עבור לתוכן

אימון ע"י פולסים חשמליים

Featured Replies

פורסם

שלום [=

אני זוכר פעם היו מפרסמים מכשיר ומדביקים ליד בטן או כל איזור אחר המכשיר נותן פולסים חשמליים לשריר וזה אמור להגדיל את השריר כאילו שהוא עשה אימון אמיתי

רציתי לדעת אם מישהו פה יודע במה מדובר ואם זה באמת עוזר...

וכן בטח שאני יודע שאימון אמיתי בחדר כושר זה הכי טוב...

[=

תודה מראש.

פורסם

אין לי שמץ של מושג לגבי האפקטיביות של המכשירים האלו, אבל אני יכול לאמר לך בוודאות שזה ממש ממש לא נעים.

אני הייתי חייב להשתמש בהם לפיזיוטרפיה שקרעתי גיד ביד ורצועה בברך ואני חייב לומר שזה במקומך הייתי מעדיף לעשות כפיפות בטן 5 דקות ביום מלשים את זה 5 דקות ביום.

פורסם

אני גם חושב שזה לא טוב אבל אני מכיר מישהו שהשתמש בכזה וזה באמת עובד...

פורסם

אם יש לך את המכשיר שמתוכנן כדי להגביר מסה וכח ולא השטויות של ה300 שקל מערוץ הקניות, אז זה יותר טוב ממשקולות לטווח הקצר... אחרי בערך חודש מסיבות פיזיולוגיות הגוף יפסיק להגיב לזה, אבל לשיפורי כח ומסה מהירים שדרושים לפעמים לספורטאים אחרי פציעות זה מעולה..

יחידה טובה עולה בין 1000 ל2000 דולר ... וזה כואב.. lots of watts .. זה נקרא ems- electronic muscle stimulation

פורסם

עדיך להשקיע בכול דרך אחרת כדי להתאמן , כי ככה לקחת שמת ו"התאמנת" ואין שום אימון פסיכולוגי ("הכרחתי את עצמי והצלחתי").

בקיצור רק במקרה שאין ברירה (המקרה של MOON MAGE ).

פורסם

המכשיר הזה עובד רק על אדם לא שרירי (נגיד שרירים מנוונים אחרי פציעה), או גם על אדם שרירי שמתאמן עם משקולות? אני מתכוון, נגיד אם אני מתאמן עם משקולות, אז אני יכול להפסיק להתאמן עם משקולות, להשתמש במכשיר הזה במשך חודש ולהגדיל את מסת השרירים יותר ממה שהייתי מגדיל במשך חודש נוסף של אימונים עם משקולות?

אחרי חודש אפשר להגדיל את העוצמה של המכשיר, כך שהשרירים ימשיכו להגיב למכשיר ולהתפתח, או שזה מסוכן מבחינה רפואית?

האם אפשר להשתמש במכשיר במשך חודש, אח"כ להתאמן חודש עם משקולות, ואח"כ לחזור להשתמש במכשיר במשך חודש נוסף?

עד כמה השימוש במכשיר הזה באמת כואב? כאב זה דבר מאוד אינדיבידואלי. דבר שיכול להיות לאדם מסויים כמאוד כואב, עשוי להוות רק אי-נוחות קלה עבור אדם אחר. אם אפשר, אז תשוו את הכאב לצירי לידה.

כמה עולה שימוש במכשיר הזה (לא קנייה)?

איפה אפשר למצוא אותו? במכוני כושר או בבתי חולים?

פורסם

אני לא מבין מה הקטע, זה ממש לא נעים כל הקטע הזה זה כמו לקבל עוויתות רק עם ככה טיפה כאב(או הרבה תלוי בזרם).

למה פשוט לא לעשות עוד סט של משקולות במקום?

זה זול יותר,פשוט יותר ונוח יותר.

ולצורך העניין יש אותו במכוני פיזיוטרפיה.

פורסם

לא,במקור מכשירים כאלה טובים ולא אלה בוואלה שופס 50 שקל ו200 שקל בערוץ הקניות..

יש מכונות אמיתיות אבל זה לא לאימון שרירים,זה לפיזיוטרפיה בעיקר לספורטאים אחרי פציעה..

כי הם לא התאמנו נגיד חודש והגוף רגיל להתאמן אז זה כאילו שלא ינזק עוד יותר וכו'..

פורסם

בשורה תחתונה זה עובדה. המכשיר מכווץ את השרירים בדיוק כמו מה שקורה בכפיפות בטן רק מהר יותר וללא שליטה שלך.

עם הזמן האפקט שלו (אחרי שתעבוד על המקסימום הרבה) ירד ולא תהיה לך ברירה אלא למצוא דרכים אחרות כדי לתת

יותר התנגדות בתרגילים שלך לשרירי הבטן כדי שהם ימשיכו להתפתח.

אבל בתור התחלה זה יכל להיות טוב.

פורסם

http://jssm.uludag.edu.tr/vol4/n1/9/v4n1-9pdf.pdf

אני פשוט לא חושב שיהיה לך ת'כסף לקנות מכשיר כזה...

in the meantime ... תעשה את מה שכולם עושים. אני לא מבין מה רע בכפיפות בטן בטן סטטית ומקבילים הישן והטוב...

אני ת'ריבועים שלי לא מוכן לתחזק בשום דרך אחרת

חוץ מזה, לך תדע עד כמה התפקוד של שרירים שנבנו בצורה הזאת הוא אמין..פתאום בבר אור תעשה 2 כפיפות ותחטוף קרע ::)

עזוב אותך, go traditional!

פורסם

הסיבות היחידות באמת להשתמש בזה זה למטרות התאוששות מאימון (בדומה למסאג' בוולטאג' נמוך), שאת את זה אפשר לעשות כל הזמן

תיקון חוסר איזון בשרירים לדוגמא הרבה פציעות ברכיים קורות שהשריר הקדמי בירך שלך יותר גדול וחזק בצורה משמעותית מהאחורי והחילוק עומס על הברך מתחרבן והברך נפגעת, הEMS יגדיל ויחזק את השריר האחורי בצורה מהירה ויעילה כי הוא מכווץ רק סיבי שריר לבנים(הסיבים הגדולים והמהירים שמרכיבים חלק מסויים מהשריר שלך), ומהר יותר מכל תרגיל משקולות, ובהחלמה של ספורטאי מהירות זה דבר חשוב כי יש תחרויות...

עוד סיבה של שימוש קצר בספורטאי בריא כדי לשפר חלקים שקשה לעבוד עליהם בצורה טבעית כמו הסרטוס אנטריור שזה השריר שמתחבר לצלעות וגורם לבטן שלך להראות כמו צלעות כבש שריריות, בטן, תאומים, כף הרגל, אמות ותחת.. אבל זה לא משהו שיעשה הבדל אצלך כמו שזה יעשה לקופץ לגובה אולימפי למשל.

לא יודע אם יש משהו ברמה טובה בארץ.. תנסה במכונים לרפואת ספורט.. או שתנסה למצוא russian stim בזול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים