פורסם 2008 במרץ 1117 שנים אם אני עושה OC לכרטיס מסך שלי ואחר כך יש בעיות,והאחריות עוד תקפה,אז אני יכול להוריד תמהירויות חזרה לסטוק ואז יש אחריות או שמזהים את הOC גם ככה..
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים בלתי אפשרי לגלות שרכיב עבר oc אלה אם הוא נשרף ואז ישאלו אותך אם עשתה oc תחזיר אותו למצב הסטוק שלו ותגיד להם שאתה לא יודע איך זה קרה
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים אם הוא נשרף אז איזה תדרים תחזיר? הליבה מפסיקה לפעול צריך להחזיר לפני שהוא נשרף שאגב אם הוא נשרף ספק אם יחליפו לך אותו אלה אם תעשה הצגה שאתה לא מבין כלום בזה ישאלו אותך משהו תגיד מז מאז אומרת ותראה לא מבין אולי יחליפו לך אולי
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים בלתי אפשרי לגלות שרכיב עבר oc אלה אם הוא נשרף ואז ישאלו אותך אם עשתה oc תחזיר אותו למצב הסטוק שלו ותגיד להם שאתה לא יודע איך זה קרהאם הוא נשרף אז איזה תדרים תחזיר? הליבה מפסיקה לפעול צריך להחזיר לפני שהוא נשרף שאגב אם הוא נשרף ספק אם יחליפו לך אותו אלה אם תעשה הצגה שאתה לא מבין כלום בזה ישאלו אותך משהו תגיד מז מאז אומרת ותראה לא מבין אולי יחליפו לך אוליאתה סותר את עצמך!
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מחבר חח הוא התכוון שאם זה לא נשרף אז להחזיר לסטוק ואז להגיד בלה בלה בלה...לא משנה אחי תודה תודה לאל שום דבר לא נשרף לי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.