עבור לתוכן

הציעו לי את הנייד הבא HP Pavilion dv6327 ב - 2500 שקל

Featured Replies

פורסם

במצב מצוין, מחבר בעבודה זה בערך המפרט שלו (הוא קנה אותו בערך לפני שנה), השאלה שלי אם שווה את הקניה :

שימושים : אופיס, סרטים, אינטרנט.

מחשב נייד HP Pavilion dv6327

כללי

HP יצרן

dv6327 דגם

מעבד

Intel® Core Duo Processor T2350 מעבד

1.86GHz מהירות

זיכרון

1024MB נפח

איחסון

80GB גודל דיסק

5400RPM מהירות דיסק

כוננים

yes DVD Multi Burner

מסך

wxga סוג

15.4" גודל

1280x800 רזולוציה

Yes מצלמה

תקשורת

Yes מודם 56K

Yes כרטיס רשת

No Bluetooth

Yes WiFi 802.11

גרפיקה

Intel Graphics Media Accelerator 950 כרטיס מסך

128 MB Shared Memory זיכרון כרטיס מסך

מערכת הפעלה

Windows Vista Premium מערכת הפעלה

פורסם

נראה עסק טוב תמורת המחיר

הוא במצב טוב? יש עדיין אחריות כן?

פורסם
  • מחבר

נראה במצב ממש טוב ויש עדיין אחריות לקצת יותר משנתיים

פורסם

לדעתי הוא רוצה יותר מידי על מפרט כזה ועוד המחשב בן שנה

מעבד חלש מאוד היום לוקחים T5XXX

אין בלוטות'

כרטיס מסך מובנה מהדור הקודם

80GB הארדדסיק

בהחלט יותר מידי לדעתי,בעוד 1500 אתה מקבל מחשב חדש עם

T5020

X3100

2GB RAM

160GB HD

BLUETOOTH

ושאר הדברים.

פורסם

נראה מחשב סביר למה שאתה מבקש. הוא יכול להריץ XP סבבה ותהנה ממנו זה גם ממש טוב שיש שנתיים אחריות

מבחינת מחיר תמיד כדאי להוריד עוד קצת

פורסם

הוא קנה את המחשב בארץ?כי אם לא,אתה יודע שהאחריות לא תתפוס כאן גם אם יש לה עוד 10 שנים.

פורסם

הוא קנה את המחשב בארץ?כי אם לא,אתה יודע שהאחריות לא תתפוס כאן גם אם יש לה עוד 10 שנים.

למה שלא תתפוס?

אחריות בינלאומית

וגם ככה כל החנויות בארץ מפנות למעבדות של היצרנית [שיש לה גם מעבדות בארץ]

פורסם

למה?שאלה טובה............

זה נושא שכ"כ טחון בפורום הזה,לגבי חבילות אחריות למיניהם.

HP בארץ תומכת טכנית רק במחשבים שנקנו בארץ,או בקו העסקי שלה גם אם נקנה בחו"ל.

וזה שכולם מפנים למעבדה של היצרנית זה לא אומר כלום,הבחור פשוט יצטרך לשלם על תיקון+בדיקה+חלקים ללא קשר לזה שיש לו אחריות בינלאומית.

ככל שידוע לי,יש גם דגמים של לנובו שנתמכים עם האחריות הבינלאומית שלהם בארץ,ולגבי דל לא נראה לי שהם תומכים.

אתה מוזמן לבדוק זאת בטלפון מול HP.

פורסם

אוקיי תודה שהארת את עיני,אני באמת אבדוק את זה טלפונית.

למרות שכרגע אני נוטה לקנות DELL

פורסם

תחשוב על זה,אם באמת זה היה כמו שאמרת אז כולם היו רוצים לקנות בחו"ל ועוד במיוחד עם ירידת הדולר.הבעיה שזה מסע תלאות להכניס נייד לארץ דרך המכס,כל מיני פורצדרות ואישורים של משרד התקשורת אז גם ככה זה לא כזה נפוץ ופוגע במכירות המחשבים בארץ.

פורסם
  • מחבר

אני צריך לברר את העניין עם האחריות אבל בלי קשר דיברתם יותר על האחריות מאשר על כדאיות העיסקה, אני אשמח לעוד הודעות ענייניות בנושא, תודה.

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

כמישהו שיש לו את המחשב הזה, חוץ מבעיה במטען שלו (משום מה הכבל התרופף ונקרע, הייתי צריך להחליף מטען) המחשב עובד סבבה, רמקולים מצויינים, איכות תמונה מעולה ומהירות סבירה ביותר יחסית למפרט.

אמנם אל תצפה שהמחשב יהיה מכונת משחקים, כי הוא ממש לא, אבל לכל היישומים המשרדיים ואינטרנט הוא מצויין (כמו גם לראות סרטים לא ב HD ולשמוע מוסיקה).

לגבי הנפח של ההארדיסק: נכון, 80 ג'יגה זה יחסית מעט, מה שאני עשיתי, גם בגלל שאני משתמש בכמה מחשבים ביומיום, קניתי כונן נייד של WD של 160 ג'יגה וככה אני יכול לשים שם את כל המוסיקה / סרטים ולהשאיר את הכונן של המחשב לדברים הקבועים שאני צריך (מסמכים / תוכנות וכו')

מקווה שעזרתי. (דרך אגב, יש לי גם DELL D420 מהעבודה, לא יודע למה, אני נהנה הרבה יותר מה HP שלי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים