פורסם 2008 במרץ 1417 שנים כמו שהבנתם סבתא שלי החליטה להצטרף למאה הנוכחית והיא רוצה שאני אעזור לה לקנות ניידהבעיה היא שאני מבין בניידים עוד פחות ממה שאני מבין ברגיליםבקיצור המחשב מיועד לגלישה באינטרנט והדפסה של סיפורים חחחכמו כן היא רוצה שהוא יהיה ברוסיתשמעתי שלהתקין מערכת הפעלה בעצמי עלול להיות סיפור מהאף אז תגובתכם גם לעניין הזהאז אבקש לצרף לינק לדגם או חנות עדיף רשת כי אני לא הולך לאתר את משה מחשביםכמו כן אני צריך לקנות לה מדפסת (וגם לעצמי)גם בעניין זה אשמח ללינקבתודה מראש ובברכת יום טוב
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים יהיה יכול להיות נחמד אם תסביר למה היא חייבת מחשב נייד, ולא נייח.כי במחיר של הנייד אפשר לקנות נייח טוב בהרבה, ונוח בהרבה. בקשר למדפסת,תרשום תקציב, וגם למחשב. (מספרי בבקשה)
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים מחבר היא חייבת כי כל הדירה שלה זה איזה 30 מטרולגבי תקציב אני לא יודע... יש לה כסף אז פשוט תמצאו את מה שהכי יתאים לצרכים האלה ותנו לי מחירזה בעצם חלק מהשאלה שלי לדעת כמה זה יעלהלגבי המדפסת: לא יהיה שם שום בית דפוס לכן מדפסת ב-200 שח שדיו יעלה 1000 שח זה לא בדיוק אופטימליכמה שיותר זול ומחנות אמינה כי אני גר רחוק ממנה ולא ברור מי יתקן את הסיפור הזהתודה
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים תראה במחיר הכי זול של מחשב נייד סביר חדש - כ3000 ש"ח,ניתן לקנות נייח די איכותי+מדפסת+מסך סביר.יש אפשרות של ללכת על יד שנייה,אבל לא הייתי ממליץ להתעסק עם זה למי שלא מבין כ"כ בתחום.אני באמת הייתי מציע ללכת על הנייח,וגם אם הדירה היא 30 מטר אפשר למצוא מקום.
פורסם 2008 במרץ 1517 שנים למה שלא תקנה HTPC?ואז היא תחבר את זה לטלויזיה?זה אמור להיות לגלישה ולסיפורים לא סרטים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.