עבור לתוכן

שאלה בקשר לנהיגה: האם חובה לעשות טסט פנימי ?

Featured Replies

פורסם

טסט פנימי הוא כן חובה על פי חוק (התווכחתי עם זה על חברה שלי לפני כמה חודשים, מסתבר שהיא צדקה).

אהם... מה עשית? :P

טוב לדעת, חשבתי שזה לא.

פורסם

טסט פנימי הוא לא חובה ע"פ חוק או משהו כזה.

אבל זוהי חובה של הבית ספר ואני בספק אם תמצא אחד שלא מחייב זאת.

לטסט הזה יש גם יתרונות. עובדה שיש כאלה שלא עוברים או שעוברים בקושי.

אחרי שאתה כל הזמן נוהג עם המורה שלך זה יכול להיות מפחיד לנהוג עם מישהו אחר.

(אז בטח עכשיו כל הגברברים יגידו לי שזה לא נכון, אבל יש כאלה שזה כן משנה להם).

רענון נהיגה זו לא סחיטת כסף, זה דבר חשוב מאוד שאפילו חבל שלא מגבירים את תדירותו.

מלמדים שם דברים מאוד מעניינים ויעילים.

נכון, מלא סתם באים לשם בשביל לישון ולצאת לידי חובה. לכן החזירו את החובה להיבחן בסוף הקורס.

מה המבחן שווה אני לא יודע, כי כשאני עשיתי רענון נהיגה לא היה צורך להיבחן (דיי מפגר).

הכיתות הם של 30 איש כי זה גודל הכיתה הפיזי שזמין בדר"כ.... מן הסתם אם ישכרו אולמות זה גם יעלה יותר כסף.

חוץ מזה שאם גם ככה מלא נרדמים שם, תחשוב מה יהיה באולם של 200 איש בו אתה מנותק לגמרי מהמדריך.

תפסיקו כבר להיות ילדים מפגרים שקוטלים כל דבר. אין ספר שיש הרבה חסרונות ובעיות עם הרענון נהיגה הזה.

אבל מה אתם מצפים, שיזריקו את זה לאנשים למוח? זו שיטה יחסית סבירה, זו לא כזו סחיטה של כסף ובסך הכל יש בזה משהו.

אז זהו שזה כן חובה ולא קשור לחוק, על מנת לעבור המורה חייב לסמן בדף ה"ירוק" שיש לך מן כרטיס תלמיד.

תלמד קצת חוקים, אז עד המפגר פה זה אתה ;), זאת לא מילה רעה. פשוט לוקח לך יותר זמן להבין, כולנו מבינים.

אז זהו, שבישראל עם תרבות הנהיגה, ובתור אחד מנוסה בנהיגה, כל אחד חושב שהוא יודע לנהוג פיקס ואין צורך שמישהו ילמד אותו, זאת הרי התרבות בכללי.

נכון שמוך ה 30 איש יהיו 5 "חנונים" שממש יקחו את הדבירם ללב, וכל השאר? סתם....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים