פורסם 2008 במרץ 2317 שנים אני אשמח אם תביא הוכחה/מחקר שמראה שצריכה מוגברת של אומגה-3 היא לא בריאה.כל דבר מוגזם זה לא בריא ולא משנה מה.
פורסם 2008 באפריל 117 שנים יש הסבר מדעי לזה - אנשים אוהבים יותר אוכל שמן כי בלשון הקולטנים גם כן קולטים את הערך התזונתי של המזון אותו אתה מכניס לפה - אם הערך הקלורי גבוהה, משתחרר הורמון סיפוק במוח. זו הסיבה שסוכרזית, בעל ערך קלורי אפסי הוא טעים - הרי למה הערך הקלורי שלו אפסי? בגלל שזה בעצם סוג של סוכר שמרמה את הקולטנים - הסוכרזית מרמה את הקולטנים בזה שהיא מוסרת להם מידע כאילו יש לה ערך קלורי גבוהה בעוד שגוף לא מפרק בכלל את הסוכרזית.
פורסם 2008 באפריל 117 שנים יש הסבר מדעי לזה - אנשים אוהבים יותר אוכל שמן כי בלשון הקולטנים גם כן קולטים את הערך התזונתי של המזון אותו אתה מכניס לפה - אם הערך הקלורי גבוהה, משתחרר הורמון סיפוק במוח. זו הסיבה שסוכרזית, בעל ערך קלורי אפסי הוא טעים - הרי למה הערך הקלורי שלו אפסי? בגלל שזה בעצם סוג של סוכר שמרמה את הקולטנים - הסוכרזית מרמה את הקולטנים בזה שהיא מוסרת להם מידע כאילו יש לה ערך קלורי גבוהה בעוד שגוף לא מפרק בכלל את הסוכרזית. וואו איזה תיאוריה? מאיפה לך? ;D
פורסם 2008 באפריל 1117 שנים אצלי זה בגלל שאני משתדל להימנע מזה אז זה חסראבל אם לא אוכלים הרבה זמן ירקות ופירות אין משהו יותר טוב מסלט קר וטרי עם כל הירקות/הרבה פירותגם היתה תכתבה על האידיוט שאכל רק מקדונלד ואומרים שיש שם כל מיני חומרים שמתמכרים אליהם
פורסם 2008 באפריל 1617 שנים אחלה של המבורגר. אבל אני מעדיף את זה:http://www.wendys.com/food/Product.jsp?family=1&product=3אוי געגועיי!
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים אחלה של המבורגר. אבל אני מעדיף את זה:http://www.wendys.com/food/Product.jsp?family=1&product=3אוי געגועיי!אויישש ...כתוב שם שזה 980 קלוריות ....פחדד ....
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים איכס. אכלתי המבורגר בוונדי'ס. כבר היה עדיף מקדונלדס.חוץ מזה, 980 קלוריות זה לא כל כך הרבה למנה כזו.
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים איכס. אכלתי המבורגר בוונדי'ס. כבר היה עדיף מקדונלדס.חוץ מזה, 980 קלוריות זה לא כל כך הרבה למנה כזו.זה המון ....תוספת ציפס ו קולה ...סוגר לך את הפינה היומית(שלא נדבר על העורקים שלך)אני זוכר שאכלתי שם ארוחות ...זה באמת יאמי ...היום אני לא מרשה לעצמי להתפרע כך ...מדהים כמה בשר אפשר לאכול בארוחה.
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים יש תאוריה מאוד פשוטה בקשר להעדפה למאכלים משמינים ולא דווקה רק מתוקים הזכירו את זה פה אבל אני יסביר קודם את הסוגים של ה"הדלק" העיקרים של הגוף 1-פחמימות -אורז\לחם\וכו 2-חלבונים-בשר\ביצים וכו 3-שומנים -בפועל שומנים יכולים להיות בתוך המזון אבל גם הגוף עצמו מכין שומנים מפחמימות וחלבונים העניין הוא כזה ביחס למשקל מול אנרגיה שומן זה ה"דלק" הטוב ביותר לגוף למעשה אפילו רצי מרתון שנראים לכם רזים מאוד משתמשים בעיקר בשומן בריצה ורוב האנרגיה של הגוף מופקת בעיקר משומן באחוזים חלבון ופחמימות יכולים לספק אנרגיה מהר מאוד אבל לא לאורך זמן כי הגוף לא אוגר אותם בכמויות כמו שומן והגוף אוגר שומן כי כמו שכתבתי יחסית למשקל (שומן הרבה יותר קל מחלבונים ופחמימות ) שומן נותן יותר אנרגיה בנוסף לשומן עוד תפקידים חשובים כמו חומר מבודד שעוזר לשמור על חום הגוף בקיצור בעבר ואת זה גם הזכירו היה הרבה פחות מזון זמין אז לאכול מזון משמין היה מאוד חשוב להישרדות וכנראה בגלל זה התפתחנו ככה זה התאוריה ואני מאמין בה לגמרי
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים מחבר אבולוציה לא סתם עובדת במשך הזמן. המצב כיום הוא לא כזה שאנשים שמנים לא מביאים צאצאים לעולם (תסתובב ברחובות ותראה לבד) לכן אין שום סיבה שתהיה התפתחות אבולוציונית שתגרום לכך שבעתיד יהיו פחות שמנים או שנאהב אוכל שמן פחות. כלומר אין יתרון השרדותי (במובן של הבאת ילדים) למי שאוהב עגבניה על פני המבורגר. .הברירה הטיבעית בהחלט יכולה אחרי זמן כול שהוא ליגרום לכך שבעתיד בני אדם יאהבו אוכל פחות שמן בצורה הבאה:כיום ידוע ממחקרים שאחוז התמותה מהתקפי לב עקב חסימת עורקים מעודפי שומן בגוף, עלתה משמעותית בקרב צעירים בני -+30. עכשיו תיזכור שהג'אנק פוד נכנס באופן דרסטי לחיי בני האדם רק בעשרות שנים האחרונות, כך שבעתיד יכולה בהחלט להתרחש עלייה נוספת במקרי התמותה מכך.אז נכון שבתווך הקצר לא תהיה לכך השפעה אבל בעוד כמה אלפי שנים בהחלט סביר שתהיה לכך השפעה אבולוציונית. האנשים שיחיו בעולם בעוד אלפי שנים יהיו רוב של אלו שנהגו לאכול אוכל פחות שמן.עוד אפשרות: עיקרון ידוע בדיאטה הוא שאסור לאכול ארוחה אחת גדולה ביום (ללא ארוחות נוספות) כי זה גורם לגוף להתרגל לאגור שומנים מכיוון שהוא יצטרך אותם מאוחר יותר. לכן כשאוכלים כמה ארוחות מסודרות ביום הגוף לא לגמרי מרגיש צורך לאגור שומנים לצורך השרדות. עכשיו, אם לאורך שנים תהיה נגישות גדולה לאוכל והגוף של בני האדם לא יצטרך לאגור שומנים כול הזמן אז בהחלט יתכן שינוי אבולוציוני עם השנים, כך שבני האדם יאהבו אוכל יותר רזה.אני חושב ששילוב בין שתי האפשריות שהצגתי יוכל הבחלט להוביל לכך בעתיד הרחוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.