עבור לתוכן

שאלה על לימודי מחשבים

Featured Replies

פורסם

לגבי לימודי מחשבים. אני מכיר מכללה- חברה שמלמדת תכנות וגם מבטיחה עבודה בתחום במשכורת לא רעה בכלל וכך צוברים ניסיון ויש עבודה. למדתי שם. הם יושבים במתחם הבורסה ברמת גן והיה שווה לנסוע פעמים בשבוע מהצפון לשם. (הרכבת מגיעה עד אליהם) קוראים להם האקריו. - שווה לברר

פורסם

אתה יכול לעשות אפיק מעבר מהאוניברסיטה הפתוחה

פורסם

השוק היום עדיין בפריחה, מזכיר מעט את מה שהיה בשנים 1999-2000, אנשים למדו איזה קורס והפכו למתכנתים דגולים. הבעיה היא שברגע שיש משבר קטן, מי שאין לו תואר ו/או הרבה ניסיון, מתקשה למצוא עבודה ראויה.

לגבי לימודי מחשבים. אני מכיר מכללה- חברה שמלמדת תכנות וגם מבטיחה עבודה בתחום במשכורת לא רעה בכלל וכך צוברים ניסיון ויש עבודה. למדתי שם. הם יושבים במתחם הבורסה ברמת גן והיה שווה לנסוע פעמים בשבוע מהצפון לשם. (הרכבת מגיעה עד אליהם) קוראים להם האקריו. - שווה לברר

לזה בדיוק כוונתי, כל מיני מקומות שמבטיחים לך פתרונות קסם - אתה מגיע בלי ניסיון או ידע בתכנות, לומד רק כמה פעמים בשבוע או לימודי ערב, כמה חודשים עד שנה, בלי תרגילים קשים מדי או ניפוח שכל עם מתמטיקה גבוהה והופ, אתה מהנדס תוכנה מהולל!

מתי אנשים יבינו שתכנות זה מקצוע מאוד רציני? תכנות זה לא רק להכיר את ה-IDE ואת שפת התכנות הרלוונטית, זה הבנה במבני נתונים, בלוגיקה, באלגוריתמיקה ובמקרים מסוימים גם באלגברה לינארית (בייחוד בגרפיקה ובעיבוד תמונה).

גילוי נאות - אני לא מתכנת במקצועי (רק כתחביב) ואין לי תואר בהנדסת תוכנה.

פורסם

ראיתי לא פעם אגב אנשים שעשו קורס בתכנות .NET

בגון ברייס ויצאו לעבודה מעולה לכן לא חייב תואר אם כי מומלץ מאוד לעתיד

אבל תחום התכנות הינו תחום תובעני וקשה במטטחד בלימודים ברגע שאתה מאבד

את ההרצאה איפשהו באמצע אתה נשאר מאחור

ואם זה קורה לך אחד לשתי שיעורים

חבל על הכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים