פורסם 2008 במרץ 1217 שנים האים כדאי לעבוד אים מארז פתוח?לאחר הרכבת גוף קרור חדש המעבד עדיין חם האים כדאי לעבוד אים מארז פתוח?
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים *האם*עם*האם*עם-__-"קודם כל, תן לנו את הטמפרטורה של המעבד והצ'יפסט, בכללי.אחרי זה נדבר על טמפרטורה גבוהה של רכיבי המחשב.
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים מחבר גוף הקרור שהרכבתי הוא: ARCTIC COOLING FREEZER PRO 64המישחה הטרמית שמרחתי היא ARCTIC COOLING MX-2טמפרטורת מעבד במצב מנוחה 30-33 מעלות ובמאמץ 50-53 מעלותטמפרטורת צ"יפסט 39-41 מעלותמאווררים מותקנים:קידמי 120 של COOLER MASTER אחורי 120 של COOLER MASTER
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים מחבר אבל האים גוף קרור כזה לא אמור לתת טמפרטורות טובות יותר כי בקרור שבא עים המעבד מידגם AMD ATHLON 4800+X2 הטמפרטורות היו יותר טובות 22-25 במנוחה ו 40-45 במאמץ!!!או שאני צריך לתת זמן והטמפרטורות יתיצבו מישהו אמר לי זאת זה נכון?
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים מחבר מה זאת אומרת חיבור אופטימלי? ואיך שמים מישחה בצורה נכונה? תודה שאתה סובלני כלפי זה נורא חשוב לי כי נישרף לי מעבד לא מיזמן ומאז אני בפרנוית יתר חחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים הקירור הזה, המאוורר שלו בא מהצד, נכון?אז המאוורר צריך לפנות לקדמת המארז, כך שהוא שואב אויר מקדימה ומפנה אותו לאחור.משחה תרמית מורחים בצורה אחידה על המעבד, בשכבה דקה בערך בעובי של דף נייר ואפילו פחות.עודף של משחה למעשה יגרום להולכת חום פחות טובה.אני מעדיף להרכיב את גוף הקירור למעבד לפני שאני מרכיב את הלוח במארז, בכדי שאוכל להסתכל ולראות שיש מגע מלא בין המעבד לגוף הקירור.
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים אבל האים גוף קרור כזה לא אמור לתת טמפרטורות טובות יותר כי בקרור שבא עים המעבד מידגם AMD ATHLON 4800+X2 הטמפרטורות היו יותר טובות 22-25 במנוחה ו 40-45 במאמץ!!!או שאני צריך לתת זמן והטמפרטורות יתיצבו מישהו אמר לי זאת זה נכון?קודם כל, יש לי את העמבד הזה 4800+ X2 בגרסא החדשה (65NM) הוא ב18 מעלות במנוחה, ו30 גג במאמ., עם קירור סטוק, אז לא יודע מה אצלך.בדוק שמרחת שכבה אחידה של המשחה הטרמית, וודא שהגוף קירור יושב טוב על המעבד.
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים מחבר גוף הקרור יושב טוב על המעבדהאים הייתי צריך לימרוח מישחה רק על המכבד או גם על גוף הקרור התחתית מנחןשת שיושבת על המעבד?
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים לא צריך למרוח על גוף הקירור.אפשר לשים מעט משחה על גוף הקירור ולנגב אותו משם, בכדי שהמשחה תיכנס לתוך החריצים.
פורסם 2008 במרץ 1217 שנים AC FREEZER אם אני לא טועה בא עם משחה טרמית כבר, תבדוק אם הוא מותקן טוב, את מצב המאוורר, את כיוון ההתקנה.ואם המארז שלך חם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.