עבור לתוכן

מחפש סרטון!

Featured Replies

פורסם

אני מחפש את הסרטון שצילמו עם הפלאפון באוקראינה שנערה שוכבת על הרצפה ומסביבה אנשים שזורקים עליה אבנים ומכים אותה עד שהיא מתה.

למישהו יש את הסרטון הזה?

פורסם

היה לי אותו בפלאפון מחקתי אותו ולא זורקים עליה אבנים זורקים עליה בלוק בראש

פורסם

WFT?! מה זה הסרטון הזה?! למה הוא קרה ואיך אני יכול לראות אותו?...

פורסם

תאמין לי שלא כדאי לך לראות אותו ששלחו לי אותו לפלאפו השם שלו היה :חרא של אנשים

סיפרו לי שהרגו אותה בגלל שהיה לה איידס והיא שכבה אם אחד והדביקה אותו הוא מת ואז חברים שלו הרגו אותה

בסרטו רואים חבורה די גדולה ועל הרצפה שוכבת נערה והם מביאים לה מכות מכול הכיוונים ואז זורקים לה בלוק על הראש ואז כל הרצפא דם והיא מתה

אני מחקתי את הסרטון הזה לא בגלל שזה קשה לראות אותו בגלל שזה הדבר בכי מנייאקי שאפשר לעשות לראות סרטון איך שהורגים ילדה

פורסם

WTF באמת

מה הקטע שאנשים רואים כאלו דברים [טוב צינזרתי] :kopfpatsch:

פורסם

גם אני ראיתי :-\

למישהו מהכיתה שלי יש סירטון שלוקחים גופות של אנשים וממש מוציאים הכל מבפנים, לב, כליות, ראות הכל ! ממש מוציאים, חתכו בבטן ומושכים החוצה, ואז חותכים תראש ומוציאים תגולגולת וכל מה שבפנים :-X

אני לא בטוח ב100% שזה אמיתי אבל זה נירא במקום מסודק כזה שיש שם המון "מנתחים" כאלה והמון גופות..

פורסם

תאמין לי שלא כדאי לך לראות אותו ששלחו לי אותו לפלאפו השם שלו היה :חרא של אנשים

סיפרו לי שהרגו אותה בגלל שהיה לה איידס והיא שכבה אם אחד והדביקה אותו הוא מת ואז חברים שלו הרגו אותה

בסרטו רואים חבורה די גדולה ועל הרצפה שוכבת נערה והם מביאים לה מכות מכול הכיוונים ואז זורקים לה בלוק על הראש ואז כל הרצפא דם והיא מתה

אני מחקתי את הסרטון הזה לא בגלל שזה קשה לראות אותו בגלל שזה הדבר בכי מנייאקי שאפשר לעשות לראות סרטון איך שהורגים ילדה

היא בסה"כ ילדה לא נראה אפילו שיש לה 18, איך כבר הספיקו לגלות שהוא מת בגללה?

לא חיים עם המחלה הזאת שנים?

פורסם

ראיתי את זה ממזמן, [אני אשלח לך לפרטי זה לא מתאים לפורום]

זאת כתבה ברוסית בכלל שהיה כתוב בה שהיא הייתה חברה של מישהו והם שכבו והוא נדבק ממנה באיידס אז יום אחד ירו בה והתחילו להתעלל בגופה שלה.

XpY אני לא מבין מה אנשים באמת מוצאים בסירטונים האלה =\ הייתה מישהי מהשכבה שלי שהיה לה את הסירטון הכי מגעיל שיש... מישהו שממש מוציאים לו הכל ומורידים לו את העור וכו'.

פורסם

ראיתי את זה ממזמן, [אני אשלח לך לפרטי זה לא מתאים לפורום]

זאת כתבה ברוסית בכלל שהיה כתוב בה שהיא הייתה חברה של מישהו והם שכבו והוא נדבק ממנה באיידס אז יום אחד ירו בה והתחילו להתעלל בגופה שלה.

XpY אני לא מבין מה אנשים באמת מוצאים בסירטונים האלה =\ הייתה מישהי מהשכבה שלי שהיה לה את הסירטון הכי מגעיל שיש... מישהו שממש מוציאים לו הכל ומורידים לו את העור וכו'.

את יכול לישלוח לי גם לפרטי ?
פורסם

תדליק בלוטות' אני אשלח לך.

סתם, אם אתה רוצה אני אשלח לך לאיסי\מסן. רק תגיד.

פורסם

:kopfpatsch:

אנשים באמת שומרים את הדברים האלו בפלפון

טוב נמשיך אם הזרם הי יש למישהו פה סירטון של חיפה אקסטרים קופצים מספינה בנמל למים מ12 מטר והא חיי? :lol:אבל ברצינות אם למישהו יש אז תביאו לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים