פורסם 2008 במרץ 1117 שנים לא הבנתי מהמדריך:לגבי התדר של הליבה כתוב: את מהירות הליבה נעלה בקפיצות של 5MHz עד שניתקל בהפרעות תצוגה ב3DMark או במשחקים שונים ולאחר מכן נוריד את המהירות (גם כן, בקפיצות של 5MHz) עד שהכרטיס יתייצב ויעבור 3-4 לופים של3DMark ללא הפרעות תצוגה.הכוונה שמכל פעם שאני מעלה את התדר ב 5Mhz אז צריך להריץ לופ של 3dmark(מספיק פעם 1)ואם מבחינים במשהו מוזר אז להוריד ולחפש את התדר שיהייה ללא הפרעות תצוגה ואז להריץ 3-4 לופים של 3dmark?אני שואל כי נראה לי משונה כל פעם שאני מעלה ב 5MHZ להריץ 3-4 לופים של 3Dmark או חצי שעה של rthdribl כי אם ככה יקח לי יום שלם לסיים את האוברקלוק.תודה.
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים אף אחד לא אמר ש-OC זה דבר קצר ופשוט.. אתה צריך לעשות את זה כדי לבדוק את היציבות.. לא תעשה.. ה-OC.. לא יהיה יציב...אם אתה לא רוצה כל 5MHZ.. אתה יכול כל 10.. 15 גג.. אחרת אתה תסתבך..
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מחבר הבנתי, ואיזה ארטיפקטים יש, כי לא ממש הבנתי...מקודם היה לי כאילו התמונה נחתכת, זה ארטיפקט?
פורסם 2008 במרץ 1117 שנים מממ.. אני לא חושב.. תחכה למשהו יותר רציני..כי אם יהיו בעיות ב-3DMARK06 אתה תראה.. סמוך עליי.. אי אפשר לפספס..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.