עבור לתוכן

שאלה לגבי מבנה מבחן מותאם לשון

Featured Replies

פורסם

בקיצור זה הסיפור

אחרי איבחון פסיכודקקטי יצא שאני זכאי למבחן מותאם בלשון.

אז היום באתי שאלתי את המורה שלי איזה חומר יורד אחרי שאתה מקבל מקבל מותאם והיא אמרה שאך ורק תורת ההגה יורד :s07:

כאילו גזרות ותופעות לא אמורות לרדת גם<? גם בגלל שיש בהם ניקוד וזה כול המטרה של מבחן מותאם וגם כי קשה לדעת את הגזרות ללא תורת ההגה..

בקיצור השאלה היא איזה חומר צריך לדעת למבחן מותאם

פורסם

אחרי איבחון פסיכודקקטי יצא שאני זכאי למבחן מותאם בלשון.

רואים שאתה זקוק למותאם...

בכל מקרה אמור להיות מיקוד למותאמים...

בדקתי והמיקוד למותאמים היחיד שמצאתי הוא לשאלון ב'..

הדבר הטוב ביותר שאתה יכול לעשות זה להשיג מיקודית למותאמים (גם אם אתה לא מותאם להשיג מיקודית זה רעיון טוב)

פורסם

ממה שאני זוכר, בשאלון שלי היה לכתוב משפטים [שמני וכאלה] ולנתח אותם אבל כל הקטע של הסיכול עיצורים והניקוד וכל הקקי הזה לא היה, בגרות קלה :P

פורסם
  • מחבר

ממה שאני זוכר, בשאלון שלי היה לכתוב משפטים [שמני וכאלה] ולנתח אותם אבל כל הקטע של הסיכול עיצורים והניקוד וכל הקקי הזה לא היה, בגרות קלה :P

בדיוק זה מחרפן אותי!!!!! כאילו היא אומרת שיש לי את רוב החומר.. כאילו מזה איך זה הגיוני איך היא יכולה לשקר?

פורסם

אולי פשוט לא הבנת אותה [אתה בכל זאת לקוי למידה :silly: (בצחוק כן?)]

פורסם
  • מחבר

אולי פשוט לא הבנת אותה [אתה בכל זאת לקוי למידה :silly: (בצחוק כן?)]

לא הבנתי יפה מאוד.. יש לקיות אך ורק כאשר אני כותב המאבחן כתב שהרמת התבטאות שלי בעל פה ברמה גבוהה מאוד הרבה מאוד מעל הממוצע .. קיצר אני יברר את זה לא נראה לי הגיוני..

אחי היה לך גזרות במבחן כול החרא שצריך לדעת עם הניקוד? שוואים,הידמות קיצר אני לא יודע את זה בשיט וזה לא נראה לי הגיוני

פורסם

אתה לא צריך את זה

פורסם
  • מחבר

אז למה המורה שלי אומרת שחוץ מתורת ההגה אני צריך הכול?!

פורסם

שניה אני מתקשר אליה :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

חח..

קיצר מה אתה אומר לעשות? מצאתי מבחן לדוגמא נראה לי אני ידפיס ויראה לה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים