עבור לתוכן

אחים, אני צריך מכון גמילה מהאתר!!!!

Featured Replies

פורסם

CMOS CLEAR

פורסם

גם אני היתי דבוק לhwzone אבל הפסקתי כי קלטי כי כמה פעמים שאני לא ילחץ F5 לא היה הכתבה הודעה חדשה אז אני גם מגוון כצת hwzone קצת techno וקצת pc-spot וגם קצת ynet בנוסף אני עשיתי מנוי ל pc magazin בעיברית משולב אם net magazin וכך זה מספק שעות נוספות ובנוסף למי שיש yes או ממיר דיגיטלי יכול להסתקל בערוצי המדע (במיוחד לי שיש yes אז techtv) ובנוסף על כך אתה יכול לקנות ספר נחמד מסטמצק על מדע וטכנולוגיה (יש מעוד מענינים) ותקרה 20 עמוד שזה לוקח בערך שעה חצי שעה ואם אתה יכול פעם בשבוע תוריד סרט או תלך לקולנע זה היה המדריך המלאה לגמילה מ hwzone

פורסם
  • מחבר

כן אבל מה עם הקיפוד?

פורסם

כן אבל מה עם הקיפוד?

מסוניק קשה להיגמל... אבל אפשר ;D

פורסם
  • מחבר

ומה עם הפרה, הגמל, הקוף, הארנב, והאחים שלי (שנכנסים לקטגוריית הקופים, אבל לא היה מקום לדחוף אותם שם!!!) ;D

פורסם

אזהו שבשנה הבאה לא תהיה לי ברירה כי אני עובר לפנימייה בירושיים אם שמעתם עליה- יאס"א או בשמה השני ביה"ס למדעים ולאומנויות, בצפר ברמה אבל כמעט ולא יהיה לי זמן. ואני מבקש תוכניות גמילה לא עינויים ולא להגיד לי שזה בילתי אפשרי, מה אתם רוצים להרוג אותי?

נ.ב מאיפה אבא שלי יודע לעשות סיסמא טוטאלית כזו למחשב?

פנננננננייייייייממיההההה עאלק!!!!!

בית זונות זה! תהנה אחי, אתה עובר לגם עדן!

פורסם

חבר שלי לומד שם...

אני כמעט הלכתי ללמוד שם (בסוף ההורים לא רצו לשלוח אותי..רחוק מידי...אבל אחי לא התנגד...)

מקום דיי סבבה...

אתה לא תסבול... 8)

פורסם

:lol: חחחחחחחח אחי אתה רחוק עוד מלהדרדר , אני אתמול הסתכלתי במקרה בדף מצו'קמק בתיק שלי וגילתי שיש לי היום מגן באנגלית 5 יחידות חחחחח מזל שאין על מה להתכונן ממש אבל מצד שני זה לפחות הרבה יותר טוב מהמגן בעל פה הקודם שהיה לי באנגלית שהמורה

שלי התקשרה אלי לבית 10 דקות לפני שהבוחנת הלכה הביתה... עוד כמה דקות והיה נדפק לי בגרות 5 יחידות באנגלית :bash:

פורסם

שלי התקשרה אלי לבית 10 דקות לפני שהבוחנת הלכה הביתה... עוד כמה דקות והיה נדפק לי בגרות 5 יחידות באנגלית

חחח

קרה בבגרות במחשבים בכיתה י'

הגעתי שעה אחרי, וזה אחרי שהמורה שלי התקשרה... :asthanos:

מזל שהיתה לי הארכת זמן...

סיימתי כבר בצפר ד"א

פורסם

תראה, תמיד אפשר לסדר באן מרצון :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים