פורסם 2008 במרץ 1417 שנים שלום כולם!אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב המדובר, הכי קריטי זה WI FIהמחשב נועד לטיסה לחו"ל השימושהמרכזי יהיה צפיה בסרטים גלישה באינטרנט פש ושם משחקים (אם הוא יאפשר)כמו כן לחנות שאתם ממלצים ממנה עדיף שהמחשב יהיה במלאי מידי כי אני צריך אותו ליום ראשון הקרובבתודה מראשלירן
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים רוב הסיכויים שיהיה במלאי לKSP\IVORY.תחפש באתר של KSP את הגי'גבייט שיכנס לתקציב שלך.תקח בחשבון שלמשחקים לא תצליח להכניס את הכרטיס המינמלי הסביר - 8400GS בתקציב הנ"ל.רק כ.מסך מובנה יכנס.
פורסם 2008 במרץ 1617 שנים מחבר אוקיי אחרי בירורים ארוכים, הקפצתי את התקציב לבין 5 ל5 וחצי אלף שקל, המחשב שכרגע על הכוונת זהASUS F3SC, 2 שאלות, הראשונה היא כמובן אם הוא הטוב ביותר בתקציב, והשניה איפה אני יכול להשיג אותו הכי בזול(חנויות שלא מופיעות בזאפ)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.