עבור לתוכן

דומה או לא - רגע של טמטום

Featured Replies

פורסם

פיקה שאני אבין, אתה מזלזל בקדושתו של הגרביל ירום הודו לעולם ועד יתברך שמו ונסורתו? :o

אין דבר, הגרביל המעונג יכה בו בזעם ובחמת אפו עד אשר לא יישאר ממנו דבר מלבד נסורת משומשת אשר תושלך לפח הקרוב ביום ג', בשעה 15:04, כשתבוא עוזרת הבית האלוהית מממלכת פיליפיניה הרחוקה ותנקה את מעונו הקדוש של הגרביל מטומאה.

ובחזרה לנושא: זה ידוע שמומיןאבא הוא פדופיל סדרתי שנהג להתעלל במאי הקטנה מאז שהיא הייתה.. אממ.. קטנה. כמובן שסנופקין ידע על המתרחש אבל לא סיפר לאף אחד, כי מומיןאבא איים עליו שהוא יחרבן לו בתוך הכובע בזמן שהוא ישן.

• תגובות 36
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התביישו לכם. עאלק גדלתם על המומינים.

אם הייתם גדלים על המומינים הייתם יודעים שהם סוסי יאור ולא היפופוטמים (הם מכחישים את זה). :smile1:

הם לא סוסי יאור!

היה פרק שבאו אנשים מגן החיות כדי לקחת אותם (אם אני לא טועה זה היה אחרי שהילדים מצאו קופסא של זרעים בים, ושתלו את זה מסביב לבית ונהיה להם ג'ונגל, ואז סרח המניאק שיחרר את כל החיות שיבואו ליער) לגן חיות כי חשבו שהם סוסי יאור, אבל הם אמרו שהם לא ככה (ושלא תעז לקרוא למומין שקרן!)

אני בכלל חושב שמומין זה סתם מרשמלו מפותח אבולוציונית.

מישהו זוכר את האחות הכוסית של מאי? זאת שהשוטר היה דלוק לה על התחת ;D

http://eincyclopedia.wikia.com/wiki/%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9D

29L.gif

קבלו תזקן החרמן הזה, מסתכל למומין אמא מתחת לסינר.

אפרופו סינר, למה הם כל הזמן עירומים, אבל בים הם לובשים בגדי ים?

פורסם

סרח- פלאפל עם רגליים

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אחרי כל הדברים הנדושים ב "מאמר" הזה, השורה הזו הפילה אותי מצחוק.

פורסם

"הגרוק - היצור התבונתי היחיד בסדרה. ניסוי כושל של מדענים צ'צ'נים ליצור מאוורר שלא עושה רעש."

:smile1:

פורסם
  • מחבר

אין דבר, הגרביל המעונג יכה בו בזעם ובחמת אפו עד אשר לא יישאר ממנו דבר מלבד נסורת משומשת אשר תושלך לפח הקרוב ביום ג', בשעה 15:04, כשתבוא עוזרת הבית האלוהית מממלכת פיליפיניה הרחוקה ותנקה את מעונו הקדוש של הגרביל מטומאה.

ובחזרה לנושא: זה ידוע שמומיןאבא הוא פדופיל סדרתי שנהג להתעלל במאי הקטנה מאז שהיא הייתה.. אממ.. קטנה. כמובן שסנופקין ידע על המתרחש אבל לא סיפר לאף אחד, כי מומיןאבא איים עליו שהוא יחרבן לו בתוך הכובע בזמן שהוא ישן.

כל מה שרצית לדעת על המומינים ולא העזת לשאול.

אז הוא חולם על היפופוטמים ערומים, אז מה?

תמיד חשבתי שסנופקין סוטה.

תגובת השנה! במיוחד כשהתמונה שלך היא פיל קופץ על טראמפולינה!!

פורסם

אני עוסקת בפורנוגרפיית מומינים, הפיל רק מדגים להם מה לעשות :hat:

פורסם

וואלה לא רואה שום דמיון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים