תבנו לכם לבד תחתכו ממקל של רגיל מעץ של מגב שתי חתיכות ואז שימו בכול צד מסמר ותעקמו אותו ושימו חוט ותהנו מהמכות שתחטפו מעצמכם

יש פשוט נונצ'אקו לאימונים שזה שתי חתיכות פלסטיק קלות עם ספוג מסביב. היו לי כאלה כשהייתי בן שש והייתי בחוג קאראטה. אם אתה מקבל מזה מכה זה סתם לא נעים, אבל זה לא כואב ולא עושה נזק ובטח שלא פנסים בעין. למורה שלי לעומת זאת היו מעץ כבד והן בטח היו ממש כואבות, אבל לא ראינו אותו אף פעם חוטף ^_^

פורסם

תנסה את אלה מעץ במהירות תנועה לא נכונה ואתה חטף צירך הרבה אימונים בשביל לדעת לשלוט בזה טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים