פורסם 2008 במרץ 1417 שנים אני מחפש את הסרטון שצילמו עם הפלאפון באוקראינה שנערה שוכבת על הרצפה ומסביבה אנשים שזורקים עליה אבנים ומכים אותה עד שהיא מתה.למישהו יש את הסרטון הזה?
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים תאמין לי שלא כדאי לך לראות אותו ששלחו לי אותו לפלאפו השם שלו היה :חרא של אנשים סיפרו לי שהרגו אותה בגלל שהיה לה איידס והיא שכבה אם אחד והדביקה אותו הוא מת ואז חברים שלו הרגו אותה בסרטו רואים חבורה די גדולה ועל הרצפה שוכבת נערה והם מביאים לה מכות מכול הכיוונים ואז זורקים לה בלוק על הראש ואז כל הרצפא דם והיא מתה אני מחקתי את הסרטון הזה לא בגלל שזה קשה לראות אותו בגלל שזה הדבר בכי מנייאקי שאפשר לעשות לראות סרטון איך שהורגים ילדה
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים גם אני ראיתי :-\למישהו מהכיתה שלי יש סירטון שלוקחים גופות של אנשים וממש מוציאים הכל מבפנים, לב, כליות, ראות הכל ! ממש מוציאים, חתכו בבטן ומושכים החוצה, ואז חותכים תראש ומוציאים תגולגולת וכל מה שבפנים :-Xאני לא בטוח ב100% שזה אמיתי אבל זה נירא במקום מסודק כזה שיש שם המון "מנתחים" כאלה והמון גופות..
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים תאמין לי שלא כדאי לך לראות אותו ששלחו לי אותו לפלאפו השם שלו היה :חרא של אנשים סיפרו לי שהרגו אותה בגלל שהיה לה איידס והיא שכבה אם אחד והדביקה אותו הוא מת ואז חברים שלו הרגו אותה בסרטו רואים חבורה די גדולה ועל הרצפה שוכבת נערה והם מביאים לה מכות מכול הכיוונים ואז זורקים לה בלוק על הראש ואז כל הרצפא דם והיא מתה אני מחקתי את הסרטון הזה לא בגלל שזה קשה לראות אותו בגלל שזה הדבר בכי מנייאקי שאפשר לעשות לראות סרטון איך שהורגים ילדה היא בסה"כ ילדה לא נראה אפילו שיש לה 18, איך כבר הספיקו לגלות שהוא מת בגללה?לא חיים עם המחלה הזאת שנים?
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים ראיתי את זה ממזמן, [אני אשלח לך לפרטי זה לא מתאים לפורום]זאת כתבה ברוסית בכלל שהיה כתוב בה שהיא הייתה חברה של מישהו והם שכבו והוא נדבק ממנה באיידס אז יום אחד ירו בה והתחילו להתעלל בגופה שלה.XpY אני לא מבין מה אנשים באמת מוצאים בסירטונים האלה =\ הייתה מישהי מהשכבה שלי שהיה לה את הסירטון הכי מגעיל שיש... מישהו שממש מוציאים לו הכל ומורידים לו את העור וכו'.
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים ראיתי את זה ממזמן, [אני אשלח לך לפרטי זה לא מתאים לפורום]זאת כתבה ברוסית בכלל שהיה כתוב בה שהיא הייתה חברה של מישהו והם שכבו והוא נדבק ממנה באיידס אז יום אחד ירו בה והתחילו להתעלל בגופה שלה.XpY אני לא מבין מה אנשים באמת מוצאים בסירטונים האלה =\ הייתה מישהי מהשכבה שלי שהיה לה את הסירטון הכי מגעיל שיש... מישהו שממש מוציאים לו הכל ומורידים לו את העור וכו'.את יכול לישלוח לי גם לפרטי ?
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים אנשים באמת שומרים את הדברים האלו בפלפון טוב נמשיך אם הזרם הי יש למישהו פה סירטון של חיפה אקסטרים קופצים מספינה בנמל למים מ12 מטר והא חיי? אבל ברצינות אם למישהו יש אז תביאו לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.